dabroston pri vmesnih krvavitvah-izkušnje (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

mcerar -> dabroston pri vmesnih krvavitvah-izkušnje (16.11.2005 19:00:00)

Vceraj sem bila pri G, ker se mi ze tri mesece 1 teden po O pojavi rjav izcedek, ki traja do M.  Najprej mi sicer ni hotla dat nicesar in je rekla, da bo minilo, ko zanosim, ampak potem mi je le predpisala 2 skatli (ta in drug cikel) dabrostona 2x1 na dan. Vceraj sem vzela prvi 2 tbl, danes drugi dve...danes dopoldan izcedka ni bilo vec, popoldan me je pa zacelo spikati v maternici in pocedilo se je minimalno rdecega izcedka (bolj sluz)....ali je spikanje normalno ob dabrostonu? Kaj lahko pricakujem od Dabrostona? KT sem nehala jemat 3 mesece nazaj in odtakrat izvenciklicni izcedki...Izkusnje prosim!

darjatimci -> RE: dabroston pri vmesnih krvavitvah-izkušnje (17.11.2005 7:36:47)

Kot sem zasledila vas veliko jemlje  te tablete in to iz različnih razlogov,ene šele v pričakovanju nosečnosti druge spet kaj drugega,pa da še jaz povem svojo izkušnjo z njim.Meni so ga predpisali,ker sem krvavela v zgodnji nosečnosti pa strogi počitek seveda tudi, sem se pa zelo slabo počutila in nisem bila za nobeno rabo na žalost se je po nekaj tednih končalo s splavom[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]To sem napisala zato mcerar,da dobiš približno predstavo kako je s to zadevo,no ampak ti še nisi noseča v tem primeru ti bo napisala odgovor kakšna s podobnimi težavami in izkušnjami,srečno.

Stran: [1]