mauri -> RE: novembrke 05 (8.2.2006 15:30:48)
|
Pozdravljene novembrke... ... po dolgem času se tudi jaz malo oglašam. Brala sem vas dokaj redno, samo pisat se mi ni dalo kaj preveč, če sem se pa že spravila je pa tamala začela sitnarit. Upam da mi bo tokrat uspelo stvar napisati do konca. Tudi mi imamo temenca, kljub rednemu umivanju glave in mazanju z oljčkom, včasih je bolje, potem pa se spet pojavijo na veliko. Midve sva ravno v četrtek imeli pregled kolkov, še vedno morava široko povijat, poleg tega pa je dr. ugtovila da ima naša Aja eno nogico malo krajšo od druge. Tako da sva morali do pediatrinje in ta nama je dala napotnico za ortopeda. Bomo videli kako se bo izteklo. S[sm=sloncek.gif] jaz hvala bogu nimam takih problemov. Prvič sva 6 tednov po porodu, če bi bilo po moje bi že kakšen teden prej, pa je [sm=love.gif] vztrajal. Prvič je bolelo ko hudič, sploh ni šlo do konca, potem pa je bilo vsakič lažje, tako da zdaj to počneva najmanj dvakrat na teden, včasih tudi več. Tamala je tudi pridna. Že 14 dni, odkar sva jo dala iz koška v posteljico, spi po 8 ur ponoči, tako da sem tudi jaz naspana in spočita. Vsak dan greva na sprehod za najmanj 20 minut, razen ko je pod ničlo, takrat jo fejst oblečem dam v voziček, ki ga pokrijem s plenico in greva okoli hiše za 5-10 minut. Tudi je rada. Še vedno se samo dojiva. V dveh mesecih je pridelala skoraj 2,5kg. Po odpustu iz porodnišnice je imela 2760g, pred 14 dnevi pa je imela na pregledu 5160g, zrasla pa je za 8cm. Zaenkrat naj bo dovolj in upam da se javim kaj prej kot čez dva meseca. Uivajte še naprej in imejte rade svoje sončke!
|
|
|
|