Usnjeni copati (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

čebelica maja -> Usnjeni copati (23.11.2005 7:55:15)

Za moža bi rada kupila  usnjene copate. Zdajšnje je kupil pred 20 leti v Leroti in so bili res vredni svojega denarja, zdaj pa jih je že načel zob časa. Rada pa bi cele usnjene z debelejšim podplatom, da jih ima lahko tudi za okrog hiše, če mora skočit kaj ven. Torej, pogledat bom šla v Leroto in še kam..? Zanimajo pa me prodajalne v Ljubljani.

Anonimen -> RE: Usnjeni copati (23.11.2005 8:33:19)

Nislim, da je povsod, kjer je Merkurjev center, notri tudi prodajalna Kopitarne Sevnica. Tam, kjer je Lecrerc, vem, da je. No, in v Kopitarni  prodaja svoje izdelke ena firma Alenka, ki ima veliko usnjenih copat. Tam se splača pogledat. Pa da se naročit vse po želji, vsaj v Kranju, kjer imajo tudi trgovino.

snorlax -> RE: Usnjeni copati (23.11.2005 19:27:54)

V Planetu Tuš v Celju je ena trgovina, mislim, da je Alenka, ziher pa nisem. Ko bom kaj hodila po Tušu, bom pogledala. Mislim, da imajo trgovine še drugje po Sloveniji. V glavnem, tam imajo zelo kvalitetne usnjene copate. Jaz sem jih kupila mojemu najstniku za v šolo in veš, da jih ravno ne špara. Ima jih že več kot eno leto, pa so še taki kot novi. Cena pa ni bila pretirana.

.ču -> RE: Usnjeni copati (24.11.2005 10:54:57)

Splišni,trgovina Alenka=zakon...oz. copati,ki se kupjo tm[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
Vsako leto tm kupim tud šolske za Katjušo in ji zdržijo celo leto,ne drsijo in noga se ne poti[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

čebelica maja -> RE: Usnjeni copati (24.11.2005 11:06:06)

A katera ve, kje je ta Alenka v LJ?
Thx!

Anonimen -> RE: Usnjeni copati (24.11.2005 11:15:58)

Ne vem, če je še, ampak včasih (eno leto nazaj) je bila tam pri WTC v tistih malih trgovincah v blokih.

Ti, pa kako to, da je imel tvoj mož copate 20 let??? Midva jih menjava vsaj na 2 leti, pa so vedno zelo kvalitetni. Ampak iz higienskih razlogov...

čebelica maja -> RE: Usnjeni copati (24.11.2005 12:14:25)

Pa sej po mojem jih sploh ni skos nosil. Ne vem, ker ga 20 let ravno ne  poznam. Ampak njemu se noge čist nič ne potijo in tudi copati nič ne smrdijo - sej so bili usnjeni, kot eni natikači. Pa res jih je nosil vglavnem pozimi.

Anonimen -> RE: Usnjeni copati (24.11.2005 12:36:54)

No, sej da se zastopiva. Moj hazbnd bi jih nosil 50 let, če bi mu pustila. Pri enih rečeh je prav nazarensko šparoven. Tudi gate (sicer čiste) nosi toliko časa, da ima samo še tu in tam zaplate blaga, pa ne dovoli, da bi mu jih stran vrgla. Gravž! [sm=smiley11.gif]

Copate mu pa kar zabrišem preč in kupim nove.

Anonimen -> RE: Usnjeni copati (24.11.2005 12:43:19)

Sem že napisala, kje je trgovina v Ljubljani, pa zdaj res ne bi še enkrat, če lahko.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

čebelica maja -> RE: Usnjeni copati (28.11.2005 7:27:05)

Oj Splišni, sorry! Pa si res napisala, izgleda, da sem mal površno prebrala. Pa hvala za odgovor!

Stran: [1]