seks med nosečnostjo (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Spolnost

Sporočilo

soncicaT -> seks med nosečnostjo (20.11.2005 9:27:38)

Ojla...

Vidim da vas je veliko anonimnih tu gori..kako se pa to sploh naredi?

No kaj mene zanima...ja zanima me ali je lahko seks v 2. tromesečju škodljiv? Moj partner kmalu pride po dolgem času domov in že po mailih sva zelo eksplozivna..:-))

In tudi jaz že zeloooo pogrešam seks, resno, včasih se mi kar v glavi bliska...tolk si želim nežnosti, samega seksa..

In sedaj me skrbi ena stvar, ko moški penetrira, ali lahko to poškoduje maternični vrat? Hmm, kaj pa orgazem? Pušenjak je enkrat rekel, da ta krč vpliva na maternico?

Prosim za izkušnje...hvala!

Pa a  mora partner imet kondom?

CUKRČEK -> RE: seks med nosečnostjo (20.11.2005 9:35:32)

Midva sva sexala skoraj do konca nosečnosti, nikoli s kondomom. PAč malo gledaš, da ne sexaš ful ful divje, ampak pač bolj nežno.

lenika -> RE: seks med nosečnostjo (20.11.2005 9:57:10)

Midva sva od začetka nosečnosti do sedaj ene petkrat, pač takrat, ko je res nuja, nočeva preveč pretiravat.

Anonimen -> RE: seks med nosečnostjo (20.11.2005 10:02:46)

Glih zadnjič sem brala Pušenjaka na temo orgazmov v nosečnosti. Pravi, da orgazem nima nobene zveze z morebitnimi krči maternice (kot sem tudi sama mislila), temveč se vsak orgazem dogaja v glavi!!!!
Zato kar v akcijo!!! [sm=sloncek.gif] [sm=sloncek.gif] [sm=sloncek.gif]

Marogica -> RE: seks med nosečnostjo (20.11.2005 10:09:55)

Pri nas je bilo seksualno življenje čisto normalno, le proti koncu je bilo podobno "slow motion", zaradi moje neokretnosti. Ne potrebuješ kondomov, le zakaj?

paris -> RE: seks med nosečnostjo (20.11.2005 11:24:49)

Vidva kar navalita, če vama paše[sm=sloncek.gif]

Ines. -> RE: seks med nosečnostjo (20.11.2005 15:11:25)

Če se hočeš prijaviti kot anonimen, odpreš novo temo ali odgovor, in takoj v prvi allineji imaš opcijo kot uporabnik ali kot anonimen uporabnik.

Če pa bi rada [sm=sloncek.gif], pa kar daj. Pravijo, da se morejo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] vse želje uresničit. Tudi ta. [sm=smiley2.gif][sm=smiley9.gif] Kondom je fajn, da ne dobiš kakih glivic, bakterij,...

soncicaT -> RE: seks med nosečnostjo (20.11.2005 17:27:31)

Hvala za odgovore...ma ne vem kaj je to, pred nosečnostjo nisem imela takega apetita, zanimivo...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Aha Ines hvala, bo anonimno za bolj pereče teme:-)))

Samo ženskice, saj pa s seksom se delajo otročki, hallo...zakaj anonimno?:-)))

Ok, lepo bodite..

Stran: [1]