ssuzi -> RE: Smučanje DA ali NE in do katerega meseca? (24.11.2005 14:03:02)
|
Angelina in ostale, ki smučate: sama sem smučala v prejšnji nosečnosti okrog 12. tedna. Toliko - bolj za feeling, da sem še okretna in sposobna. Za tisto sezono sem izpolnila minimum št. dni na snegu in torej ni bila izgubljena. Nezaslišano je to početje pač najbrž za tiste, ki so kot smučišče izkusili le gužvo na Krvavcu ali katerem od drugih domačih ali bližnjih samomorilskih scen. Obstajajo pa tudi tereni, kjer ni ravno dosti možnosti, da bi te kdo zbil, ker enostavno ni gužve in tja pridejo le ljudje, ki znajo smučati. Sploh v decembru, ko se največ siceršnjih nedeljskih smučarjev bolj ukvarja z nakupovanjem novoletnih daril, kot s smučanjem. Če bi mi čas letos dovoljeval, bi tudi v tej nosečnosti zagotovo za kako urico stopila na smučke. Seveda ob izpolnjenih nekaterih pogojih: absolutno nobene nosečnostne težave, primerno vreme in absolutno ne v Sloveniji. Punce-smučarke, če imate voljo, energijo in čas ter ste brez težav, ni ga lepšega kot par spustov po strmini! LP vsem (tudi tistim, ki sedaj z očmi zavijate in boste začele povprek udrihat v stilu "ubogi njen otrok...")
|
|
|
|