Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NOSEČNOSTNI TEST PRED IZOSTANKOM M,! 19.11.2005 21:16:15
|
|
|
|
Monika79
|
sedaj pa si me malo naredila radovedno kako se imenuje ta test? lp Moni
16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji. Preden je bila spočeta - sva si jo želela, še preden je bila rojena - sva jo ljubila, in komaj se je rodila - bi zanjo umrla. TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA! M.Hawkins
|
|
|
|
RE: NOSEČNOSTNI TEST PRED IZOSTANKOM M,! 19.11.2005 21:28:00
|
|
|
|
yennika
|
MONI, kdaj delaš test? Jutri? Ful držim pesti! Imam šesti čut, da bo !
|
|
|
|
RE: NOSEČNOSTNI TEST PRED IZOSTANKOM M,! 20.11.2005 1:06:32
|
|
|
|
KODA
|
Tudi jaz sem radovedna in kje(na katerih )policah,ga imajo?
|
|
RE: NOSEČNOSTNI TEST PRED IZOSTANKOM M,! 20.11.2005 9:26:02
|
|
|
|
SanjaS
|
Imena si nisem zapomnila,je pa to nek nemški test. Dobi se med običajnimi nosečnostnimi testi v Mullerju na Čopovi.Je pa res, da so narobe nalepili specifikacijo izdelka v slovenskem jeziku, zato bodite previdne, da ne boste kupovale navadnega nosečnostnega testa od iste firme.
|
|
|
|
RE: NOSEČNOSTNI TEST PRED IZOSTANKOM M,! 20.11.2005 11:55:55
|
|
|
|
Monika79
|
eh Yennika, sem delala danes test, pa je bil negativen - pa še prenesem ta negativen test, pa da ni panike, samo še ni, pa ni nobenih znakov, da bi prišla, tu pa tam me malo spodaj špikne, pa bradavice me na dotik bolijo in to je vse (pa do sedaj vedno imela na 28-29 dan) hvala, da si mi držala kako pa si ti, tudi ti čakaš a ne? upam, d abo vsaj tebi uspelo zagledati , lp Moni
16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji. Preden je bila spočeta - sva si jo želela, še preden je bila rojena - sva jo ljubila, in komaj se je rodila - bi zanjo umrla. TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA! M.Hawkins
|
|
|
|
RE: NOSEČNOSTNI TEST PRED IZOSTANKOM M,! 20.11.2005 18:14:17
|
|
|
|
Naja30
|
oh moni, ne bit zalostna. mogoce pa se ni pravi cas za test. poskusi spet cez kaksna dva dneva. drzim pesti zate tudi jaz.
|
|
|
|
RE: NOSEČNOSTNI TEST PRED IZOSTANKOM M,! 20.11.2005 20:05:51
|
|
|
|
Monika79
|
Zdravo Naja samo mi je zelo čudno, ker mam temparaturo povišano že ves čas, pa tudi danes je bila. Pa nimam nobenih znakov, da bi sploh prišla , tako, da je 100 % izključena (nič slabosti, vrtoglavic in vseh znakov, katere si ti naštela Naja) upam le, da ni kaj narobe (tako me strah). Naja ti pa samo uživaj v svoji - sem zelo srečna zate (sem si tudi jaz zelo želela biti julijka) lp Moni
|
|
|
|
RE: NOSEČNOSTNI TEST PRED IZOSTANKOM M,! 20.11.2005 20:25:52
|
|
|
|
Naja30
|
Moni, ni se prepozno. mogoce si le prehitro naredila test. pocaja se malo hvala za spodbudne besede. je pa res, kar je ena ze napisala tukaj gor. najprej nas je strah, da, ce in kdaj bomo , potem pa se zacnejo drugi strahovi. ves cas ena vprasanja, pa kar naprej hodis na wc, da se ni kaj ulilo... vcasih si recem, da ne smem tolk tega foruma brat, ker bom cist blesava. vsekakor pa drzim pesti zate in javljaj sproti. lp,
