|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Brez zamere Petruška
23.11.2005 13:36:12   
Irena
Imam samo eno vprašanje zate in sicer, če ti je že sedaj težko dati za en test, za cigarete in kavice pa ne, me zanima, kako težko ti bo potem šele dajati za osnovne stvari, ki jih boš nudila otroku,res te ne razumem,hvala za odgovor.

Irena
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Brez zamere Petruška
23.11.2005 13:45:16   
muki1
Pa daj nooooo user posted image , mislim, da sploh ni v tem point.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Irena)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.11.2005 14:05:01   
ANA_P
Madonca, ste ene punce nesramneuser posted image

(odgovor članu Irena)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.11.2005 14:17:00   
Marogica
Kaj če bi jo to kar privat vprašala?

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.11.2005 14:30:44   
petruskaL
IZVIRNO SPOROČILO: Irena

Imam samo eno vprašanje zate in sicer, če ti je že sedaj težko dati za en test, za cigarete in kavice pa ne, me zanima, kako težko ti bo potem šele dajati za osnovne stvari, ki jih boš nudila otroku,res te ne razumem,hvala za odgovor.

če ti je že sedaj težko dati za en test = ZA TEST JE TEŽKO DAT DNAR, PREDVSEM ZARADI RAZOČARANJA, KI JE PRI MENI VEDNO SLEDILU NAKUPU LE-TEGA
za cigarete in kavice pa ne = V TEM TRENUTKU ODGOVARJAM SAMO IN EDINO SAMA SEBI OZ. MOJEMU ZDRAVJU (MISLIM DA SM SE DOVOLJ JASNO IZRAZILA, DA OTROKU ALI DRUGI OSEBI NE BI NIKOLI ŠKODILA)
kako težko ti bo potem šele dajati za osnovne stvari, ki jih boš nudila otroku = TEST, CIGARETI IN KAVICA NISO OSNOVNE STVARI - BTW moj hladilnik je poln navkljub kajenju in tud cunje mam oprane in speglane navkljub kavi...

ZAMERE PA NI NOBENE

(odgovor članu Irena)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.11.2005 14:42:28   
Mijavček
Ej Irena, dej skuliraj se mal,
če Petruška kadi je to njen problem.
Za test pa ja, draga moja, če delaš na otroku npr več kot eno leto, in prvo leto ne poznaš ringaraje in veš samo za ClearBlue, ki stane okrog 1900, si lepo zračunaj koliko denarja daš za te teste. Sploh pa če ga delaš takrat kot Petruška, ko je itak bolj malo verjetnosti, da bo kaj, bi tudi jaz 2x premislila. In tudi mi, ki imamo nadpovprečne dohodke tehtamo, kaj bomo kupili.
Petruška, če si imela slučajno malo bolj šibko M od običajne je čisto možno, da to ni bila prava M in da si nosečka. Znaki so že taki.

Lp

(odgovor članu petruskaL)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.11.2005 14:59:23   
delfinčica
Petruška, čisto razumem tvojo dilemo, ali kupiti test ali ne. Tudi sama sem jih kupila že kar nekaj in bila vsakič hudo razočarana nad rezultatom. Meni je bil negativen rezultat hujši kot dan, ko je prišla M. Zdaj si merim BT in upam, da bo toliko merodajno, da mi ne bo treba spet kupovati testov in zapravljat denarja. Tudi moj hladilnik je poln, ampak mi je vseeno težko kar takole dat skoraj dva jurja za test, ki bo s samo eno črtico kak dan kasneje romal v koš za smeti.

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.11.2005 15:02:08   
Irena
Hvala Petruška za odgovor,nisem mislila nič slabega,ampak pač me je zanimalo,lep dan.

Irena

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.11.2005 15:11:47   
petruskaL
MIJAVČEK -
No sej glih u tem je problem...M je bla tko kot mora bit oz. je vedno.
Pojedla tud nisem nobene take stvari po kateri bi mi lahko slabelo 3 dni. In od tega mi tud jošk ne bi napihnilo (bolijo me pa ne).

IRENA -
malenkost, sej verjamem da nisi nič slabega mislila - zdej ko mal berem tist moj post tud razumem zakaj si stvari tako razumela kot si jih, sm se že jaz v prvi vrsti čist narobe izrazla.

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.11.2005 15:23:10   
Irena
No lepo:))...In želim ti, da še ta mesec zagledaš user posted image ,srečnouser posted image

Irena

(odgovor članu petruskaL)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.