Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Spodnje perilo za otroke?? 18.11.2005 7:41:39
|
|
|
|
Anonimen
|
moja je 16. pa ma dvojne gatke od prej ker jih je polet nosila čez plenico kadar je mela kiklco gor in sicer so gatke take fletne barvaste da so ble dekorativne :) drgač pa dokler ma plenico ne rab spodnjega perila. plenica in bodi sta spodnje perilo :)
|
|
|
|
RE: Spodnje perilo za otroke?? 18.11.2005 7:44:00
|
|
|
|
miša1
|
Hojla; Jaz sem moji začela takrat, ko je začela redno hodit na kahlico ali školjko. Ker potem se mi ne zdi več smiseln bodi. Preden si ga odpre....., tak veš, kaj se zgodi. Če imate slučajno pri vas MANO, meni se zdi kar v redu. Zdaj imajo tako luštne kompletke marsikje, sp. hlačke in majčke, jaz bi moji kar naprej kupovala. Prijetno nakupovanje ti želim. lpb
|
|
|
|
RE: Spodnje perilo za otroke?? 18.11.2005 7:45:34
|
|
|
|
Marogica
|
Spodnje hlačke sem mu kupila, ko čez dan ni več v plenice lulal. Spodnje majice sem mu zaćela kupovati takrat, kot sp. hlače. Prej je pa nosil bodije. Perilo dobiš v vseh otroških trgovinah, Sparu.... Jaz se mu najprej kupovala v Sparu, ker se je še nekajkrat zgodilo, da so bile polulane, redko (na začetku) pokakane, pa sem raje cenejše kupovale
|
|
RE: Spodnje perilo za otroke?? 18.11.2005 7:46:22
|
|
|
|
miša1
|
Torej kot je rekla Lara, dokler ima plenico, ni potrebno.
|
|
|
|
RE: Spodnje perilo za otroke?? 18.11.2005 7:46:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Ko se je začel odvajati od plenic, pri dveh letih in petih mesecih je bil suh, takrat pač ne moreš več bodijev gor pa dol vlečt, zato mora met gatke pa sp. majce. Se jih pa še vedno najbolj splača kupit v HM, tri gate za jurja.
|
|
|
|
RE: Spodnje perilo za otroke?? 18.11.2005 8:02:40
|
|
|
|
dory
|
Jst mu spodnjega perila se ne kupujem...ma ene par boxarc ampak se ne pridejo v postev...dokler ma plenico pa body cez ni panike...k bo pa konc s plenicam bomo sli pa v soping :)
|
|
|
|
RE: Spodnje perilo za otroke?? 18.11.2005 9:12:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja kaj je zdaj, Zara, s tabo? Saj drugače si pa čisto pametna punca. Normalno, da ne boš spodnjic tlačila čez plenico. Če pa jo odvajaš lulanja, pa daš namesto pleničke spodnje hlačke. Jaz sem jih kupila v C&A, ampak to v bistvu zato, ker pri nas lahko nehajo lulat v pleničke samo fantki, ki so stari 4 leta, manjših spodnjic namreč ni (bilo). Pa še fletne so in ful, ful poceni. Za jurja jih je po moje šest, perejo se že eno leto non stop, pa so kot nove. Za punčke pa se itak tudi pri nas dobi kar hočeš in še tisočkrat več.
|
|
|
|
RE: Spodnje perilo za otroke?? 18.11.2005 11:58:45
|
|
|
|
CatJa
|
Ravno včeraj sem v eni trgovini vidla take luškane (sicer plišaste ) sp. hlačke. Ma, js sem rekla, da jih dobi spomladi oz. zgodaj poleti, ko mu bom vzela pleničke in če se bo polulal, mu bodo šle mokre hlačke na živce in se bo prej navadil redno hodit na kahlico. Pa sej zdej, če ga vprašam, če gre kakat ali lulat skoz kaže in govori ne, povedat pa itak nč ne zna. Zakaj bi se potem mučili? Evo, sem mal zašla ....
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?