kremice za obraz, telo (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Starši čvekamo

Sporočilo

Alina_alin -> kremice za obraz, telo (19.11.2005 22:52:34)

Mene pa zanima če uporabljate kreme  za svoje malčke? Katere se vam zdijo ok? Mi se po kopanju (zvečer)mažemo z mandljevim oljem (pa ne po obrazu, samo po teleščku). Sicer nič drugega ne uporabljamo. Sem pa ravno brala, da je pozimi dobro zaščititi kožo malčkov pred vetrom, mrazom...
Torej vaši nasveti?

LP

urška -> RE: kremice za obraz, telo (19.11.2005 23:13:59)

trenutno imam eno penatenovo, drugače mi je pa super 3v1 magic cream (avent-dm, lekarna); sem pa pred kratkim nekje rala, da je edina otr. kozmetika, ki naj bi bila naravna WELEDA; jaz je nisem probala, prijateljica pa je ni mogla prehvalit. dobiš v DMju (rumeno pakiranje je otroška k.), je pa precej draga

KODA -> RE: kremice za obraz, telo (19.11.2005 23:39:21)

Jaz uporabljam Buebchnovo kozmetiko za otroke že 5 let in sem zelo zadovoljna.Najbolj pa sem zadovoljna z njihovo kremo za ritko Baby Wundschutz Creme.Pa mleko za po kopanju tudi ni slabo.

Lana_s -> RE: kremice za obraz, telo (20.11.2005 10:06:27)

Jaz uporabljam Niveino kozmetiko. Za telo Nivenino mleko za dojenčke, za obraz pa Wind&Wetter kremico. Zaenkrat sem zadovoljna

Bela -> RE: kremice za obraz, telo (20.11.2005 10:08:59)

Po kopanju nikoli ne uporabljam kremic in tudi drugače ga ne packam s tem, če res ni neke potrebe.
Lani pozimi nisem nič mazala, ker ni bilo videt, da bi kaj potreboval.
Mislim, da je mal ptretirano s to otroško kozmetiko, mislim da bi mogli pustit da se koža malo utrdi in dobi to naravno ravnovesje.
Razen v ekstremnih primerih kot je izpostavljanje poletnemu soncu in res močan veter.

Anonimen -> RE: kremice za obraz, telo (20.11.2005 10:41:20)

Jaz uporabljam Buebchnovo kozmetiko

VITA74 -> RE: kremice za obraz, telo (20.11.2005 11:54:42)

Tudi jaz mojega škrata bolj malo mažem po kopanju se maževa 1xtedensko z nivea mlekom, po obrazu pa uporabljam kremo od Dm-ja "czartcreme" - saj ima zelo suho kožo - mraz in centralno ogrevanje in je res super kremca.
Obvezno se namažemo po obrazu ko gremo pozimi na srehode.

Stran: [1]