Ajnaa
|
mami22 mi lahko poveš koliko je tvoj mali približno pojedel pri 9. mesecih, seveda če se spomniš. Mi imamo tudi problem pri hrani. Začela sem ji dajati gosto hrano pri 6. mesecih, poprej je bila polno dojena. Sprva je žličko in hrano z veseljem sprejela, mislim da zaradi radovednosti. Nato po kakšnih 14 dneh pa se je ustavilo. sedaj ima 9,5 meseca in 7 zobkov in se vsak dan boriva, da poje nekaj žličk. Za vsako žličko, ki jo poje se dolgo boriva, ker me odriva proč, stiska ustnice, sploh noče poskusiti. Ob 7, ko se zbudi se doji, da zaspi še za 1 uro, ob 10 ali 11 ji poskušam dat kakšno žličko sadja, ponavadi ne uspemo nič, zato ji ob 12 poskusim dati kakšno zelenjavco, mogoče poje 3-4 žličke. ob 12 gre spat, uspava se z dojenjem, vendar ne vleče dolgo tako, da se ne more kaj dosti najesti ob 16 ji poskušam dati kosilo, zelenjavno mesno, poje kakšnih 5 žličk ob 18 postane res lačna in poje okoli 1 dcl sadno žitne kašice, ki jo naredim z vodo ob 19.30 gre spat dojenjem. Mogoče se sliši, da ima ogromno obrokov, ampak tolikokrat poskušamo ker noče nič pojesti. Ne mara ne sadja, ne piškota (kolikor si ga nadrobi v usta, ga tudi spluva), nič. Zdravnica me ne jemlje resno, ker ima mala kar zalogo na teži še od prej, ko se je le dojila, vendar sedaj nič ne pridobiva.
|