|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
11.4.2007 8:47:51   
Naty_ka
Nova stran?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
11.4.2007 12:24:21   
catja2
L&J sta včeraj tudi navalila na voziček, ki je kot avto; potem ko pa sta zagledala tobogan sta pa skoraj ponorela od veselja user posted image

Danes zjutraj smo 1. zaspali odkar hodimo v službo oz. vrtec user posted image

Ada na gugalnico lahko prideš kadar hočeš, po tretji uri; ampak da ne boš mislila, da so gugalnice že porihtane-še vedno visijo z brajd user posted image

Drugače sem pa včeraj šla kar bolj mirna spat, ker sem hišo že malo porihtala in spucala; ampak sedaj nam začnejo fasado delati in bo spet sranje...user posted image

Pa vsak dan bolj, se mi zdi, da RR ni niti polovico tega kar je bila nekoč user posted image user posted image ; najbolj se opazi, da sta 2 ultra čveki odšli: Someone in Urška pogrešam vaju user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
11.4.2007 13:17:04   
catja2
Ker mojima lulčkoma ne pomaga noben sirup proti kašlju, bom danes poskusila nekaj domačega!

Ta recept za sirup proti kašlju sem danes dobila:

2 dcl vode
2 dcl sladkorja
20 lovorjevih listov

Vre naj zelo počasi 20 minut

Doziranje: 3-5 žličk/dan

Upam, da bo ta sirup pomagal user posted image

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
11.4.2007 15:17:28   
Meceno
Mene ne poznate oz mogoče me katerauser posted image  

Samo meni je pa zdajle groznouser posted image , ker someone ni več, ker sem jo nedolgo nazaj našla na RR oz sem jo prepoznala, sedaj pa jo ni večuser posted image . Joj, upam da ni zaradi mene šla z RR dol, ker sem jo res slučajno našla, potem pa sem res, priznam, šla enkrat čekirat kako je kaj z njenouser posted image  ... ( saj ne vem, če to sploh lahko napišem user posted image   ) Če sem kaj preveč napisala, me naj ribica - RR zbriše.

Nimam pa praktično nobene blage veze kaj se je dogajalo, vem le da je someone dobra oseba.

Lp vsem novemberkam in malčkom

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
11.4.2007 15:23:53   
Naty_ka
Meceno, mislim das nisi ti nič kriva. Vsaj nikoli Someone ni nič omenila. Sicer pa, če želiš jo lahko vprašam in ti potem povem kaj je rekla.

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
11.4.2007 15:30:30   
Meceno
Ma, ni treba, mogoče nočem niti vedeti, ker potem znam še jaz kakšne pomisleke imeti.....

Če ti ni odveč daj, pa napiši samo ja ali ne

Hvala

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
11.4.2007 20:01:25   
amy26
Danes je bil pa res lep sončen dan, sva bile z Elo zunaj pa sploh nisem dolgo zdržala k je sonce tok pripekalo. Mala ful uživa v vozičku, ko jo položim že spi, je pa druga zgodba ponoči še vedno se ful zbuja. Danes ponoči je samo eno rundo spala 3 ure, pol se pa zbujala na 1,5 ure, sem bila tako jezna. In izgleda da ni fora v hrani enostavno je zamenjala noč za dan, ker en dan mi je čez dan bila dolgo pokonci pa je pol zvečer lepo spala no zbujala se na tri ure kar je ok, če pa podnevi ful spi je pa ponoči bujenje kot sem že napisala torej na 1,5 ure.

