Kaj kupiti za zimo 11-mesečniku (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

Urška* -> Kaj kupiti za zimo 11-mesečniku (18.11.2005 22:49:16)

Ojla!

Kaj naj kupim, ali kombinezon ali hlače in jakno posebej? Pojma nimam. Kakšen predlog? Se mi skoraj zdi kombinezon bolj praktičen. Amapak prosim še za vaše mnenje!

hvala[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Marogica -> RE: Kaj kupiti za zimo 11-mesečniku (18.11.2005 22:59:27)

Mi i imamo oboje, še od ta starejšega. Zakaj? Ne vem. Ga oblečem, kakšne volje sem oz. kam gremo in koliko ga moram slačiti. Torej če gremo na sprehod ali bomo večino časa azunaj, mu oblečem kombinezon. Kadar pa imamo namen iti kam, kjer se bomo poleg zunaj, zadrževali tudi noter(npr. nakupovanje) pa mu oblečem ločeno (bundico+hlače), da mu lahko vsaj budnico slečem, če bi bilo prevroče.

mamči -> RE: Kaj kupiti za zimo 11-mesečniku (18.11.2005 23:04:37)

Mi imamo kombinezon za sankanje in pač igre na snegu, ko pa gremo kam npr. v mesto ali na obisk pa prakticiramo bundico, za odspodaj pa termo hlače + štrample.

Lunca1 -> RE: Kaj kupiti za zimo 11-mesečniku (19.11.2005 5:33:16)

Tudi jaz sem najprej nameravala kupit ločeno, potem pa ugotovila, da je to najti prava umetnost. No našla sem ene hlače v Kranju (niso imeli bunde), včeraj pa mi je sestra povedala, da je to videla tudi v Nami (hlače ca 3600, bunda 6000). No mi smo pa pred tem že kupili kombinezonček v arielu za 5700.

Če slučajno katero zanima, prejšnji teden je imel Hofer v akciji kombinezončke (od 56 do 92??) po 10€. No mi smo kupili enega za drugo leto 86/92. So pa iz teflona, kar pomeni da naj ne bi prepuščali vode in naj bi se počasneje umazali. Upam.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Pa imeli so tudi škorenjčke, v bistvu ko ene butke po ca 9€. Mislim da bi jih morali še kaj imeti.

Anonimen -> RE: Kaj kupiti za zimo 11-mesečniku (19.11.2005 7:23:38)

Če ne boš imela obojega, potem posebej. Saj bundo v bistvu že rabite.

ZARA -> RE: Kaj kupiti za zimo 11-mesečniku (19.11.2005 20:06:31)

ola!
Jst sem ji ravno prejšnji teden kupla dvodelni kombinezon. Zdi se mi precej bolj praktičen tud zarad previjanja...pa še bundice ni treba posebej kupovat. Ni pa un prov debel, ker sem hotla da je gibčna, ker v debelem kombinezonu hodi kot en robocop!

lp

Anonimen -> RE: Kaj kupiti za zimo 11-mesečniku (20.11.2005 10:07:28)

Jaz sem vzela ločeno.
V celem kombinezonu mi deluje kot Kristus pribit na križ, vse je tako trdo, da se s težavo premika.

Stran: [1]