otroški dodatek (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

tanikaa -> otroški dodatek (23.11.2005 11:39:34)

včeraj sem dobila vabilo s centra za socialno delo, da se moram danes zglasiti pri njih in prinesti s sabo odločbe za dohodnino 2004, ker baje preverjajo prijavljenje podatke v vlogi za dodelitev otroškega dodatka. zdaj pa me zanima, če ima že katera s tem iskušnje. gre res samo za naključno preverjanje ali pa je možno, da je v ozadju kaj drugega. prijava ali kaj podobnega?

sicer mislim, da sem vse podatke vnesla pravilno, ampak vseeno me malo stiska.

viv_ -> RE: otroški dodatek (23.11.2005 11:59:50)

Ne, še nikoli me niso poklicali in tudi za nobeno nisem slišala da bi jo...

tanikaa -> RE: otroški dodatek (23.11.2005 12:02:52)

šit, torej to ne obeta nič dobrega. zdaj me je še strah. pa čeprav sploh ne vem zakaj bi me moralo biti. paničarka pač.

iana -> RE: otroški dodatek (23.11.2005 12:20:31)

Ne se preveč sekirat, mojega moža vsako leto kličejo tja in kaj sprašujejo. Baje je to njihova pravica / dolžnost.

tanikaa -> RE: otroški dodatek (23.11.2005 12:53:38)

saj vem da je to njihova pravica. saj mi dajo na mesec tisto bajno vsoto od 4.100 sit. upam, da me ne bodo spraševali, če dajem otroku hrano, pa če je na toplem, pa če ima obleko ipd. no, zdaj že pretiravam. ampak, to je pač moja prva izkušnja z njimi.

verjetno pa je celotna panika čisto brez veze. verjetno bodo samo preverili, če nisem premalo prijavila v obrazec in to je to. jaz pa si težim že cel dan. [sm=smiley7.gif]

Stran: [1]