|
|
|
|
RE: NOSEČNOSTNI TEST PRED IZOSTANKOM M,! 21.11.2005 6:59:56
|
|
|
|
Monika79
|
Oh hvala ti Naja še ni, tako, da ne vem na čem sem No samo moj občutek je da nebo - pa saj ni panike, da ni uspelo, samo ta hudičevka naj pride, da bo mir, da gremo v nove boje lp Moni
|
|
|
|
RE: NOSEČNOSTNI TEST PRED IZOSTANKOM M,! 21.11.2005 13:00:39
|
|
|
|
ela78
|
Živjo Monika! Jest sem na istem kot ti. V nedeljo sem delala test in je bil negativen , ampak meni zaostaja že 5 dni, BT imam pa skoz 37,1-37,4, tko da spoh ne vem kdaj bo ta prišla, pa že 14 dni me po trebuhu špika, pa jajčniki bolijo, pa res me že kar skrbi, kaj je narobe z mano. Tud jest komaj čakam da že pride pa da greva z mojim naprej v nove boje!!! Želim nama čimprejšno , da bova potem spet veselo in da nama do božička rata! lp, ela
|
|
|
|
RE: NOSEČNOSTNI TEST PRED IZOSTANKOM M,! 21.11.2005 13:17:32
|
|
|
|
Monika79
|
Hallo Ela Oh vidim, da si ti na istem, tudi moja BT je vedno nad 37 , pa mi sploh ni več jasno, pa še preden sem v nedeljo vstala sem si izmerila temparaturo, pa je bila 37, potem pa grem naredit test pa samo testna črtica, pa sem si mislila, da bo sedaj te prišla pa nič, ne včeraj, ne danes, nič, tu pa tam me spodaj kaj zašpika, malo v jajčnikih in to je to - no danes je 3 dan, da zamuja, moja je točna na 28 dni, sedaj pa ni. Me je je strah, da se mi bodo ciklusi popolnoma zmešali, do sedaj sem vedno čutila O in je vse bilo OK, mi je bilo vse jasno Javi, če bo kaj novega pri tebi, še boš delal test? lp Moni
|
|
|
|
RE: NOSEČNOSTNI TEST PRED IZOSTANKOM M,! 21.11.2005 13:28:07
|
|
|
|
ela78
|
Ja seveda sporočim vse novosti. Mislim, da če še do drugega tedna ne bom dobila , bom klicala G, če ne gre mogoče za kakšno vnetje. lp, ela
|
|
|
|
RE: NOSEČNOSTNI TEST PRED IZOSTANKOM M,! 21.11.2005 13:31:40
|
|
|
|
Monika79
|
Hallo Ela Vidim, da razmišljaš enako kot jaz, tudi jaz grem drugi teden takoj do G, še prej naredim test, pa pot pod noge Pa še eno vprašanje dolgo delata na ? lp Moni
|
|
|
|
RE: NOSEČNOSTNI TEST PRED IZOSTANKOM M,! 21.11.2005 13:41:49
|
|
|
|
ela78
|
No na delava šele prvi mesec, ker prej pol leta ni bilo priporočljivo zanosit, tri mesece zaradi KT (Diane 35), potem pa še zaradi nekih drugih zdravil. Pa sem do sedaj skoz imela redno , na 37 dni, zdej pa ko sva končno začela jo pa kar ni! Ma kolk je nasramna da nam tko grdo zakomplicira življenje. lp, ela
|
|
|
|
RE: NOSEČNOSTNI TEST PRED IZOSTANKOM M,! 21.11.2005 13:48:35
|
|
|
|
lory05
|
Dovolite da povem moje izkušnje. Bt je najpomembnejša, če je več kot 16 dni nad 37, ste , ne glede na test. Dve moji sodelavki sta delali test po zaostanku , pa je vztrajno kazal negativno. Danes pa je stanje tako: ena je že rodila, druga pa bo prihodnje leto maja. Testi pa kar negativni. Niti testi niso več, kar so bili.
