|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pismo BOŽIČKU
22.11.2005 19:42:08   
Teja K.
Kaj drugega naj rečeva? user posted image
Tudi mi2 se pridružujeva želji. Pisala bova še pismo na njegov domači naslov in upala na pozitiven user posted image user posted image  rezultat. Če drugega ne, pa naj vsaj user posted image  pošlje, da greva lahko novim bojem nasproti in narediva še kako akcijo do novega leta.

Zdaj pa hitro pisalo v roke in dajmo......Dragi Božiček!

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 26
23.11.2005 7:27:55   
NATAŠI
Tudi jaz se pridružujem temu pismu... še dobr teden bomo počakali in potem navalimo na test user posted image

Nataši

(odgovor članu Teja K.)
Neposredna povezava do sporočila: 27
23.11.2005 9:15:26   
Azaleja
Evo, še ena tukaj, ki je tudi pisala BOŽIČKU.....user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 28
23.11.2005 10:01:02   
ily
Jaz bom pa že kar ˝g. Miklavžu˝ naročila.... Ravno takrat, če do takrat še ne bo user posted image , imam namen delat testuser posted image .

S Piko bova pa ta teden pisali pismo za njo za Miklavža, pa bom gotovo še jaz dodala svojo željo! Če drugače ne, pa vsaj v mislih!user posted image

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 29
23.11.2005 13:43:59   
suzi
Še ena ki bi imela tudi tako božičkovo darilo, pa še zmeraj ne gre.
Sem kupila celo test s steklcem ki kže krogce ali pa praprotke, pa imam skoz samo krogce, pa temperaturo merimo pa nič. Mogoče bi marala prav napisat pismo z željo za Božička, ga dat na okensko polico pa počakat da ga pride božiček iskat.

Neposredna povezava do sporočila: 30
23.11.2005 14:39:43   
ANA_P
BOŽIČEK, ne pozabi na mene. Tu semuser posted image ! Prinesi nam virus user posted image !

(odgovor članu suzi)
Neposredna povezava do sporočila: 31
23.11.2005 14:44:17   
Ninika1
tudi pri nas si že dve leti močno želimo user posted image ...
Lani za božička mi je možek podaril knjigo o nosečnosti in otrokih...letos pa si želim user posted image ....skrajni čas je že, a ne???

Lp,
Ninika

Neposredna povezava do sporočila: 32
23.11.2005 15:53:56   
Anonimen
Veste kaj, jst sem že lani pisala, pa še nism prišla na vrsto user posted image user posted image user posted image
Tako da imam prednost pred ostalimi user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 33
23.11.2005 17:09:39   
yennika
Kaj, a tako dolga čakalna lista je!

O moj Bog!

Ne bom zdržala do drugega leta, res ne!

Gremo nekaj ukrenit! Komu bi se pritožle?

Kristina, sem sigurna da je tvojo pismo nekam založil ali pa ga celo izgubil. Verjemi, ti boš prva na vrsti!

Pa pa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
23.11.2005 17:45:01   
mey
Pa jaz tuuuuuudddiiiii, sem že mislila na božička!

Sem, danes zjutraj delala test, pa ni bilo + user posted image , sicer nisem mislila da bo, a
upanje je bilo...Tako, da smo čakam da prideuser posted image

Tako,da bi bilo čudovoito, če bi božiček malo zrihtal te stvari user posted image user posted image user posted image user posted image
Naj se nam vsem uresniči ta prelepa želja user posted image user posted image user posted image

Poljubi za vse, m user posted image

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 35
23.11.2005 17:48:51   
Anonimen
Ja tud jest se pridružujem temu pismu Božičku!!!!
Da bi ble vse naslednje leto srečke user posted image  in da bi vse že enkrat dokončno dočakale, ko bi tudi nam ponoči ali pa podnevi nagajal tako željeniuser posted image .
LP Nati

(odgovor članu mey)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
23.11.2005 18:06:13   
MašaS
Midva tudi, midva tudi!!!!!

Trikrat hura za Miklavža, Božička in Dedka Mraza!!!!!

MašaS

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 37
23.11.2005 19:31:17   
mozart
Ne boste verjele, tudi jaz sem BOŽIČKU napisale enake želje kot ve- user posted image .

Lep pozdravček

(odgovor članu MašaS)
Neposredna povezava do sporočila: 38
24.11.2005 16:07:53   
Nety
Tudi jest se podpisujem v pismu Miklavžu, Božičku, ali pa Dedku Mrazu, naj usliši to močno željo in naj mi (nam) za darilo ob koncu leta, ker sem (smo) bile tako pridne že končno prinese pozitiven nosečniški test oz.otročka, ki si ga že tako dolgo želim(o)... Upam, da bo vsaj nekdo tam zgoraj uslišal to željo...

Srečno user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 39
24.11.2005 16:42:48   
Snoopika
Ok....še jest...sem bla pridna celo leto...pa bova decembra (upam) delala na tem...tko, da ravno okol Božiča bi moralo pokazat...
Božiček želim si samo user posted image ....
Bola

(odgovor članu Nety)
Neposredna povezava do sporočila: 40
24.11.2005 20:51:56   
Tia-na
Podpišem se.

Torej dragi Božiček, velik user posted image user posted image  za vse nas.

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 41
25.11.2005 9:32:48   
borovnička
Punce, ja čakalna vrsta je zelooo dolga. Jaz sem mu pisala že predlanskim, pa čakam pa čakam, pa zgleda še nisem prišla na vrsto. Ampak še nismo obupali. Tud letos bomo pisali. Mam občutek, da so tile Miklavž, pa Božiček in Dedek Mraz mal zaspali al pa majo tamičkeni otroci prednost z lažje dostavljivimi darili.

Bomo videli kako bo prihodnje leto.

Držimo pesti a ne user posted image

(odgovor članu Tia-na)
Neposredna povezava do sporočila: 42
28.11.2005 0:31:00   
klepetka
letos,pravijo,bo božiček zelo radodaren tako da bo tudi tebi sigurno pričćaral plus.držim pesti

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 43
29.11.2005 10:14:05   
Sandra-10
tudi jaz sem napisala pismo božičku da si želim pozitiven test do konc leta 05 upam da bo mi ugodil. in vsem vam ki ste mu napisale za user posted image  naj vam uresniči vse te želje

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 44
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Čaj, ki pomaga pri neplodnosti
Če se ženska sreča s težavo, da ne more zanositi, bo poizkusila vse, da bi zanosila. V prispevku boste našli ljudsko zdr...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?