|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Črtica...
21.11.2005 19:11:17   
mihi78
ni nujno, da ti je slabo. za mano so tri (NEUSPEŠNE user posted image user posted image user posted image ) nosečnosti pa je bilo vsakič drugače. razen tega, da so me fuuul bolele prsi!
navijam za user posted image ali user posted image .
Probaj še z Mini baby check - sicer ni tak 'nobl', je pa po mojih izkušnjah zelo zanesljiv.
lp

(odgovor članu Mauka)
Neposredna povezava do sporočila: 26
22.11.2005 14:23:14   
Mauka
Ojla!

Danes se počutim res ful slabo...glede na to da me še zmeraj močno bolijo prsi, mi je slabo, povrhu pa me še glava boli, čusto čudni občutki...
Mi zna katera svetovati (v to ne dvomim ker vem da ste izkušene na tem področju), ali je najbolje da se kar takoj obrnem na svojega G da mi še on potrdi??
Mihi78 kaj pa je blo da imaš za sabo že user posted image user posted image user posted image neuspešne - zdravstvene težave ali kaj drugega??

uživajte!

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 27
22.11.2005 16:47:27   
stuhica
Čestitam mauka veliko sreče  in zdrave nosečnosti ti želim ! A pa ti je bilo kaj slabo že prej preden si test nardila jest se tko čudn počutm pa tud bruhala sem in pa rigam skoz, blazen apetit immam pa ne vem če to ni le plod moje domišljije al kaj kake znake si pa ti imela preden si testrčka nardila!?

(odgovor članu Mauka)
Neposredna povezava do sporočila: 28
23.11.2005 8:11:57   
Mauka
Ojla!

Glede znakov....ravno to mi je čudno ker ni nobenih očitnih znakov, razen tega da imam že kar nekaj časa zelo otrdele in boleče prsi, slabosti pa niti ni, mogoče malce povečan apetit ampak to se mi pojavlja vsak mesec ko čakam user posted image . Tako da mi je bilo čudno ker mi je M zaostajala in sem šla narest test....in poglej +!!! Tako da čakam samo še potrditev G.
Znakov kot pravim....tistih ''nosečniških'' takih očitnih niti ni!

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 29
23.11.2005 8:34:40   
VITA74
ČESTITKE !!!!!

Uživaj in srečno user posted image

srečna

(odgovor članu Mauka)
Neposredna povezava do sporočila: 30
23.11.2005 9:31:40   
Mauka
No sem klicala G in se naročila za pregled....naročila me je šele 14. decembra??? Kajti pravi, če je vse ok, da se uredu počutim da naj pridem šele takrat da ni potrebe prej! tako da....čakam veseli december¨!

(odgovor članu VITA74)
Neposredna povezava do sporočila: 31
23.11.2005 9:39:11   
Anonimen
Čestitke! Kar se znakov tiče, najbrž misliš na slabosti in to. Lahko pridejo pozneje, lahko pa tudi nikoli. Jaz sem imela samo v začetku boleče prsi, pa še to jih imam večinoma pred vsako M, pa trebuh me je bolel tako kot pri M. Čestitke še enkrat!

(odgovor članu Mauka)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
23.11.2005 9:45:20   
TANTRA
Čestitke,
ti pa nekaj svetujem. Doma imam brošuro o razvoju ploda. 6 teden je najbolj odločilen, saj takrat lahko ev.bolezen, kemični vplivi vplivajo na otrokov razvoj. Zato se pazi, jej folno kislino in bo vse ok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
23.11.2005 11:27:23   
Mauka
Hvala vam za čestitke! Sej se sama tudi že zelooo veselim....juhuhu!
Tantra hvala za info...tako so zelo dobrodošle - kje pa dobiš folno kislino  - v kateri hrani, ali je to v obliki tablet oz kaj podobnega!? zdaj sem se pa res zamislila - me je kar malo zaskrbelo zato prosim za odgovor!

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 34
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?