Anonimen
|
Ja, mu zaupam 100%. Meni je zaupanje osnova za uspešno partnerstvo. Ne vem, če bi bila lahko ravno ponosna nase, če bi ga nadzirala, gledala, kaj dela po računalniku, ga zasledovala, mu pregledovala sms-e, razišlala, če med seksom misli na drugo,... ali kakršnokoli podobno traparijo, če nimam prav nobenega utemeljenega razloga za tako početje. Itak sva cel dan skupaj, na računalnik se sama bolje spoznam, če bi pa v službi kaj delal (npr. osvajal sodelavko), bi me pa 100% njegove ljubosumne sodelavke takoj klicale in mi povedale, kaj se dogaja, samo da bi lahko uživale in opravljale. Torej mu zaupam. Mogoče se kateri zdi to preveč naivno, ampak zame je to edini način, da mu pokažem spoštovanje. In nikakor vsaka ženska ne preobrne vsakega moškega v 10. minutah. Če si moški tega želi, potem ga bo preobrnila v minuti, tistega, ki pa spoštuje svojo partnerko in jo ima rad, pa ne bo nikoli. Po mojih izkušnjah se ravno tiste ženske, ki svojim partnerjem ne zaupajo 100% lotijo osvajanja tistih moških, ki so srečni (pa ne mislim konkretnih primerov na tem forumu, da ne bo kdo preveč osebno jemal). Zakaj je tako, ne vem, verjetno zaradi pomakanja samozavesti, ljubosumlja, ker so nekateri srečni....
< Sporočilo je popravil Ankica -- 21.11.2005 14:00:22 >
|