špelin@ -> RE: (ne)uživanje v dojenju (22.11.2005 19:42:41)
|
Ne sekiraj se!!! Zase lahko rečem, da v dojenju nisem ravno uživala oz. je bil čas užitka zelo kratek... [sm=zardeva.gif] Prve tri tedne je tako bolelo, da sem med dojenjem lahko samo jokala [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] Bolečine so trajale 24 ur/dan in sem resnično trpela! Nato se je vse skupaj uneslo in sem se 2 cela tedna ob dojenju kar nekako dobro počutila. Potem pa je mala začela štrajkati, en teden je dobesedno stradala, ker je popila le redko prednje mleko, nato pa izpljunila bradavico in tulila, tulila... Dojili sva se vsake pol ure, noč in dan [sm=smiley11.gif] Vsake dva dni sva hodili k pediatrinji [sm=smiley5.gif] Ker sem bila kot zombi, je le-ta predlagala, naj dam mali flaško adaptiranega mleka in se par uric naspim. Takrat je dete prvič pilo po flaški in je dobesedno pogoltalo celo dozo, nato pa prvič po debelem tednu zaspalo kot bubica! Zatem sem si mleko še nekaj časa črpala, potem pa počasi opustila tudi to. Lahko se pohvalim, da je zdaj moj stik z mojo [sm=pikapoka1.gif] veliko pristnejši, zelo radi se crkljava, čutim, da je moje materinstvo šele zdaj res iz srca - ne glede na to, da ne dojim [sm=smiley2.gif]
|
|
|
|