masaža dojenčka (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

hubi -> masaža dojenčka (18.11.2005 16:06:40)

Oj!
A katera ve za kakšen link na katerem bi bila opisana masaža dojenčka? Ali pa kakšna knjiga?

Hvala

nana 27 -> RE: masaža dojenčka (18.11.2005 17:07:32)

nisem še sama poskusila, a sem se zanimala za tečaj masaže in handlinga dojenčka pri društvu Infant (poišči z iskalnikom). Lahko hodiš na tečaje, ali pa te oni oz. fizioterapevt obišče na domu. Knjige sem iskala tudi sama, a žal nisem ničesar našla..bo treba še iskat. Mogoče je kaj masaže prikazani na DVD-ju od Vzajemne, kjer je prikazana vadba za mamice in dojenčke.

teta Maja -> RE: masaža dojenčka (18.11.2005 17:25:56)

Poskusi na   med.over.net 
Tam je tudi telefonska št. za nadaljnje inf.
Tudi jaz bom poklicala... lp [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

simona2 -> RE: masaža dojenčka (18.11.2005 21:35:17)

Z masažo dojenčkov se specialno ukvarja gospa Mojca Kurent (če rabiš tel mi javi), ki pride na dom ti vse pokaže, prinese poseben plakat z narisanimi prijemi in je na sploh res zelo super ženska, tako da jo priporočam. Gre seveda za čisto individualno zadevo, namnjeno samo tebi in dojenčku in meni se je zdelo super, ker si lahko doma, v znanem prostoru...

tincci -> RE: masaža dojenčka (19.11.2005 15:48:06)

A to pride enkrat ali večkrat? H kolegici je ena prišla štirikrat, zdaj pa ne vem, ali je to ona ali pa od podjetja Infant. Plakat lahko obdržiš ali dobiš kake kopije?

sjug -> RE: masaža dojenčka (21.11.2005 22:18:22)

Holja! Ga. Mojca Kurent pride večkrat na dom. Sama sem masirala že starejšo hčerko, sedaj pa redno tudi sinčka, punčka mi pa pomaga pri masaži. Jasno, da imam plakat, saj se po teh letih ne bi spomnila skoraj ničesar. Toplo priporočam!

LPSandra

Stran: [1]