DrejcDrejc -> RE: Noseča "sva"! (17.11.2005 9:53:11)
|
Lepo, da se je oglasil še en bodoči ati in da skrbi za svojo bodočo družinico. Čestitke ob veseli novički!! Želim vama srečno nosečnost! Novičko pa povejta, ko bo vama prijalo. res je, da v bistvu kr cele tri mesece in še dlje traja strah, da bo šlo kaj narobe. Ampak, če poveš prijateljem veselo novico, so prijatelji tudi zato, da te potolažijo, če jim imaš za povedati kaj žalostnega. Tako da je čisto od vaju odvisno, koliko zaupata ljudem okoli sebe, komu vse povesta in komu filtrirata, odločitev je čisto vajina. Jaz sem takoj ob pozitivnem testu takoj izblebetala najboljšim prijateljicam, pa bi bila še vesoljnemu svetu, če ne bi obstajal strah, da bo šlo še kaj narobe. Staršem sva povedala po prvem pregledu, v službi pa sem povedala šele po nuhalni svetlini. Vem, da se lahko še zmeraj kaj zgodi, da gre kaj narobe, ampak takšno je življenje, upam pa seveda na najboljše in se ne obremenjujem s skrbmi, zato sem vesela, če vsi vedo in me kdaj pa kdaj pobarajo, kako pa kaj otroček, pa ati, pa domek... Kajenje pa le čimbolj zmanjšajta, če že ne moreta opustiti te navade. Če je punca strastna kadilka, bi takojšnje prenehanje kajenja bilo tudi en šok za telo, zato pač naj postopno zmanjša količino cigaret na nulo, seveda pa naj kadi, če že mora, najlažje cigarete. Enako pa velja zate, saj ji moraš dajati zgled in podporo. Sem brala, da se nekatere punce niso mogle odreči kajenju, pa imajo vseeno zdrave otročke, samo to naj vama nikakor ne bo potuha. Če bo šlo z nosečnostjo oz. otročkom kaj narobe, si bosta večno očitala, zakaj nista prenehala s kajenjem. Saj so samo zvitki tobaka, bolje da postaneta odvisna od poljubov, od seksa, od čokolade [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Je pa res grd prizor, če vidiš nosečko s cigareto. Srečno nosečnost vama želim!
|
|
|
|