XXYY -> Za vse tiste, ki ste že MAMICE (22.11.2005 12:02:20)
|
Živjo! Mene pa nekaj zanima za vse tiste, ki ste postale mamice? Po mojem bo malo čudno vprašanje, ampak se bom potrudila, da ne bo zakomlicirano. Koliko ste imele ve (mamice) porodne teže pri sebi, ko ste se rodile (če se spomnite) in koliko ste bile velike, ko ste se rodile? In potem koliko so imeli vaši malčki porodno težo in višino? Ali ta teža in višina (porodna) od mamice, kaj vpliva tudi na otroka da jo bo približno imel enako? Kajti malo me je strah, da bom jaz rodila potem kar velikega in težkega otroka. Sama sem namreč imela , ko sem se rodila: 5 kg (točno toliko) in 57 cm sem bila velika, obseg glave sem pa imela okrog 34 ali 35 cm (to nism sigurna). Fant je imel noormalno porodno težo in višino (3 kg in okrog 50 cm velik). Samo po porodu se pa nisem kaj pretirano redila, ker sem imela že ob rojstvu luknjico na srcu in nisem imela apetita. Ne vem, no. Ena sestra (smo kar 4 in tista, ki se je rodila 3 po vrsti) je imela porodno težo kar 5400 g, velika pa ne vem koliko je bila. Druge sestre so pa normalno se rodile (s porodno težo). Ne vem, upam, da ne bo takšen "bajsek" kakor sem bila jaz. Ne vem, ali to kaj vpliva na to? Bomo videli! Pustimo se presenetiti! Povejte mi ve, vaše izkušnje?
|
|
|
|