menjava zobozdravnika (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Jutra -> menjava zobozdravnika (23.11.2005 17:06:19)

Kakšna so pravila glede kartoteke pri menjavi zobozdravnika? Ali ti je zobar, ki ga zapuščaš, dolžan dati tvojo kartoteko, da jo neseš k novemu zobarju? Ali mora to on poslati svojemu nasledniku po pošti? Ali se daje samo kopija kartoteke - kdo v tem primeru fotokopira, on ali jaz (pacient)?

Torej kako se to formalno ureja, da ne bom tam trapasto izpadla s svojimi željami.

Pa še to: ali obstaja kakšen forum ali kaj podobnega, na katerem bi se dalo zvedeti za mnenja, kako so ljudje zadovoljni s posameznimi zdravniki - no, mene trenutno zanimajo samo zobarji[sm=smiley4.gif]

fricka -> RE: menjava zobozdravnika (23.11.2005 17:14:33)

Mislim, da je vse to dolžan urediti tvoj novi zobozdravnik. Vprašaj v zobozdravstveni ordinaciji.

Jutra -> RE: menjava zobozdravnika (23.11.2005 17:18:57)

Hja, moj bodoči zobar je rekel, da mu moram prinesti kopije[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Ko sem pa menjala pediatrinjo, je pa kartiteko bivša po pošti poslala bodoči (ni bilo šans, da bi dobila to jaz v roke).

Lumpi -> RE: menjava zobozdravnika (23.11.2005 19:39:10)

Jaz pri menjavi zobozdravnika nisem prinesla nobene kartoteke in jo moja nova zobozdravnica tudi ni zahtevala. (odprla je novo)
Tako ali tako te da slikat in tam vse vidi.

Stran: [1]