|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   plenice
22.11.2005 19:50:12   
Nani-nani
Zanima me kaka je bila koda teh plenic v dm, ki so total zanič? Mislim, da sem jih tudi jaz kupila.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: plenice
22.11.2005 19:55:24   
*maja
So vse čist zanič od kar so te nove. Nima veze kakšna je koda user posted image .

(odgovor članu Nani-nani)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.11.2005 20:44:06   
smeja2
jaz sm pa včeri kupla ene k so kao nova pošiljka in v redu (od 4-9kg)
majo pa namesto račk gor ene žabice narisane
sam jih še nism sprobala... bom jutr
a jih je katera že testirala???

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.11.2005 20:57:40   
sky
Jaz sem včeraj prelaufala pol Maribora, saj sem prvič naletela na "nove". Pravo sranje! So žabice gor, ja! Pa plenice so tudi čisto druge. Jaz jih moji sploh gor ne spravim. So ji premale!user posted image user posted image user posted image Pa sem mislila, da me to ne bo doletelouser posted image !

BK.

(odgovor članu smeja2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.11.2005 8:39:50   
barbara b
Evo, tudi jaz se pridružujem klubu nezadovoljnih uporabnic DM plenic. Ravno včeraj sem odnesla v trgovino 1,5 paketa in so mi jih zamemjali brez problema. Ne vem pa kdaj si bom upala spet kupiti njihove plenice. Mi je pa žal za njimi, ker so bile res najboljše.
user posted image

(odgovor članu sky)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.11.2005 10:22:29   
Nani-nani
Torej jih lahko nesem zamenjat, neglede na to, da nimam računa in da sem jih že nekaj uporabila?

(odgovor članu barbara b)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.11.2005 11:33:46   
Grascakinja
Jaz sem pa zgleda edina tuki, ki so mi nove Babylove bolj všeč ko stare user posted image

Ne vem, manj jih je med nogicami, bolj elastični so trakci, manj so debele, pa niti ena ni še premočila...

Ampak sto ritk, sto primernih pleničk...

(odgovor članu Nani-nani)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.11.2005 15:24:05   
Jessy
Mene ste tolk zmedle s temi slabimi novimi plenicami, da sploh ne vem, katere sem imela.

Nekaj ste omenjale račke! Jaz sem imela na pleničkah račke, ampak so mi bile te plenice prav zelo vredu. nikoli niso premočile, edino drekec je kdaj ušel izza zavihka. Zaradi bojazni, da naletim na slabe plenice, sem zdaj kupila 2 paketa Pampersk, pa se mi pošteno kolca po Babylove!

Katere so zdaj zanič??? Račke??? A so račke nove, tiste, ki so slabe??? Kaj je bilo pa pri "ful dobrih" naslikano???

Jaz že nič več ne vem!

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Grascakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.11.2005 23:15:34   
smeja2
jessy pr ta ''ful dobrih'' so ble tud račke iste, sam mal bolj žive barve so ble..
zdej majo pa žabice narisane ta nove
jaz sm dons čez dan dvakrat probala pa mi ni nč puščal, sam mislim da niso tok dobr kot so bile user posted image
pri unih ta ful zanič mi je takoj premočilo
za čez noč še nism probala...mam še pampers sensitive za enkrat
tko da bomo vidl tele žabice kako se obnesejo

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
26.11.2005 12:16:20   
smeja2
tud te z žabicam so zanič user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu smeja2)
Neposredna povezava do sporočila: 10
26.11.2005 12:30:47   
sky
Komaj čakam, da odprejo Hofer v MB. Njihove plenice (Mylove) so takšne, kot so bile DM-ove stare user posted image . Jaz imam trenutno 6 različnih paketov plenic domauser posted image . Včeraj sem kupila Lumpija, pa so zaenkrat O.K. (mala je ful začela migati in se obračati, tako da ji verjetno pašejo). 

BK.

(odgovor članu smeja2)
Neposredna povezava do sporočila: 11
26.11.2005 12:53:48   
Jančika_
Sky, a res, a Hoferjeve pleničke so take kot stare Babylove? To je pa super, verjetno tudi niso zelo drage.

Drugače sem pa jaz tudi z novimi Babylove precej zadovoljna - resda se ne morejo primerjati s starimi, a so vendarle boljše od večine drugih.

(odgovor članu sky)
Neposredna povezava do sporočila: 12
26.11.2005 13:08:12   
Anonimen
Men so od hoferja na oko iste kot od dm, vendar so nam tudi te premočle!!user posted image user posted image user posted image Samo kot smo rekle vsakemu otroku ne pašejo enake!user posted image user posted image

(odgovor članu Jančika_)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
26.11.2005 13:45:18   
sky
Ja, Jančika, so enake, samo potisk spredaj imajo drugačen. Drugače pa stane paket npr. 7-18 kg (MAXI) - 62 plenic 9,99 EUR.
Pri novih DM-ovih imava midve z malo probleme, ker so manjše, kot so bile. Potem jih pa ne morem dobro in lepo zapreti in jih ima kmalu na pol slečene (pa še po bušiju jo čisto zribajo). So pa nove DM-ove take kot Mullerjeve (samo da imajo njihove se spredaj elastičen del) in mi isto smrdijo.