|
|
|
|
RE: NOSEČNOSTNI TEST PRED IZOSTANKOM M,! 21.11.2005 13:58:05
|
|
|
|
Monika79
|
Lory Tako kot si napisala pravi tudi moj , samo jaz ne morem govoriti o nobenih znakih, ker jih enostavno ni, samo kako špikanje spodaj in v jajčnikih ter na dotik občutljive bradavice - in to je to Konec tedna še naredim enkrat test, če nebo, drugače pa do G, da me pregleda Lory - hvala za informacijo, vsaj malo iz prakse, saj te so najboljše lp Moni
|
|
|
|
RE: NOSEČNOSTNI TEST PRED IZOSTANKOM M,! 21.11.2005 13:59:58
|
|
|
|
Monika79
|
Ela, držim za naju in seveda za vse ki si želite videti dve magični za vse lp Moni
|
|
|
|
RE: NOSEČNOSTNI TEST PRED IZOSTANKOM M,! 21.11.2005 16:33:09
|
|
|
|
ela78
|
Živjo lory! To so pa res spodbudne novice, ampak moram priznat da tud jest nimam kakšnih pretiranih znakov, razenj špikanj v trebuhu in jajčnikih. Upamo na najboljše, če pa še ta deden ne bo , potem pa na pregled. Monika drži se Hvala za informacije ela
|
|
|
|
RE: NOSEČNOSTNI TEST PRED IZOSTANKOM M,! 21.11.2005 16:37:37
|
|
|
|
ela78
|
Živjo lory! To so pa res spodbudne novice, ampak tud jest nimam kakšnih pretiranih znakov, razen špikanja v jajčnikih in trebuhu, ter občasno špikanje v prsih. Če ta teden ne bo , grem pa na pregled. Upanje ostaja Monika drži se in poročaj novice ela
|
|
|
|
RE: NOSEČNOSTNI TEST PRED IZOSTANKOM M,! 21.11.2005 16:41:20
|
|
|
|
yennika
|
Alo Moni. No, nikar ne vrži tak hitro puške v koruzo! Počakaj še malo. Dokler ti G ne pove, da nisi lahk še vedno upaš na to. Pr meni pa je zadeva taka, da ne-pričakujem M 1.dec. Ampak ta mesec sploh ni blo tistega ta pravega digi dagija med O, ker pač imava oba take službe in enostavno ni bilo časa oz.energije! Grdo se sliši, ampak je res! Mislim, da ne povzroča STRESA IN PSIHE samo pri nas ampak tudi pri bodočih atekih. Sma ta mesec razčistila, da ne bova digi dagi samo zato, da zanosim, ampak bova takrat, ko si bova to iskreno želela. (Mojega preganja že uni dojenček ugačaka, kot pri raztreseni Aly!:-) ) Mogoče bo ta recept boljši. Zato rečem, ko bo pa bo! Po eni strani pa,a ni napeto iz meseca v mesec, ko tak čakamo na to presneto ? Pa naj še kdo reče, da nismo ženske zanimive,a? Vsem in tistim, ki delajo na tem en lep sneženi pozdrav! @-}-}-- Moni ta vrtnica je pa samo zate!
|
|
|
|
RE: NOSEČNOSTNI TEST PRED IZOSTANKOM M,! 21.11.2005 18:21:05
|
|
|
|
Monika79
|
yennika - jaz sem že ves ta mesec kot Raztresena Aly ne vem nekšno sem štorasta, vse kar primem v roke, ne ostane več v enaki obliki kot je bilo pa kaj hočeš, take smo ženske nikoli moškim ni dolgčas ob nas, moj se samo smeji, ker sem bolj tak "nahece ženska" - smeško pač hvala ti za vrtnico, sem takoj boljše volje in je res fajn da RR obstaja, sploh ne vem na koga bi se obrnila tukaj pa res vedno najdem odgovore tako tudi tebi da se bosta okrog 1 decembra pokazali dve močni lp Moni
|
|
|
|
RE: NOSEČNOSTNI TEST PRED IZOSTANKOM M,! 21.11.2005 19:33:56
|
|
|
|
mey
|
hey punce... tudi jaz sem te dni v (ne) pričakupvanju te , ker še nisem naredila testa, me kar razganja od radovednosti kaj se dogaja z menoj..Čeprav imam malo upanja,da bo . A, kaj če je ... Tudi mene preganjajo takšni strahovi včasih, kaj če sem preveč panična ko berem vse tu na forumu (a kaj ko je tako fino ). Sicer pa je moj načrt takšen, jutri naredim test....kar bo bo...potem še malo počakam in če čez par dni ne bo nič, pokličem svojega ginekologa in potem vidim kaj pravi on dalje...Vam javim kako in kaj.. Yenika, ful se strinjam s teboj, midva sva tudi rekla, da bova vse delala iz užitka, kar nama zelo veliko pomeni, nič hitet Glede kakršihkoli znakov, tudi pri meni ni ne duha ne sluha, samo tako kot večino vas, me malo špika tu in tam nekje pri jajčnikih, pa mislim, da je že prišla , grem preverit, pa je še ni. Drugih znakov pa nič. Vsem želim, da bi čimprej zagledale , recimo do božička bi bilo super! Vsem veliko sreče Poljub, m
|
|
|
|
RE: NOSEČNOSTNI TEST PRED IZOSTANKOM M,! 21.11.2005 20:45:09
|
|
|
|
Teja K.
|
Malček se pridružim debati, saj smo vse na istem. Tudi meni že krepko zamuja , pa verjento zaradi KT. Vseeno grem jutri naredit test, da se v primeru neg.rezultata lahko naročim h G. Se še kaj oglasim,lepo se imejte in se slišmo. Uživajte vse . Nosečke pa pazite nase in na svoje pikice.
|
|
|
|
RE: NOSEČNOSTNI TEST PRED IZOSTANKOM M,! 22.11.2005 8:45:49
|
|
|
|
Monika79
|
Teja, upam, da se ni poigrala s tabo in bos zagledala za srečo lp Moni
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?