Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ste bile kdaj anonimne? 23.11.2005 12:33:16
|
|
|
|
Nasy
|
Jaz pa priznam, bila sem enkrat anonimna! Pa ne na forumu spolnost, ker tam bi vprašala direkt...naj se ve, da vsaj seksam
|
|
|
|
RE: Ste bile kdaj anonimne? 23.11.2005 12:50:17
|
|
|
|
Urška//
|
evo jaz tudi prvič Urška//
|
|
RE: Ste bile kdaj anonimne? 23.11.2005 12:51:39
|
|
|
|
Anonimen
|
ja meni pa očitno anonimnost ne gre, še dobro da sem zaj sprobala
|
|
|
|
RE: Ste bile kdaj anonimne? 23.11.2005 12:52:26
|
|
|
|
Anonimen
|
aha zaj pa je šlo, no ja tudi prav
|
|
|
|
RE: Ste bile kdaj anonimne? 23.11.2005 13:35:16
|
|
|
|
tanaja*
|
Jat tut nisem bla nikol. In me ne moti, če kdo je
|
|
RE: Ste bile kdaj anonimne? 23.11.2005 14:03:11
|
|
|
|
soncece24
|
enkrat ali dvakrat sem že bila anonimna, sam na katerih temah pa ne vem več. meni se zdi vredu, da če kdo pri eni kočljivi temi noče povedat kdo je, da odpre temo kot anonimen, al pa na njo odgovori. zdi pa se mi hinavsko in nesramno, če se kdo za anonimnostjo skriva takrat ko druge šimfa, ma grde in nevmesne komentarje al pa se nakja zeza....
|
|
RE: Ste bile kdaj anonimne? 23.11.2005 14:18:50
|
|
|
|
petraz
|
Nikoli in niti nimam namena biti anonimna.
|
|
|
|
RE: Ste bile kdaj anonimne? 23.11.2005 15:02:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, ze bla, pa ne kej velikrat. Ker vecina gleda na to, kdo kaj napise. Ce bi zamenjala nick in sodelovala naprej, bi me tretiral cist drugace. Pa ga ne bom. Drgac pa teme mislm, da se nisem odprla kot anonimna. Ce bi jo pa ze zdaj, bi jo pa zarad tega, ker cekirajo nekateri osebki kaj tuki pisem ... pa da je nimam potem v profilu (kar s ene tice lih vsakega). Riba
|
|
|
|
RE: Ste bile kdaj anonimne? 23.11.2005 15:09:30
|
|
|
|
Katrin
|
Ne, še nikoli.
|
|
RE: Ste bile kdaj anonimne? 23.11.2005 15:10:49
|
|
|
|
anajmad
|
Ne en lp D.
|
|
RE: Ste bile kdaj anonimne? 23.11.2005 16:01:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Samo enkrat, ko smo se še na stari RR na nočnem čveku nekaj afnale iz te anonimnosti, sicer pa ne. Načeloma me anonimnost ne moti, včasih se mi zdi, da pri kakih vprašanjih res ne bi bila potrebna, samo kaj je za nekoga občutljiva tema, je tudi relativno. Veliko bolj me zmotijo, če že, tisti anonimneži, ki pljuvajo vsepovprek. Zoprno in nepregledno je pa edino v temah, kjer je več različnih ljudi anonimnih, potem pa hitro zmešnjava rata. Ampak v osnovi mi je pa čisto vseeno za anonimke.
|
|
|
|
RE: Ste bile kdaj anonimne? 23.11.2005 16:58:18
|
|
|
|
*Neja*
|
Kot je ena že napisala: tudi prijavljena se počutim dovolj anonimna. Noben živ bog ne ve, kdo sem. Gre zgolj za izražanje mnenj, odgovorov na vprašanja, skupno veselje itd. Rada kaj napišem, tudi na t.i. "žgečkljive" teme, pa se mi ne zdi, da bi morala biti anonimna. Da bi pa hodila na kavico z vami, se pa ne bo zgodilo. Vsaj po mojem ne, no. Ne zdi se mi fer anonimnost izkoriščati za kritiziranje.
|
|
|
|
RE: Ste bile kdaj anonimne? 23.11.2005 17:24:00
|
|
|
|
Anonimen
|
NE, JAZ NIKOLI, RES NE!!! ALI PA MOGOČE, ENKRAT, NE DVAKRAT, OH SAJ RES TRIKRAT, NE, NE ŠTIRIKRAT.............................................................................. NE, ANONIMNA NISEM BILA IN TUDI NIKOLI NE BOM!
|
|
|
|
RE: Ste bile kdaj anonimne? 23.11.2005 17:58:52
|
|
|
|
urbancek
|
Nikoli Me pa osebno to precej moti, razen pri temah o družinskih odnosih, tam je skoraj normalno, da je oseba anonimna. Lp
|
|
|
|
RE: Ste bile kdaj anonimne? 24.11.2005 11:42:00
|
|
|
|
ur+sa
|
eni/ene ste pa res duhovite, kar precej
|
|
RE: Ste bile kdaj anonimne? 24.11.2005 12:13:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Nisem, ker stvari, za katere bi se morala skriti za anonimnostjo, nočem razpravljati na forumu. Me pa anonimnost popolnoma nič ne moti (razen tistih, ki imajo samo tako dovolj jajc, da koga skritizirajo, to me pa res moti). Tudi če bi hotela biti anonimna, bi gotovo: a) pozabili klikniti "anonimen" b) pri ponovnem odgovoru pozabili klikniti "anonimen" c) ravno v tistem hipu na RR odpovedala funkcija "anonimen" in bi se moje ime na displeju bliskalo z rdečo
|
|
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?