Bel tok (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

prepelica -> Bel tok (18.11.2005 7:45:21)

Sej ne vem, če paše ta tema sem, pa vseeno?! A je katera že slišala, da je dobro, da se umivaš s kamilicami in se stanje potem izboljša? Ali poznate še kakšno drugo varianto kako se znebiti belega toka (pa ne s svečkami)?
Vsak nasvet je dobrodošel!

Anonimen -> RE: Bel tok (18.11.2005 19:36:49)

Če imaš v mislih vnetje, pomaga tudi probiotični navadni jogurt. Da se namažeš z njim, seveda. Pa priporočajo tudi, da ga veliko poješ, če imaš težave, ampak bistvo je, da se mažeš z njim. To je naravna pomoč, če ne želiš uporabljat svečk.

hubi -> RE: Bel tok (18.11.2005 23:01:26)

Meni je ginekologinja svetovala kopeli iz hrastovega lubja (dobiš v lekarni). Ponavadi je povečan beli tok posledica kakšnega glivičnega vnetja, takrat pa je še najboljši Canesten (tablete).

Nasy -> RE: Bel tok (18.11.2005 23:42:47)

Jaz sem slišala za to varianto, da na hitro namočiš tampon v probio jogurt in si ga vstaviš...
Veliko pa ga tudi pojej, ker to baje zelo pomaga!

prepelica -> RE: Bel tok (21.11.2005 8:04:50)

A moram dat tampon v jogurt ali lahko jogurt namažem tudi po vložku in si dam raje vložek kot pa tampon.
Kaj pa za kopel iz hrastovega lubja (imam ga namreč doma) - ali se vsedem v npr. lavor s kopeljo in koliko časa (20min?)?
Hvala!

Anonimen -> RE: Bel tok (22.11.2005 16:33:47)

Baje je fajn, da tampon namočiš v jogurt, samo če ne prenašaš tamponov in bi si raje samo namazala, potem si raje namaži z jogurtom direktno na zunanji del spolovila, pa mogoče še malo po notranji strani, pa si daš vložek na hlačke, da ne boš imela zamazanih.
Za hrastovo lubje pa ne vem.

Stran: [1]