|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otrok mi cez dan noce spati
24.11.2005 18:21:08   
Alina_alin
Prve 3 mesece je bila katastrofa - saj ni nič spala čez dan, no razen prva dva tedna,kot novorojenček. Ker ni znala zaspat, potem pa sem ubrala način - voziček. Sem jo popokala, ko je jokala in bila sita, previta, in včasih je že zaspala v 5 minutah, oz.  najdlje v 15 min. Od takrat imamo tudi urnik, ko točno vem, kdaj bo spet zaspana. Sedaj pozimi, pa enkrat na dan tudi greva ven, paše tudi meni. Ostali dve rundi, ko spi, pa pač spi v vozičku, in v stanovanju. Jo malo vozim po stanovanju - tak da se vozek malo maje. In zaspi brez problema. Zvečer pa zaspi brez problema v svoji posteljci. Samo čez dan je na sporedu vozek.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Otrok mi cez dan noce spati
24.11.2005 22:44:09   
rayy
Tudi pri nas ista situacija. Jaz se velikokrat sprašujem kaj je današnjim otrokom? Mi ne spimo niti podnevi, niti ponoči. Pri treh mesecih smo ga nosili cele dneve, pri 3,5 sam ni več hotel da ga nosimo, zdaj 4,5 meseca sam zaspi, duda obvezno in pleničko si stiska k obrazu, pa še kapljica vetrovnih kapljic iz Koroških lekarn  na dudo (ker so sladke, ga potolaži). Sicer mi je žal, da smo ga navadili na to sladkobo, ampak drugače enostavno ni šlo. Spi po 20 minut čez dan in šel  bi spat tako vsako uro. Jaz ga dam zjutraj 2x, potem je zunaj v vozičku in spi - ali se dela da spi- voziček se mora ves čas premikati, kaki 2 uri, in potem še 1x 20min, ob 21 ali 22h gre spat in se zudi 3x ali 4x, do 7 ali 8h. Pri 2 mesecih je ponoči lepo spal, zbudil se je 2x, zdaj pa...user posted image  Tudi jaz sem si govorila, vsak dan bo bolje in je bilo, ampak šele vsak mesec. Zdravniki so mnenja, da jih je treba ponoči pusiti, da kak dan dva joka, če se zudi, in potem se navadi prespati noč. Sem poskusila, ne deluje, od 23 do 01h se je zbudil vsake pol ure in jaz sem pobirala dudo. Jokat ga tudi ne pustim, ker nikoli ne neha, samo stopnjuje in vedno bolj kriči, tako, da te postane strah, da ga bo konec od joka. Naredimo pač vse ga se uredu počuti (ne joka), kako bo zaradi tega razvajen, ne upamo pomisiti. Animacijo čez dan zahteva vsako minuto, sam se igra z ropotuljico največ 2 minuti, potem mu je dogočasna, najprej ena, nato druga,...Opozorilo o neugodnem počutju, preden nastopi jok, je trenutno kašelj, tako da planemo, ko mali malo pokašlja (to je njegov najnovejši izum, tudi on je postal bolj prijazen do nas, in je uvedel "opozorilo"). Bo bolje, pa saj so ubogi, ko pa so tako nebogljeni. Saj bi rajši povedali, če bi znali. A ja, pa Raymonda Lapa smo kupili, Baby Mozart, je vreden nakupa, včasih celo po deset minut mirno posluša.
pa,pa

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Otrok mi cez dan noce spati
25.11.2005 21:29:54   
smrka
Meni tudi nespi podnevi, zakaj pa bi, zakaj jo pa silis ce noce?? Ce ne joka potem jo malo zaigraj pa hitreje mine dan. Moja zaspi edino v vozičku, zato grem dopoldne in popoldne na sprehod z njo ven, če ne bi znorela. Ti svetujem da daš otročka v vozek in vn na zrak, zihr bo zaspala.

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 28
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...




kaj menite
cupacups

je danasnja politika kriva za recesijo

da,vse v njihov zep sele nato delavci (93%)

ne, so posteni (7%)


Število vseh glasov: 274

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!