[Brisano sporočilo] (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (17.11.2005 11:45:40)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

tinkamiška -> RE: Prehlad (17.11.2005 11:59:11)

Hoj!

Zdej sicer nimam nahoda, ko sem ga pa imela, sem si pomagala z fiziološko tekočino-kupila v lekarni. Proti kašlju pa sedaj jemljem tropotčev sirup, sicer se zdravim malo bolj počasi, ampak je boljše. Pa veliko C-vitamina. Če bi imela vročino nad 38 ctopinj celzija, bi pa vzela lekadol. G je rekla, da lahko tudi kakšno septoleto, samo ne pretiravat.

Pa naj gre prehlad hitro od tebe[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Tinka

reni08 -> RE: Prehlad (17.11.2005 14:45:11)

živjo

Jaz sem že cel teden prehlajen ain zelo slabo spim ponoči, ker imam zamašen nos, pa še kašelj me zelo draži.
V lekarni mi je dala ene tablete za grlo Panthol tableta za razstopit v grlu, ki so zelo blage, ki so mi tudi pomagale.
Vročine sicer nimam in ne vem če hočem h dohtarju al naj hodim kar delat. Se bojim da bi mogoče pustilo kake posledice na pikici.
Noseča sem 19 t.

cebelicamaja -> RE: Prehlad (17.11.2005 15:40:26)

Med, pa ce grlo boli malo propolisa, veliko C vitamina.
Pa če ni visoke vročine, čim več zunaj na zraku in ne v zaprtih prostorih.

LP, maja

KODA -> RE: Prehlad (18.11.2005 0:36:37)

Lekadol lahko vzameš.

majamo -> RE: Prehlad (18.11.2005 7:45:14)

Meni je dohtarca rekla, da lahko večer pred spanjem tudi operil ( za otroke sem kupla) za nos vzamem (fiziološka raztopina je meni en lari fari, slana voda[sm=smiley11.gif], nič pomaga) pa lekadol, če mam vročino. Za grlo so pa Granobil (zeliščne tablete za grlo, z naravnimi sestavinami gorskega lišaja) pa čaj in veliko vitamina C, pa tudi inhalacija s kakimi kamilcami in žajbljem ful pomaga.

pa čimprejšnjo ozdravitev

majamo

niki# -> RE: Prehlad (18.11.2005 8:17:54)

reni, jaz bi na tvojem mestu šla k zdravniku... naj ti vzame kri in preveri če ne gre za kakšno virozo. Pa še bolniško ti bo napisal saj vendar ne moreš noseča in bolana hoditi okoli???!!!
Pa čimprej se pozdravi!

Stran: [1]