|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice, bi vas motilo?
24.11.2005 9:15:33   
Seven*
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 26
24.11.2005 9:29:08   
Anonimen
Veš, Seven, če bi se tebi smejale, ko izpostaviš kakšen tvoj problem, me vem, če bi bila ravno navdušena.

(odgovor članu Seven*)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
24.11.2005 13:06:34   
puncica
Se strinjam s Splišni!

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
24.11.2005 20:32:05   
frutka_
Ej, Kristina te čisto razumem, saj sva nekako v istem košu. Driblajo nas za navadne oslarije, zato pa sem tudi napisala da se ne sekiraj, ker ni vredno.
Povej varuški morda še enkrat, je pa ziher neka hecna faza to, da se tako radi preoblačijo. Morda se bo kmalu začel tudi tvoj Filip, moj Filip si že poskuša sam copate sezuvati in obuva moje!Ampak tisto z Jogi karticami ali-kaj-že-so je pa res hecno. Pri nas je bil Pokemon pred kratkim, pa meni so vse kartice isti k****.user posted image

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 29
24.11.2005 20:34:31   
frutka_
Aja, seven jaz tudi ne razumem kako si lahko tako ravnodušna ob takih problemih in se CELO smejiš...user posted image user posted image user posted image

Hvala bogu, da te vsaj nekaj spravi v smeh je moje mnenje, ker ti ziher ni lahko ob težavah, ki jih preživljate.

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 30
24.11.2005 21:06:08   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image  A ste za fajt? user posted image user posted image user posted image

Saj ne, hecam se!

Kristina, po resnici, razumem te in bi na tvojem mestu ravnala enako. Pač poveš, da ti to ni všeč. Saj tudi tebi povedo starši, če jim kaj ne paše. Jim zameriš? Jaz jim ne (al pa vsaj poskušam, da jim ne). Vsak želi svojemu otroku najboljše.

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
24.11.2005 21:14:27   
Seven*
Splisni in Puncica, odgovor se je nanasal na Nejcko. Hihitala sem se njenemu humorju..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
24.11.2005 21:20:27   
Seven*
Hehe. Frutka, to mas pa prav.. Odkar so mojemu otroku odprli pol glave se mi vsi problemi ljudi zdijo, hmm, majhni in nenavadni.. Se mi pa zdi, da smo ljudje vcasih mahnjeni na principe in se jih oklepamo z vsemi stirimi.. Trenutno nimam casa it mojim otrokom kupit za oblect. Ema hodi se vedno okrog v Jakobovem flisu, pac jo fajn pokrijem.. user posted image user posted image  Jakob pa ima neko drugorazredno jakno iz madzarske, ki bo pocasi razpadla. user posted image user posted image  Cakam, da mi socialna pozvoni.. user posted image

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 33
24.11.2005 23:24:59   
KODA
Bi me motilo.Ali nimajo dosti drugih igrač,da si morajo obuvati druge čevlje?

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 34
24.11.2005 23:41:05   
BARBARA R.
Če se zmoti varuška (pri nas se je že), opomnim in povem svoje mnenje.
Če pa je to večji otrok, bi rekla njemu in njegovim staršem. Saj je moje mnenje, da se otrok namerno igra s tujimi stvarmi.
Jaz Kristino učim, da naj pusti tuje čevlje, copate,......pa naj ležijo ne vem kje. Jaz naše vse pospravim v omarico, pa četudi je vse natlačeno in zmečkano. Tako tudi druge vzgojiteljice vejo kaj je njeno in kje iskati če kaj potrebujejo.

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
29.12.2005 14:53:37   
Cikica
Ja meni bi full motilo,in bi tudi kaj rekla.Mislim kaj si eni vse ne zmislijo.

Na zaljubi se v nekoga,s katerim lahko živiš,
zaljubi se v tistega,brez katerega ne moreš živeti.

Mi pa bomo imeli še enega,jupiiiii

http://alen2004.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
3.1.2006 21:52:54   
Pupica
Mene bi tudi motilo, pa ne za to ker se unič, raztegne, higiensko, itd...
Pač pa za to, ker otroke moramo vzgajati, da se oblečejo v svoje stvari. Razbrala sem iz posta, da je v privat varstvu. tu pa pričakujem še malo več pozornosti varuške. V vrtcu pa je nekako sprejemljivo, da kdaj tuja kapa zajide na tujo glavo.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 37
4.1.2006 13:33:52   
dory
Mene bi zelo zelo motilo...svojemu otroku ne bi nikol kupila rabljenih cevelckov, ker je od vsakega otroka cevelj po svoje "ulezan", zato bi mela se kako proti,ce bi njegove stvari uporabljali drugi otroci v vrtcu...to je pa visek...ene meje pa morajo bit...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Notranja naravnanost

Jaz sem...

pozitivka (50%)

negativka (3%)

nekaj vmes (47%)

Število vseh glasov: 252

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!