|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   OPERIL kapljice - jih lahko???
21.11.2005 19:17:48   
tinkatonka
Živjo punce!

Mene se je lotil grozen nahod. Iz mojga nosa curi kot slap Savica. Danes ponoči sem obupno spala, ker sem mogla dihat vseskozi čez usta kot kaka riba. In ker bi pač rada čimbolje spala, bi si dala pred spanjem Operil kapljice.

Zdaj pa ne vem, če jih nosečnice lahko jemljemo. Kapljice imam doma, vendar navodila so žal pristala v košu že takrat, ko sem jih kupila. Jih ima katera doma?? In če lahko pogleda kaj piše v navodilih????

Že vnaprej hvala!!!! user posted image user posted image

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: OPERIL kapljice - jih lahko???
21.11.2005 19:49:03   
KMALU
danes verjetno nimas casa, da bi sla v lekarno, zato vzami po eno kapljico- jutri pa pojdi v lekarno in kupi fiziolosko raztopino. Lahko samo reces kapljice za nos, ki jih lahko uporabljajo nosecnice pa ti bodo to dali.
Ni tako ucinkovito, kot Operil kapljice, a za silo bo.
Operila pa raje ne uporabljaj, razen ce je nujno dokler ne kupis drugih..

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.11.2005 19:54:19   
rnrnrn
lahko pa si fiziološko narediš kar sama - 9g soli v liter vode, zavreš... boš ful prišparala, glede na to, da je ena majčkena dozica, ne vem, če je 10 ml - mogoče raje 5ml, 800 sit!

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.11.2005 19:57:26   
Yasminka
V 3.m sem bila grozno prehlajena in sem jih 2x uporabila, saj mi fiziološka raztopina ni pomagala pri razširjenih kapilarah v nosu. Tudi G. je rekla, da to ni nič takšnega.

Neposredna povezava do sporočila: 4
21.11.2005 20:06:32   
neja
Na navodilih piše, da se je treba posvetovat z zdravnikom. Pušenjak na MON-u pa pravi, pa z njim lahko olajšaš dihanje čez noč.

http://med.over.net/phorum/read.php?f=19&i=60863&t=60827#reply_60863

LP

(odgovor članu Yasminka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.11.2005 19:39:13   
tinkatonka
Najprej najlepša hvala za odgovore.user posted image

Moj nos je prejel ogromne količine fiziološke raztopine in se počasi zdravi. Upam da bo današanja noč mirna in lahka. Sem bila pa danes v lekarni in mimogrede tudi tam vprašala glede teh kapljic pri nahodu, pa je tud lekarnarca rekla, da ne smemo nič uporabljat, razen lekadola seveda, ki pa pri curljajočem nosu žal ne pomaga ;)

Hvala še enkrat!!!

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 6
22.11.2005 20:08:21   
ninocka
Lahko uporabis Nisita gel, je tud za dojencke.
Pa fizioloska stane 1l mal manj kot 800 SIT, tista majhna flaska za brizgat  pa v sanolaborju 40 SIT.

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Trebušnjaki.
пеперутка16

Ena moja znanka je bila noseča 3 mesece in je delala trebušnjake, pa je vedela, da je noseča. Ali ste delali trebušnjake, ko ste bili noseči, ali zdaj, ko ste noseči?

Da. (0%)

Da, dokler nisem vedela, da sem noseča. (0%)

Ne. (27%)

Ni mi prišlo na misel. (73%)

Število vseh glasov: 11

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!