Nošenje (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

birbalari -> Nošenje (20.11.2005 20:32:17)

Imam eno vprašanje. Midva z Jernejem sva danes pohajala kar uro pa pol in sicer sem ga nosila v kangerujčku. Ves čas je blaženo spal. Star je dva meseca. Sedaj me pa skrbi, ker mi je sestrična rekla, da je premajhen za ga toliko časa tako nositi ter da trpi hrbtenica. Kdaj ste ve vaše malčke začele nositi?

mojcadamijan -> RE: Nošenje (20.11.2005 20:59:57)

Tudi nekje ta čas in tudi naša pupika spi v kengorujčku

Lunca1 -> RE: Nošenje (21.11.2005 6:11:50)

V kengorujčku naj bi ga v prvih mesecih nosil po max. 15 minut. To so navodila pediatra moji sestrični. Res naj ne bi bilo dobro za hrbtenico. Tako da to drugič malo skrajšaj.

April -> RE: Nošenje (21.11.2005 7:58:23)

Mi smo ga tud od drugega mesca tako nosil. Ne vem kaj bi brez kengurujčka. Spi pa naj raje v vozičku.

2ursae -> RE: Nošenje (22.11.2005 9:49:08)

naš ima tudi dva meseca in se sploh noče drugače crkljati kot pokonci, tako da ga že kar nekaj časa tako nosimo. Sem vprašala pediatra, če je to problem, pa je rekel, da ne. Vem pa, da obstajajo pomisleki na to temo, tako da se trudimo, da je čimmanj pokonci.
Kengurujčka smo kupili tudi pri nas, pa ga zavestno še ne uporabljamo, ker me, ko ga nosim na rokah, začnejo boleti roke in ga prej odložim [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].

pozdravček [sm=muca.gif]

Bela -> RE: Nošenje (22.11.2005 10:04:11)

Meni so pravli, da do trtjega meseca ni glih dobro, sam jst ga nism več kot 2x, ker me je križ začel bolet.
Še zmeri se mi zdi bol praktično v vozičku, za tko majhnega, sicer pa kakor komu ustreza.

Stran: [1]