NinaŠ -> RE: novembrke 05 (20.12.2005 21:54:20)
|
Olja novembrske mamice! Krvne skupine žal res ne določajo več (že nekaj let), obstaja pa samoplačniška varianta, ki se je bom sama poslužila čez kako leto (zdaj mi misel na jemanje krvi takemu drobižku ne leži preveč). Kapljice D3 (Plivit D3) jemljemo že ca 10 dni, pa mislim, da ji ne povzročajo dodatnih težav. Krči jo tudi občasno mučijo, vendar je sedaj, ko sem hrano zreducirala res na tisto priporočljivo, občutno bolje. Za prvo pomoč pa imam doma kapljice proti krčem, ki v primeru krize tudi delujejo, vendar jih Tina nima preveč rada - imava kar nekaj boja, da ne izpljuva vse ven. Kakega posebnega dnevnega ritma nimamo, oz. ko že mislim, da se bo po nekaj podobnih dneh malo ustalil, se kaj hitro vse spet obrne. Spi pa čez dan bolj malo - 1x potegne ca 2 uri, ostalo je pa razdrobljeno v 15 min dremežih (najraje itak na rokah). Po obrazu in vratu ima še vedno veliko mazoljčkov, ki so se sedaj začeli sušiti. Me pa skrbi, ker se je nekaj mazoljčkov pojavilo tudi po trebuščku oz. prsih - predvidevam, da so alergična reakcija na mleko, ki sem ga zadnjič popila en skodelico (prej ga že 2 tedna nisem pila, ker sem imela občutek, da jo po njem še bolj črviči). K zdravniku je nisem vozila, če se pa pojavijo nove pikice jo pa vsekakor bom. Vsakodnevno uživava na sončku... ...ga je treba izkoristit. LP mi vsi
|
|
|
|