|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  303 304 [305] 306 307   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
2.9.2007 9:31:23   
*bubi*
Nova stran za nedeljo user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 7601
2.9.2007 10:28:23   
amy26
o Urša to je pa res smola, za možekauser posted image  pa da se čimprej pozdravi

men se je Elica tudi nekaj prehladila pa je ene tri dni skos kašljala danes je pa bolje, ker mi jo je bilo kar težko poslušati zvečer kako kašlja pa še zbudi se, je pa danes spet spala malo bolje, ker zadnja tri dneva sta bila katastrofa, skos zbujanje pa še Aleksa smo imeli v isti sobi tako da sem morala biti skos budna da sem jo takoj dvignila ali pomirila z dudo da ne bi še tavelikega bratca zbudili.

pa o dopustu nasploh, zame in za mojgauser posted image  je bil letošnji dopust nasploh zelo zelo naporen, z dvemi malimiuser posted image user posted image  se ti zrolauser posted image  zvečer se mi sploh ne da na internet ker sem crknjena, ma bo že jutri bolje, gre Aleks v varstvouser posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 7602
2.9.2007 10:36:50   
amy26
pa da ne pozabim, Aleks je postal tečnoba na kubik, oz. razvajen sto na uro, čeprav ga nismo nič razvajali vendar teh 14 dni odkar ni v varstvu se je čisto pokvaril, prvo noče jesti tako da je tudi malo shujšal, na morju je začel nečakinjo kar nekaj tepsti, ker ga ona nazaj ne udari mu je še večje veselje tako da jih je vedno znova dobila

prav tako pri babici imam dva mala nečaka ki nista nič dosti večja od Aleksa, Aleks jih je iz čistega miru kar tolkel po glavi ali pa uščipnil, pol se je pa ta starejši malo upogumil in Aleksa nazaj udaril le ta je pa pol zajamral in ga pustil pri miruuser posted image ,
očitno je čutil moč, ker ga niso nazaj udarili, ko jih je pa tudi on kaj dobil seveda od starejšega nečaka jih je pa čisto pustil pri miru in se potem lepo z njimi igraluser posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 7603
2.9.2007 11:11:54   
Urša
zame in za mojga je bil letošnji dopust nasploh zelo zelo naporen, z dvemi malimi se ti zrola

Ja, se strinjam. Se dobro spomnim našega prvega skupnega dopusta, kot cunji sva prišla nazaj, letošnji je bil že boljši, pa vseeno naporen. user posted image  Si pa bova z mojim enkrat v bližnji prihodnosti privoščila vikend samo zase, brez slabe vesti. user posted image  Enkrat sva že gledala neko turistično kmetijo na Jezerskem, tako fajn zgleda...

user posted image

user posted image

user posted image

Bubi, a je tudi varčevanje pri NSVS pogoj? Ker jaz sem tukaj varčevala, samo pogodba za stanovanje je pa pisana na mojega user posted image .

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 7604
2.9.2007 11:41:34   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Jutro!

Ajde....kera je za 5 minut čveka???

Jaz. Kje si zdaj? user posted image user posted image user posted image

Evo me user posted image user posted image user posted image user posted image ....Ampak to je pa res špica, ko lahko do treh žuraš in potem drug dan spiš do poldneva user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...si že dolgo nisva kaj takega privoščila.  Na koncertu Gibonnija je bilo user posted image , Karlovačko je pa tudi zakonuser posted image ....pa čiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiist drugačen okus je točeno, kot tista piksna iz trgovineuser posted image ...Al se je pa meni to včeraj zdelouser posted image user posted image user posted image user posted image ... V glavnem je pa ful fešta v Karlovcu, vse nekaj delajo v stilu Oktoberfesta.user posted image .... Danes je tam Stavros...me spet vlečeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 7605
2.9.2007 11:44:38   
petarda

Enkrat sva že gledala neko turistično kmetijo na Jezerskem, tako fajn zgleda...

Joj kak si mi zdaj skomine naredila user posted image user posted image user posted image user posted image ...kje točno pa je ta kmetija? Maš kakšen kontakt? Fuuuuuuuul je lepouser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil petarda -- 2.9.2007 11:46:08 >

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 7606
2.9.2007 11:50:54   
Urša
Petarda, super, da si ga tako zažurala! Meni je tud Karlovačko všeč, še boljše pa mi je Ožujsko. user posted image user posted image user posted image

Tukaj je link do te kmetije. Sicer ni najbolj poceni, ker je malo višje klase, pa vseeno pomoje vredno vsakega evrčka, če vzameš tisto superior sobo s pogledom na gore. user posted image  Mi2 bova šla kar za najino obletnico poroke v začetku oktobra.