Aleks se je pa ful navezal na očija, mene sploh tok ne porajta več, skos ati, ati,... no sej po eni strani mi kar paše da vsaj mojuser posted image  vidi kako je ko hoče Aleks skos pozornost, pa se ukvarjat z njim. Ker prej je moj user posted image  skos ležal na sedežni ko je prišel iz službe Aleks je pa skakal po meni celo popoldne, pa če sem rekla da sem utrujena in da je tamal naporen me sploh ni upošteval. Zdej pa ko ga on previja in daje spat pa skos nosi, pelje v varstvo je pa tudi on utrujen in komaj čaka da ga zvečer da spatuser posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
11.4.2007 20:07:15   
amy26
Sanja, gugalnice so že postavljeneuser posted image  danes jih je tast postavil tako da so dve gugalnice, pa še ena taka lojtrica v obliki debele vrvice za plezat. Edino mal je škoda da gugalnica nima tiste zaščite za otroka da ven ne pade, no to bomo še nabavili in eno tako postavili v kratkem.
Tako da welcomeuser posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
11.4.2007 20:26:18   
NinaŠ
navalila na voziček, ki je kot avto

ajoj, ne govorite mi o teh vozičkih user posted image user posted image user posted image user posted image Tina je tudi čist blesava nanje, samo kaj ko sedi not 5 minut, potem pa bi ona plezala po njem, hodila not in ven, tanakal, vrata odpirala in zapirala... user posted image   ...pa tako težko se je pretihotapit v trgovino ne da bi Tina opazila te vozičke (itak da je hodooooo user posted image user posted image user posted image če jo na silo mimo odvlečemo)

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
11.4.2007 20:31:53   
NinaŠ
Danes sta drobižka že OK, tudi apetit se jima je povrnil... Tina se je zjutraj zbudila brez vročine, Anže brez bolečega trebuščka in pri zajtrku sva z user posted image kar pela, ko ju je bilo tako veselje spet opazovati kako se bašeta s hrano user posted image
Smo bili tudi na kontroli pri P, ki je potrdila da je vse OK user posted image . No nekaj dni (okvirno do konca tedna), se moramo vseeno še malo pazit in zaradi možnosti prenosa virusa izogibati družbi drugih otrok user posted image .

Anžetu je P hkrati naredila sistematski pregled (ki sva ga prejšnji teden zaradi bolezni izpustila) in bila čist navdušena ko zna tancat po eni nogi user posted image hej Urša in Teni a Nika in Teja to obvladata? - menda to zna zelo malo otrok pri 3 letih user posted image

< Sporočilo je popravil NinaŠ -- 11.4.2007 20:34:25 >

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
11.4.2007 20:34:01   
NinaŠ
Tina je pa postala totalna boječka - če sliši kuža, ki zunaj zalaja, naredi šobico in se stisne k meni, če kje kaj zaropota ali zaškripa je po zraki pri meni,.... user posted image user posted image user posted image user posted image Upam, da je samo obdobje user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
11.4.2007 20:34:47   
amy26
Nina, sem prav vesela za tvoja dva malčka da sta sedaj veliko boljeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
11.4.2007 20:38:01   
NinaŠ
Amy želim ti, da Ela čimprej ujame pravi ritem spanja user posted image . Ne vem kje spi, vendar jaz sem oba imela (ja itak user posted image ) ponoči kar v tavelki postelji in sem, če sta galamila delala le "ššššššš" pa seveda zizo ali dudo v usta če sta želela, nikakor pa nisem vstala iz postelje. No sta zelo hitro dojela da ponoči ni trtemrte user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
11.4.2007 20:44:07   
amy26
Spi mi v zibki zraven moje pojstle, vsekakor dlje spi če je pri meni vendar to ne prakticiram če se le da, ker pol moram skos spati k en kip na enmu mestuuser posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
11.4.2007 20:46:39   
Urša
Anžetu je P hkrati naredila sistematski pregled (ki sva ga prejšnji teden zaradi bolezni izpustila) in bila čist navdušena ko zna tancat po eni nogi

Kaj je to tancat? A skakat po eni nogi? Bova probali, pojma nimam, ce to ze zna. Mi imamo ta pregled kmalu.
Meni tudi manjkata na RR...obe sta bili neka rdeča nit, najbolj redni in vestni.
Tincci, hej! Kako kaj Hana? Zdaj so lepi dnevi in pridemo kakšen vikend na Rakitno, pa užgemo eno turo okrog jezera.user posted image  

