Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mamice, bi vas motilo? 24.11.2005 9:15:33
|
|
|
|
Seven*
|
|
|
|
|
RE: Mamice, bi vas motilo? 24.11.2005 9:29:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Veš, Seven, če bi se tebi smejale, ko izpostaviš kakšen tvoj problem, me vem, če bi bila ravno navdušena.
|
|
|
|
RE: Mamice, bi vas motilo? 24.11.2005 13:06:34
|
|
|
|
puncica
|
Se strinjam s Splišni!
|
|
RE: Mamice, bi vas motilo? 24.11.2005 20:32:05
|
|
|
|
frutka_
|
Ej, Kristina te čisto razumem, saj sva nekako v istem košu. Driblajo nas za navadne oslarije, zato pa sem tudi napisala da se ne sekiraj, ker ni vredno. Povej varuški morda še enkrat, je pa ziher neka hecna faza to, da se tako radi preoblačijo. Morda se bo kmalu začel tudi tvoj Filip, moj Filip si že poskuša sam copate sezuvati in obuva moje!Ampak tisto z Jogi karticami ali-kaj-že-so je pa res hecno. Pri nas je bil Pokemon pred kratkim, pa meni so vse kartice isti k****.
|
|
|
|
RE: Mamice, bi vas motilo? 24.11.2005 20:34:31
|
|
|
|
frutka_
|
Aja, seven jaz tudi ne razumem kako si lahko tako ravnodušna ob takih problemih in se CELO smejiš... Hvala bogu, da te vsaj nekaj spravi v smeh je moje mnenje, ker ti ziher ni lahko ob težavah, ki jih preživljate.
|
|
|
|
RE: Mamice, bi vas motilo? 24.11.2005 21:06:08
|
|
|
|
Anonimen
|
A ste za fajt? Saj ne, hecam se! Kristina, po resnici, razumem te in bi na tvojem mestu ravnala enako. Pač poveš, da ti to ni všeč. Saj tudi tebi povedo starši, če jim kaj ne paše. Jim zameriš? Jaz jim ne (al pa vsaj poskušam, da jim ne). Vsak želi svojemu otroku najboljše.
|
|
|
|
RE: Mamice, bi vas motilo? 24.11.2005 21:14:27
|
|
|
|
Seven*
|
Splisni in Puncica, odgovor se je nanasal na Nejcko. Hihitala sem se njenemu humorju..
|
|
|
|
RE: Mamice, bi vas motilo? 24.11.2005 21:20:27
|
|
|
|
Seven*
|
Hehe. Frutka, to mas pa prav.. Odkar so mojemu otroku odprli pol glave se mi vsi problemi ljudi zdijo, hmm, majhni in nenavadni.. Se mi pa zdi, da smo ljudje vcasih mahnjeni na principe in se jih oklepamo z vsemi stirimi.. Trenutno nimam casa it mojim otrokom kupit za oblect. Ema hodi se vedno okrog v Jakobovem flisu, pac jo fajn pokrijem.. Jakob pa ima neko drugorazredno jakno iz madzarske, ki bo pocasi razpadla. Cakam, da mi socialna pozvoni..
|
|
|
|
RE: Mamice, bi vas motilo? 24.11.2005 23:24:59
|
|
|
|
KODA
|
Bi me motilo.Ali nimajo dosti drugih igrač,da si morajo obuvati druge čevlje?
|
|
RE: Mamice, bi vas motilo? 24.11.2005 23:41:05
|
|
|
|
BARBARA R.
|
Če se zmoti varuška (pri nas se je že), opomnim in povem svoje mnenje. Če pa je to večji otrok, bi rekla njemu in njegovim staršem. Saj je moje mnenje, da se otrok namerno igra s tujimi stvarmi. Jaz Kristino učim, da naj pusti tuje čevlje, copate,......pa naj ležijo ne vem kje. Jaz naše vse pospravim v omarico, pa četudi je vse natlačeno in zmečkano. Tako tudi druge vzgojiteljice vejo kaj je njeno in kje iskati če kaj potrebujejo.
|
|
|
|
RE: Mamice, bi vas motilo? 29.12.2005 14:53:37
|
|
|
|
Cikica
|
Ja meni bi full motilo,in bi tudi kaj rekla.Mislim kaj si eni vse ne zmislijo.
|
|
RE: Mamice, bi vas motilo? 3.1.2006 21:52:54
|
|
|
|
Pupica
|
Mene bi tudi motilo, pa ne za to ker se unič, raztegne, higiensko, itd... Pač pa za to, ker otroke moramo vzgajati, da se oblečejo v svoje stvari. Razbrala sem iz posta, da je v privat varstvu. tu pa pričakujem še malo več pozornosti varuške. V vrtcu pa je nekako sprejemljivo, da kdaj tuja kapa zajide na tujo glavo.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Notranja naravnanostJaz sem...pozitivka (
50%)
negativka (
3%)
nekaj vmes (
47%)
Število vseh glasov: 252Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!