http://www.makek.com/slo/

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 7607
2.9.2007 12:44:27   
tincci
urša, zelo lepo, sem prov dobro čekirala, če bi slučajno menjala najino odločitevuser posted image

pa bo kar obveljala najina. sva se odločila, da greva naslednji vikend na kmečki turizem, hano k babici, midva pa uživat.  Semle greva: http://www.kmetija-urska.com. Mi je tvoja tudi všeč, ampak bomo šli tja, ker je v bližini Rogla, ki je ful lepa za sprehode, in pa terme zreče, kjer MORAM sprobat njihove tajske masaže user posted image user posted image user posted image So nama ravno danes s kmetije potrdili rezervacijo, ker sva se včeri odločla (oziroma sem se jaz, dragi je pa dal štempel)user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image JEEEEEEEEEEEEEEEEJ

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 7608
2.9.2007 12:57:46   
Urša
Urška je tud zakon! Sem slišala pohvale!user posted image  Mi smo šli sicer na eno drugo kmetijo na Rogli in je bilo lepo.user posted image

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 7609
2.9.2007 13:03:30   
Anonimen
Midva sva pa z Muser posted image danes barvala odtiske listov, ključeka....

Daš liste različnih dreves pod papir in nato z voščenko na papirju drgneš, kjer je spodaj list. Spodaj sva dala tudi ključek ali pa pač daš kaj drugega. je ful enostavno, ker lahko čečkajo.

Mu je bilo zeloooooooo zanimo. Že ko sva zunaj listeke nabirala. Za popoldne sva pa nabrala storžeke in želod, pa bova probala nekaj narediti. Morem še kostanje nabrat, da narediva živalice.

Včeraj smo pa delali "kekse" iz plastelina in razne figurice.

Sem pa kupila tudi das maso (Lumpi), tako da naju čakajo še polžki (greš nabirat polžekovo hiško nato pa samo še narediš telo polžka in pobarva?, pa ježki (iz mase narediš telo ježka, potem pa na mesto bodic zapičiš v maso plodove od žira)...

A sem vam že rekla, da mo naša M user posted image  se najbrž preimenovala v PUPO. Tako jo namreč celi čas kliče M user posted image . Pa ga popravim tako da ponovim Maša, pa nič ne hasne. Bo pač pupa. user posted image

(odgovor članu tincci)
  Neposredna povezava do sporočila: 7610
2.9.2007 13:03:54   
Anonimen
Nisem vedela, da imam kmetijo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7611
2.9.2007 13:04:34   
Urša
Nisem vedela, da imam kmetijo

user posted image user posted image user posted image  Bo kej popusta?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7612
2.9.2007 13:06:54   
Anonimen
Itak Urša, zato celih 10%, ker si soimenjakinja user posted image

Danes naša Pupa praznuje svoj 1. mesec user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
  Neposredna povezava do sporočila: 7613
2.9.2007 13:15:09   
NinaŠ
Pa kaj je danes mojima drobižkoma user posted image . Anže ni opoldne spal nič, Tina pa cele pol ure user posted image . ...s tem, da smo bili dopoldne na Grančišču in bi v bistvu še meni pasal kak dremež user posted image

Ah nič, grem kosilo kuhat user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7614
2.9.2007 14:07:34   
petarda
Daš liste različnih dreves pod papir in nato z voščenko na papirju drgneš, kjer je spodaj list. Spodaj sva dala tudi ključek ali pa pač daš kaj drugega. je ful enostavno, ker lahko čečkajo.

Mu je bilo zeloooooooo zanimo. Že ko sva zunaj listeke nabirala. Za popoldne sva pa nabrala storžeke in želod, pa bova probala nekaj narediti. Morem še kostanje nabrat, da narediva živalice.

Včeraj smo pa delali "kekse" iz plastelina in razne figurice.

Sem pa kupila tudi das maso (Lumpi), tako da naju čakajo še polžki (greš nabirat polžekovo hiško nato pa samo še narediš telo polžka in pobarva?, pa ježki (iz mase narediš telo ježka, potem pa na mesto bodic zapičiš v maso plodove od žira)...

Hvala za idejeuser posted image  Včasih se mi zdi, da pri nas ne počnemo nič koristnega z našim otrokomuser posted image ...ampak se samo lovimo in podimo, pa avtomobičke in žogo furamo gor in doluser posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 7615
2.9.2007 14:09:25   
Anonimen
Si pozabila na pesmice, pa da ga že abecedo učiš user posted image

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 7616
2.9.2007 14:10:20   
Anonimen
Meni pa že na živce gre, da nimam svojega računalnika. Si tako želim slikice razvit, pa jih na steno obesit user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7617
2.9.2007 14:11:05   
Anonimen
Zakaj, ko je moj doma deca vedno 3-4 ure spijo, ko sem pa sama z njima pa največ 1,5-2 uri user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7618
2.9.2007 14:21:53   
catja2
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetov kruh

