Rubin. -> ZA TISTE, BREZ DUDE (22.11.2005 21:51:57)
|
Imam en problem, pa ne vem kako ga naj rešim, zato vas prosim za uporabne nasvete. Z mojo sončico, ki je stara 3,5 mesece se izključno samo dojiva, ker nima dude, se tudi kadar je treba tolaži z dojko, ampak o.k. Sedaj pa je prišel problem, nekako sva se oz. se je navadila, da zaspi na dojki, in nikakor drugače. Mož jo lahko nosi tudi po uro ali več in ne zaspi. Ampak to me do sedaj ni motilo, sem pač morala biti vedno na razpolago, ampak ko jo dam v posteljico se ali takoj ali pa za pet minut zbudi in opet na dojko in tako se nekaj časa ponavlja, ker pa preveč spije, potem poliva oz. bruha in nato se gremo preobleč in jovo na novo. V bistvu ne zna sama nazaj zaspat, ker je navajena, da zaspi ob meni. Pa podnevi mogoče še ne bi bil tak problem, ponoči, pa kadarkoli se zbudi, se premetava, brca in podobno in ne zaspi nazaj. Kakor hitro jo vzamem v naročje, zaspi v trenutku, pa jo položim v posteljico pa se zbudi. No ne vedno, ampak tolikokrat, da je to postal problem. Nekako bom morala iznajti nov način uspavanja, pa ne vem kakšen. Ko bi vsaj hotela dudo, pa jo vztrajno zavrača, niti pod razno. HELP-
|
|
|
|