BK.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 14
26.11.2005 19:25:46   
BlankaT
Berem vaše komentarje in sem popolnoma zmedena in razočarana. Mi gre kr na jok user posted image user posted image user posted image . Sem tik pred rokom in sem hotela ravno te dni še v DM skočiti po Babylove planice. Sem jih pri prvem uporabljala in sem bila full zadovljna z njimi user posted image user posted image user posted image user posted image . Sedaj pa sem si glede na vaše komentarje premislila. No mogoče bom vseeno probala kakšen paket, kot je rekla nina_nana vsakemu otroku ne pašejo enako.

LP, Blanka.

Ni lepšega kot, če te pogledajo otroške oči in ti rečejo "Mami, rad te imam!"

(odgovor članu sky)
Neposredna povezava do sporočila: 15
26.11.2005 20:18:33   
bambi
Jaz pa sem prej uporabljala žpamper New born od 2-5 kg, pa so potale premajhne, sem bila z njimi ful zadovoljna, sedaj sem kupila Pampers New baby 3-6 kg, so se mi zdele zelo mehke in fajn, pa sem zdaj že drugo noč zaporedoma našla svojo ljubico ponoči total premočeno in sem jo morala celo preoblečt..... in me je ful razkurilo user posted image user posted image user posted image .... podnevi se to nikoli ne zgodi.

S katerimi plenicami pa ste bile ve najbolj zadovoljne?????

Imam tri sončke, mojega angelčka Leo in dve princeski, Gajo in Heidi.

(odgovor članu BlankaT)
Neposredna povezava do sporočila: 16
26.11.2005 21:24:16   
Grascakinja
Jaz sem pred dnevi kupila v Sparu plenice Libero Discovery, in skoraj si upam roko dat v ogenj, da so popolnoma identične, kot so bile Babylove nekoč. Nočni test so prestale. Dobijo se pa samo v Sparu.
Kupila sem pa tudi to "tretjo generacijo" babylove plenic, pa bomo videli.
Čeprav jaz morda nisem merodajna, ker mi tudi "taslabe" babylove niso bile slabe, ravno nasprotno.

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 17
27.11.2005 0:02:52   
anckabancka
Jaz sem pa prvič kupila mulerjeve  babydream in sem zelo zadovoljna. Lepo mu pašejo na ritko (babylove so ga tiščale na stegenčkih), ne premočijo... pa še poceni so - nekaj čez 1600 jih je 46 komadov (št. 3). Bom zdaj kar te kupovala.

Kaj pa ostale?
Lumpi so mi smrdele in vse je šlo mimo (drekec pri nogicah), v Pamperski je bil do vratu in do peta pokakan, Babylove pa so ga tiščale.

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu Grascakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 18
27.11.2005 11:21:26   
Sugy
Mi smo zdaj na št. 3. Poskusila sem zaenkrat samo dvoje:Sparove in Lumpi. Pri Sparovih je bil čez noč moker (za podnevi so OK), Lumpijeva pa mi je enkrat zdržala tudi 13ur! Zaenkrat sem zelo zadovoljna z Lumpijevimi!!

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 19
27.11.2005 13:54:07   
Anonimen
Nam so najboljše FIXIES VIJOLČNE!!!user posted image

(odgovor članu Sugy)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
27.11.2005 21:04:01   
špelin@
anckabancka, Müllerjeve babydream so res super user posted image user posted image user posted image  
Mi smo nakupili še nekaj paketov stare rdeče embalaže po 840 SIT (zdaj so enake velikosti v roza pakungi okrog 1600).

~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

Neposredna povezava do sporočila: 21
27.11.2005 21:13:31   
doroteja23
Jaz tud uporabljam pampers New born, pa je že bila dvakrat ponoči mokra. Ne vem zakaj delajo tako reklamo za pampers pol pa ti premočijo. Katere pa bom za naprej uporabljala pa nevem. Ima katera predlog oz. nasvet katere naj kupujem!user posted image

Imeti otroka je zaneslijvo
najbolj čudovita brezumnost,
ki jo zgrešita zaljubljenca.

Neposredna povezava do sporočila: 22
27.11.2005 21:56:24   
Jessy
A smem vprašat, kje je Muller v LJ? Nisem iz LJ, pa ne vem, kam se obrniti! A je v BTC-ju?

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu doroteja23)
Neposredna povezava do sporočila: 23
27.11.2005 22:01:48   
Sugy
Jessy, Mueller je v BTCju zraven Baby centra, pa tudi v mestu na Čopovi

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 24
28.11.2005 12:32:22   
Minkaa
  1. Se pridržujem nina_nana FIXIES VIJOLIČNE so zakon. In temu se res lahko reče plenička. Zadovoljni smo bili tudi z Libero in starimi od DM, medtem ko so Pampers Acive Baby user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Smo bili pokakani in polulani do vratu. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Tako izgleda partnersko življenje z dojenčkom
Te zabavne ilustracije novopečenega očka vas bodo nasmejale do solz.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.