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
11.4.2007 20:47:57   
Teni_
hej Urša in Teni a Nika in Teja to obvladata? - menda to zna zelo malo otrok pri 3 letih

Teja zna skakat po eni nogi, če bi to naj bilo touser posted image . Mi edino takrat vida nismo pregledali in bo počasi treba it. Takrat ni hotela sodelovat.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
11.4.2007 20:55:07   
NinaŠ
Kaj je to tancat? A skakat po eni nogi?

ja user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
11.4.2007 21:22:24   
petarda
Meceno...ti jaz napišem...NE!user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
11.4.2007 21:47:46   
Meceno
Sanjab

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in hvala za odgovor

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
11.4.2007 21:49:38   
til
Hello!

Urša mi se selimo k mojmu v hišo ampak imava k sreči vse zase vhod in to! To je edino dobro ker mene ne vleče kaj dosti tja user posted image .

Nina sem vesela da je s tvojima dvema vse uredu in kot si napisala ti je tudi pri nas tako, da ga  avto zanima le pet minut potem pa bi tudi kar plezal po njemu in odpiral in zapiral vrata user posted image .

Tilen je pa danes moji mami padel in mu je kri tekla iz ustnice pa na bradici ima čisto malo obdrgnjeno na ustnici pa se skor nič ne vidi!

Pa peljala sem ga v nedeljo ustrižt in se je tako jokal da sem ga hotla kar odnest no pa sem le potrpela ampak kako se mi je smilil ko je stegoval rokice k meni in ga nisem mogla vzet v naročje user posted image user posted image user posted image .

No slikica še sledi kmalu!

NE JE NAJPOGOSTEJŠA BESEDA MOJEGA SINA :-(

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
11.4.2007 21:53:01   
til
Amy tudi naš je bil zelo blizu tem, da zamenja noč za dan in so mi svetovali naj mu zelo ločim prostor za spanje podnevi in spanje ponoči. Tako, da sem ga jaz imela podnevi v dnevni kjer sem imela zibko, ponoči pa v spalnici v posteljici. Pa če podnevi zaroletaš, to po moje ni pametno vsaj dokler popolnoma ne loči dan in noč.

Zdaj pa šibam v postlo !

Lahko noč!

NE JE NAJPOGOSTEJŠA BESEDA MOJEGA SINA :-(

(odgovor članu til)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
12.4.2007 6:11:04   
tincci
Sanja, princeska je po starem user posted image

...nerada tukaj pišem, ker tudi mene ena raglja spremlja in je na tekočem, da se poročim, kako je s hano, kolikokrat seksam s svojim ... zato ne pišem več o mojem življenju, ampak ga samo še živim. noben se ne bo naslajal nad našo zgodbo in se z njo tolažil kak dan, ko se bo otrok mu metal po tleh, ker ne dobi lizike.

sicer pa vsak bije svoje bitke. ne bojujte se še med sabo.

...ne štekam čisto vseh teh vohunov in podobnega, ampak mi pade v glavo samo to.. kako to, da vedno, ko je več žensk na kupu, skoraj vedno rata kokošnjak? Že pri Big brotherju me je sram bit ženska, ampak da se pa tud klele kr nekaj vohuni pa nosi naprej pa ne vem kaj, jao. Enim ni jasno čisto vse, saj ne vem, kaj naj drugega rečem.

Naty, drugič mi ZS pošlji, to še pogledam. Tudi kera druga mi lahko, bom vesela. Drugače sem pa že dolgo ven iz vašega kluba, sej veste. se raje osebno dobim s kakšno kakor pa da se javno izpostavljam.

(odgovor članu til)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
12.4.2007 8:40:54   
petarda
Tincci lepo si napisala. Se strinjam s tabo.user posted image  Vsak dan boljuser posted image

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
12.4.2007 8:42:19   
petarda
zato ne pišem več o mojem življenju, ampak ga samo še živim.

user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
12.4.2007 8:43:17   
petarda
sicer pa vsak bije svoje bitke. ne bojujte se še med sabo.

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.