|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zasvojenost..
18.11.2005 19:50:01   
Anonimen
Kako naj se odvadim skos brskat po netu, predvsem po RR-ju?!

Ful rada bi šele takrat vse to brala, k bom user posted image , kr drugače bom že čist vse vedla, pa tko..

pa sploh ne morm zjutri, da ne bi pržgala računalnika in pol cel dan visela na RR-ju.. Pa tok mam drugega dela..

kako se odvaditi??? Dejte me nekak blokirat do marca.. ker šele takrat bova delala na user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zasvojenost..
18.11.2005 20:28:55   
Anonimen
En virus si nabavi za na računalnik, pa naj ti razsuje disk totalno. In boš brez računalnika in brez RR. Jaz sem bila tako par dni, pa je bilo prav fino. Če pa je računalnik, pa ne morem, da ne bi šla gor.
Torej virus ali pa skozi okno vreč. Druge ni.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
18.11.2005 20:41:19   
baguSka
Tud jst...user posted image user posted image Jst sm šla že tok delč, da sm začela že pizdit sama nase in to celo naglas user posted image Pa ne morm in ne morm, da nebi.. Ko jem sm gor, ko pijm sm gor, ko kadim sm gor, ko se zbudim sm gor, predn grem spat sm gor, med pospravljanjem sm gor, preden grem lulat, ko pridm izpod tuša, ko se pogovarjam po telefonu, med igranjem s psom, ko se praskam po riti... in še in še. Da ne govorim sploh kaj počnem med delovnim časom.. nej grem nekam vse skup. Nimam pa jajc, da bi ga skoz okn vrgla, ker doma še moj računalnik nuca, v službi ga mam pa še za druge namene... no kukr tok hehe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.11.2005 21:05:10   
Dejča
Join the club - tudi jaz se malo bremzam zadnje čase, pa mi ne uspeva najbolje.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.11.2005 21:15:35   
suzy007
Če imaš takega partnerja kot jaz, ne moreš postati zasvojena, ker je on. Komaj pridem na vrsto za pol ure na dan.
No, tudi to je ena rešitev!

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.11.2005 0:37:37   
KODA
Midva se včasih zvečer kar podiva stran od računalnika.On ima svoje stvari,jaz pa svoje.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu suzy007)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.11.2005 9:29:07   
Anonimen
ni nam pomoči..user posted image  user posted image

najboljš da se vsedemo na vlak, kje gremo dol pa itak veste..user posted image

(odgovor članu KODA)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
19.11.2005 9:40:43   
paris
Ja, še več zasvojenk nas je tle gor, kar potolaži se!user posted image user posted image

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.11.2005 16:44:06   
Anonimen
Še ena zasvojenka user posted image . Jaz imam prav abstinenčno krizo, če kak dan ne morem do interneta pridet in predelat vse, kar me na RR zanima.user posted image  Kar mi ponavadi vzame par ur... o groza!

(odgovor članu paris)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?