|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spremembe v zemljiški knjigi
18.11.2005 22:51:18   
sinderela
En zame kar velik problem.
Imam za uredit spremembe z zemljiški knjigi in sicer sprememba priimka in izbrisi plomb na listu c1 in c3.
Šla sem k odvetniku, ker sem mislila, da bo kaj in kaj se mi je zgodilo?

Pri prvem ( obljubljal vse živo ) se zadeva ni premaknila nikamor dva mesca, ko sem ga spomnla, pa me je gledal, kot da sem z lune padla , ker sploh ni vedel o čem se gre in kdo sem . Poklical me pa tud ni, ker ima kao gužvo - zapuščinske in tožarjenje. In sem šla k drugmu.
Ta pa spet , da bo napisal predloge, sama pa moram letat na zemljiško knjigo, plačvat takse, priskrbet mu in nosit dokumente , če bo še kaj rabil in še...., on pa hoče za svoj kao full servis cca 30.000.

Skratka, mi lahko kdo pomaga, da se izognem temu "strokovnemu servisu" .

Je kdo to sam urejal in tudi uredil ???

Mamica dvema srčkoma in ljubeča žena mojemu lubiju
MOJ ITM 27,8 ( 72kg)
SANJSKI ITM 22,4 ( 58kg)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Spremembe v zemljiški knjigi
19.11.2005 0:19:04   
Taj
Hojlauser posted image .

Na zemljiški knjigi sicer lahko zadeve urejaš sama, vendar je priporočljivo, da si najdeš nekoga, ki zadeve obvlada, da ne boš imela nepotrebnih komplikacij in stroškov, ker je tovrstne reči dolgoročno gledano pametno imeti urejene po iusu, v nasprotnem primeru so lahko stroški, ko se kaj zaplete, neprimerno višji. Glede plomb pa je tako:ti sama ne moreš predlagati njihovega izbrisa. Plomba je samo zaznamek, ki vsakemu, ki vpogleda v ZK pove, da je glede nepremičnin v posameznem vložku v teku nek postopek. Ko se ta postopek konča, se plomba izbriše po uradni dolžnosti in ne po volji stranke.

Glede spremembe priimka pa lahko predlagaš poočitbo v zemljiški knjigi. Sam strošek 30.000 SIT za odvetnika pa niti ni tako velik, če je stvar narejena tasko kot se šika. Za takšne zadeve ponavadi računajo še več, a naj ti ne bo žal denarja, če je storitev opravljena profesionalna.

Če želiš, ti lahko koga priporočim, piši mi privat.

Dobro opraviuser posted image !

Pozdravčekuser posted image .

Če hočeš biti srečen, bodi!

(odgovor članu sinderela)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
19.11.2005 7:10:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sinderela)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?