Zakaj, ko je moj doma deca vedno 3-4 ure spijo, ko sem pa sama z njima pa največ 1,5-2 uri user posted image

KEr so deca tak naštelani user posted image

Jaz sem pa imela danes nočne dirke; J polovico noči ni spal, ker je zvečer s postelje padel in se čisto prebudil; potem je spal zraven mene in ko sem zadremala mi je prste v oči tiščal ali pa mi noge na glavo metal in se smejal; sva se sredi noči skregala in niti ne vem kdaj je komaj zaspal; zjutraj pa me po 6 uri že v luft vrgel user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7619
2.9.2007 14:25:20   
catja2
Prej me je tašča klicala, naj pridemo na obisk, pa sem rekla, da moram še nekaj postoriti, potem pa je rekla, da pride po L&J in si ju bo odpeljala, da bi jaz v miru naredila kar moram...

Potem sem pa razmišljala, da sploh nimam več dosti dela in da danes nisem bila nič še z otrokoma, ker sem kuhala in da sem danes zadnji dan brezposelna... user posted image  Sedaj si moram nekaj izmisliti, da bodo deca doma ostala; ker da bi ju ona za kakšno uro samo odpeljala to pa ne...user posted image

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 7620
2.9.2007 14:29:00   
petarda

to je čisto nekaj drugega...pesmice so pri nas čist tako bajdvej, ker skoz nekaj pojemo user posted image user posted image user posted image , abecedo se pa čist v igri učimo, ko smo že tisto kupili, pa mu je zanimivauser posted image ...ne delamo pa nič USTVARJALNEGA...in imam včasih kar slab občutek, ker se mi zdi, da se mu ne posvečamo dovolj...s tega vidika in da bo za kaj prikrajšanuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7621
2.9.2007 14:30:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

to je čisto nekaj drugega...pesmice so pri nas čist tako bajdvej, ker skoz nekaj pojemo user posted image user posted image user posted image , abecedo se pa čist v igri učimo, ko smo že tisto kupili, pa mu je zanimivauser posted image ...ne delamo pa nič USTVARJALNEGA...in imam včasih kar slab občutek, ker se mi zdi, da se mu ne posvečamo dovolj...s tega vidika in da bo za kaj prikrajšanuser posted image

pač ne bo umetnik, ampak direktor ali predsednik user posted image

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 7622
2.9.2007 14:32:43   
Anonimen
je spal zraven mene in ko sem zadremala mi je prste v oči tiščal ali pa mi noge na glavo metal in se smejal

joj, kak mi j eto znano user posted image user posted image user posted image .

Pa tudi, ko želi kaj naštimati, me tako postrani pogleda in se smeji. Ali pa ko mu kaj prepovem, se mi smeje v faco user posted image .

včeraj ni hotel pobrati DVD-ja. se mi je režal. Pa sva se tako skregala, da sem mu rekla, da pa ne bo dobil več Šreka in ne dude, in da ko me bo kaj prosil, da mamica tudi ne bo ubogala njega. Sem šla ven iz sobe in ko pridem nazaj, je DVD lepo v ovitku in pospravljen. RIT mala user posted image . user posted image

(odgovor članu catja2)
  Neposredna povezava do sporočila: 7623
2.9.2007 14:35:50   
petarda
Semle greva: http://www.kmetija-urska.com.

Jaz bi tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuud user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Res dobro zgleda, pa ful je lepo narejena spletna stran user posted image .... se mi zdi, da to veliko pomeni, če znaš lepo predstavit tisto kar ponujaš. Ker če takole pogledam...od mojega user posted image  starši tudi živjo v ful lepem okolju, nobene ceste blizu, sama narava, vrt, sadovnjak, zjutraj te zbudijo (sicer sosedoveuser posted image ), ovčke, koze, oslički, konji, kravice, petelinčki, kokoši.... babica speče svežo pogačo, poštar prinese pošto, dedi s ponosom povabi na pokušino vin...user posted image user posted image user posted image user posted image  No...masaže, pa savne pa niuser posted image user posted image user posted image  

Pa veliko šteje, da se lahko odmakneš iz svojega domačega okolja in malo prešaltašuser posted image

Tudi tista kmetija na jezerskem mi je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Škoda, da nimam nobene take obletnice jeseniuser posted image , da bi me kdo lahko povabiluser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 7624
2.9.2007 14:38:13   
petarda
ampak direktor ali predsednik

tega mu pa ne privoščim. user posted image  Bi rajš vidla, da bi bil umetnikuser posted image  Se mi zdi, da bi imel več od življenjauser posted image ...več smeha, več sprostitve, več zabave, več miru....manj stresa, manj "instant" življenjauser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 7625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  303 304 [305] 306 307   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  303 304 [305] 306 307   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.