Rdeča lica in suha koža (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

Anonimen -> Rdeča lica in suha koža (23.11.2005 12:06:17)

ja niku se lička vedno rdeče obarvajo in ima zelo čudno kožo gor, sicer ni tak suha da se bi luščlo ali kaj podobnega , ampak vseeno.S čim mu naj mažem?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

kati* -> RE: Rdeča lica in suha koža (23.11.2005 12:29:04)

naš Luka je imel tud ful čudno kožo nad obrvmi (suho in rumenkasto in tako grobo) ... ni pomagala krema (nivea) niti olje (bubchen) ... pa sem ga namazala kar s svojim mlekom in po enem dnevu je bilo že OK [sm=bravo.gif] ... zdeja ga pa vsak dan namažem z oljem in je v redu

Vrtnica1 -> RE: Rdeča lica in suha koža (23.11.2005 13:49:15)

Našemu Žigiju se isto tako dela po licih, kot da bi imel razpokano kožo in lička ima tudi rdeča. Sem mu mazala z Bubchen kremo, pa je dobil kot nekakšen lišaj na tem mestu. Ravno danes sem bila pri zdravniku in je rekla, da je dojenčkov obraz potrebno zaščititi in da naj uporabljam Bepanthen kremo. Bomo videli, če bo kaj boljše.
Lp, Vrtnica

bobek05 -> RE: Rdeča lica in suha koža (23.11.2005 17:39:42)

nina_nana pri nas je bilo isto kakšen teden nazaj, pa mu zdaj mažem z Bubchen Wind und Wetter kremo, ko gremo ven, doma pa z Bebivalom za lica in pomaga... Je kar drek, ker jo notri ful suh zrak, zunaj pa precej mrzlo in ima takoj na ličkih suho kožo...

Probajta...

Lejči -> RE: Rdeča lica in suha koža (23.11.2005 20:34:51)

tudi mi imamo wind&wetter kremo od buebchna. pri nas deluje in naša princeska nima več rdečih ličk. zvečer se namaževa pa z bepantolom, ker ima ful suho kožo (po nasvetu pediatra).
mogoče lahko kje dobiš kakšen vzorček za probo.  v pikapolonici vem, da so jih imeli.

Ezi -> RE: Rdeča lica in suha koža (23.11.2005 21:15:07)

quote]IZVIRNO SPOROČILO: Lejči

...zvečer se namaževa pa z bepantolom... [/quote]

Ali ima tale bepantol kaj alkohola ?
Tudi naš junak ima po ličkih zelo suho kožo, pa sem ga zvečer mazala z bubchnom, nič bolje, za ven pa z kremo Wind und Wetter. Zdaj me zanima tale bepantol ... zdaj ni več suhih ličk? Tudi če kdaj ne namažete?
Hvala!

LP, Ezi

Wilson -> RE: Rdeča lica in suha koža (24.11.2005 8:19:31)

Jaz moji zdaj mažem obrazek z kremico proti mrazu in vetru od NIVEJE. Namažem jo vedno preden greva ven, v časih pa še vmes in ima sedaj dosti lepšo kožo . LP

Stran: [1]