Kenguru Bebe Confort Squaw (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?

Sporočilo

miška1 -> Kenguru Bebe Confort Squaw (17.11.2005 9:14:51)

Zanima me ali je pri tem kenguruju možno otroka nosit v obe smeri(proti sebi in od sebe). In tiste ki ga imate kakšnje iskušnje imaste z njim.

lp[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image]

*maja -> RE: Kenguru Bebe Confort Squaw (17.11.2005 10:19:48)

Ja ta kengurujček ima možnost nošenja v obe smeri.
Jaz sem s tem kengurujčkom zelo zadovoljna, sploh sedaj, ko je treba otročke bolj oblečti, in so kot kakšni medvedki, se ga da zelo lepo razširiti, tako da nikjer nič ne tišči [sm=smiley20.gif].

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (17.11.2005 11:00:10)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

mia-2 -> RE: Kenguru Bebe Confort Squaw (17.11.2005 11:01:06)

Hoj ta kengrurujček ima možnost nošnje v obe smeri.MI smo z njim zelo zadovoljni.Sam naš mali ima že 9,5kg tako da me po dolgem nošenju kr fajn križ boli.Pa še ko je naprej obrnjen tko miga z nogami da je še bolj težek.LP

mia-2 -> RE: Kenguru Bebe Confort Squaw (17.11.2005 11:05:54)

Bubabaya mi ga tko čez zavihamo ko je naprej obrnjen.

sazi -> RE: Kenguru Bebe Confort Squaw (17.11.2005 17:25:17)

Miška1, kaj ga boš kupila, na akciji od BC danes? Jaz sem ga na isti način kupila pred cca tremi tedni, samo še čakamo na uporabnika...

miška1 -> RE: Kenguru Bebe Confort Squaw (17.11.2005 18:15:56)

Ja! Sem tudi jest pred tremi tedni se odločala zanj pa nisem bla prepričana al ga kupit al ne ker sem slišala od ene kolegice, ki ga ima, da je tamali tako všeč v njemu, da sploh noče bit več v vozičku. Danes pa sem zopet vidla akcijo in še barva mi je super in sem rekla da ga kupim pa kar bo(kolegica časti)

LP

Stran: [1]