Mojca9000 ponovno med vami! (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju



Sporočilo


Sulfinija -> Mojca9000 ponovno med vami! (18.11.2005 10:03:43)

Pozdravljene punce!!

Po dolgem času se vam spet oglašam ste me kaj mogoče pogrešale?Namreč od petka zvečer sem bila v bolnici na opazovanju in strogomirovanje sem imela.
Zvečer v petek se je pojavljal zelo grd rjav izcedek in mož me je odpeljal na urgenso,kjer me je sprejel prijazen zdravnik in me priprvail na tri možnostri ali na spontani splav,ali izvenmaternična nosečnost,ker je bilo zelo malo včerke videti.No in dobila sem tabletke spasmex in strogo sem mirovala in vsaki drugi dan so mi jemali kri,in k sreči se je dobro izteklo hormon mi je lepo naraščakl in s tem je bilo dojkazano,da se bo moja nosečnost nadaljevala oz.razvijala v maternici.
Včeraj zvečer mi je delal spet uz in moja vrečka je lepo zrasla vendar plodeka še ni bilo videti,vsaj včeraj ne.Vendar mi je rekel in tudi moja G da naj ne skrbim kajti če je hormon v krvi rastel bo vse okej,in izcedeke je bil pač še nek ostanek od moje M in sedaj je vse ok in sem šla danes domov.Rekel mi je naj se izogibam hoji,vožnji po makedamu naj bolj počivam ni nujno da celi čas ležim naj le mirujem in naj se ne naprezam in naročil me je na pregled naj grem k svoji G že na koncu drugega tedna in ne 30.11 kot sem naročena naj grem lpeo tja z odpustnico.Drugi teden bom jo poklicala in se boma zmenili kako dalje.
No doima imam spasmx in pa svečke za prebavo sem morala nabaviti ker imam malo moteno prebavo in me je včeraj ful matralo in tudi folno lepo papcam.
Končno sem spet med vami in sedaj se bom lepo možeku pustila razvajati in cartati.

Lepo se imejte in v mislih bodite z menoj.

Mojca[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image]6t in 5dni




fipi -> RE: Mojca9000 ponovno med vami! (18.11.2005 10:17:30)

Dobrodošla [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]. Ja malo mi je čudno bilo, da te ni, saj si bila skoraj vsak dan na RR.

Zdaj pa le počivaj, pa pazi na svojo pikico. Iste težave sem imela jaz. Mi je G. rekel, da moram ležat in noge gor po zidu držat [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] in sem ga ubogala, drugače ne vem kako bi se končalo.




Špela100 -> RE: Mojca9000 ponovno med vami! (18.11.2005 10:22:29)

Mojca9000 ja jaz pa sem te pogrešala, no sem vesela, da je vse ok in držim pesti da bo pikica zdržala do konca. Pusti se cartati in počivaj. Držim pesti.
Z mano pa ni vse tako ok, no lahko si prebereš pod julijkami.

čao




vika1 -> RE: Mojca9000 ponovno med vami! (18.11.2005 11:41:28)

O,Mojca, ka san te pravila:POČIVAJ!!!!!!!!
Znaš ka je bilo z mano? Za to te pravim,POČIVAJ,pa bo vse dobro!!!!
Držim pesti!

L.P.Vika




Naty_ka -> RE: Mojca9000 ponovno med vami! (18.11.2005 22:08:59)

Mojca, lepo da si zopet z nami in da je vse v redu. Sem vesela zate.
Upam, da bo tako tudi do zadnjega dne nosečnosti. Samo ti povem, da so ti zadnji dnevi resnično pasji, ker ne veš kdaj bo prišel tisti konec.
Zato pa, uživaj in pusti se razvajati.
Pa, pa.




Stran: [1]