Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kaj pričakujete od vrtca? 17.11.2005 13:33:40
|
|
|
|
tanaja*
|
V vrtcu imam težave s sinovo vzgojiteljico. Jutri imam sestanek z njo, njeno pomočnico, vodjo vrtca in ravnateljico. Vzgojiteljica mi je danes rekla, da je ravnateljica naročila, naj razmislim, kaj sploh pričakujem od vrtca. Jaz vem, kaj pričakujem od vrtca, zanima me vaše stališče. Torej, drage dame, kaj ve pričakujete od vrtca? P.S. Zakaj se sploh gre in kakšen bo razplet, pa vam poročam jutri .
|
|
RE: Kaj pričakujete od vrtca? 17.11.2005 13:57:44
|
|
|
|
iana
|
Jaz pričakujem od vrtca, da imajo tam zaposlene prijazne ljudi, ki čuvajo moje otroke v skladu z zdravo pametjo in pri tem upoštevajo moje vzgojne smernice. Pričakujem tudi, da jih zdravo hranijo, jih navajajo na red in strpnost, jih peljejo na zrak, jim dajo možnost da se razvijajo individualno in v skupini. Glavne vloge vrtca ne vidim v poučevanju po programih ( seveda je neskončno lepo, če se naučijo česa, kar jih veseli ) pač pa v tem, da se otrok medtem ko ob sebi nima staršev nekje dobro in varno počuti.
|
|
RE: Kaj pričakujete od vrtca? 17.11.2005 14:04:21
|
|
|
|
darjatimci
|
No to bo pa malo težko,če ti povem da sem imela 3 oziroma imam enega še v vrtcu,pa nisem imela nikoli kakšnih problemov,če je bilo kaj takšnega smo vedno sproti rešili,če pa bi iskala dlako v jajcu bi bila pa verjetno ves čas nezadovoljna,pač moramo se sprijazniti z določenimi pravili v vrtcu.
|
|
|
|
RE: Kaj pričakujete od vrtca? 17.11.2005 14:07:11
|
|
|
|
tanaja*
|
darjatimci, ne gre se za iskanje dlake v jajcu, ampak me res zanima kaj pričakujete od vrtca. Kot se rekla, predstavitev problema in njegov razplet, izveste jutri
|
|
RE: Kaj pričakujete od vrtca? 17.11.2005 14:14:09
|
|
|
|
vesnica
|
isto ko iana...nimam kakih velikih pričakovanj
|
|
|
|
RE: Kaj pričakujete od vrtca? 17.11.2005 14:23:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz pričakujem samo to, da bo moj otrok z veseljem, rad hodil v vrtec. Edino to mi je pomembno, vse drugo je postranskega pomena.
|
|
|
|
RE: Kaj pričakujete od vrtca? 17.11.2005 14:27:07
|
|
|
|
nejcko
|
Hmmm, kaj pa vem ... nič kaj posebnega. Da mi otroka, ko ga pridem iskat, vrnejo živega in kolikor toliko v enem kosu, da ga nahranijo, tamalo še previjejo, po potrebi preoblečejo. Pa da jih v skladu z vrtčevskim kurikulumom kaj naučijo. Pa da se imata otroka tam fajn in rada tja hodita. To pa bi bilo vse.
|
|
|
|
RE: Kaj pričakujete od vrtca? 17.11.2005 14:28:14
|
|
|
|
Erdbeere
|
Evo jest isto kot Splišni, zdej mi je sicer kar malo hudo, ker Teja ko jo pripeljem v vrtec tud adijo mi nima časa reči, tok uživa, tko da jest sem popolnoma zadovoljna
|
|
|
|
RE: Kaj pričakujete od vrtca? 17.11.2005 14:31:08
|
|
|
|
Anonimen
|
otroka še nimam v vrcu, ampak pričakovanja bi bla pa taka da otrok ne joka vsak dan preden gre v vrtec z razlogom da ga tam nihče ne mara in ga tepejo recimo al pa kukrkol drugač trpinčijo (otroci da se razume), da je sit, ga ne siljo s hrano ki je pa res ne mara (sama sem bruhala in brat tut v krožnik ker sva mogla pojest neki kar se nama je res gravžal), da je preoblečena, previta in skratka zadovoljna. če je zadovolen moj otrok sem tut js.
|
|
|
|
RE: Kaj pričakujete od vrtca? 17.11.2005 14:34:09
|
|
|
|
neja.ana
|
In kaj storite, če opazite, da se vaš otrok in vzgojiteljica ne razumeta najbolje? Da nista na isti valovni? Da vedno pove samo kaj je bilo narobe in pozabi pohvalit, da je blo kaj ok? Jaz sicer zagovarjam stališče, da morajo otroci in vzgojiteljice sami razčistit, ker se je treba naučit reševat probleme samostojno. Sicer pa sem včasih žalostna, ker vzgojiteljica z mojo 2 leti staro princesko ne zna lepo shajati (vzgojiteljica je sama priznala, da bi imela rajši v skupini same starejše otroke, večina jih je itak starih 4 leta in očitno se moji dveletnici pač ne zna približat na primeren način). Se bosta že morali zmenit, čeprav so po treh mesecih zjutraj še vedno problemi - jok, da bi jo najrajši vzela s seboj v službo...
|
|
|
|
RE: Kaj pričakujete od vrtca? 17.11.2005 14:35:57
|
|
|
|
darjatimci
|
OK. potem pa se pridružujem ostalim,ki so ti bolj konkretno odgovorile.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?