monja -> RE: Dodajanje? (24.11.2005 21:56:52)
|
Pia67, se totalno strinjam s tabo, da je vse v glavi. malika, tudi jaz sem podobno kot ti nedavno imela nekaj stresov, pa sem naenkrat izgubila dotedanjo količino mleka. Mali se ni najedel, ponoči sva se hranila na dve uri. Star je bil 3,5 mes in mi je to pogosto zbujanje povedalo, da nekaj ne štima. Štiri dni sem se ful trudila, da bi povečala količino mleka, pa se mi je mali smilil, ker se mi je zdel lačen, pa tudi sama nisem bila spočita. Zdaj dojim le še zjutraj in zvečer. Čez dan pije Comformil 1. Najprej mi je bilo težko pri srcu, saj sem si tako želela dojiti, po drugi strani pa sem vesela, da mi je uspelo vsaj dobre 3 mesece. Glede količine. Ponoči mi je pojedel tudi že 200 ml, popldne od 135-165ml, a je večkrat bljuval. Pa mi je zdravnica rekla, daje to odločno preveč, da njemu, glede na starost zadostuje 140ml. Res je da ne bljuva toliko, a kaj ko se mi zdi, da bi še jedel. Kako pa dojenemu otroku odmeriš količino, ki jo lahko popije? Kot pravi tinka74-srečna mama-srečen otrok, mu zdaj flaško dajem brez slabe vesti. Je pa zato zame in za malega čas preostalega dojenja zelo dragocen. Je pač tako. Poskusi ohraniti mleko in povečati količino, če pa ne bo šlo, pa se ne sekiraj, saj si do sedaj dojila s srcem in tako otroku nudila nekaj za vse življenje-varen objem in dotik tvoje kože. Srečno! monja
|
|
|
|