petja -> RE: novembrke 05 (20.1.2006 22:15:16)
|
Lory, jaz sem imela enake probleme s tamalo, potem sva pa z dragijem ugotovila, da bi punca rada prej hodila spat. Na začetku smo jo namreč kopali ob 21h, potem smo jo pa okrog 23h dajali spat in je bila ful tečna. Potem pa mi je en večer zaspala ob 22h brez kopanja, sama od sebe, in tako sem ugotovila, da je ob 23h že totalno preveč utrujena in zato tudi ful tečna. Zdaj jo kopam ogrog 19h, potem pa gre med 21. in 22. uro spat. Imava pa navado, da jo hranim v dnevni sobi, kjer je TV prižgan, pa luči gorijo, potem pa greva v spalnico, kjer je tema, se uleževa v najino posteljo, jo dam na bok in ji dam zizo, če jo hoče. Včasih še malo povleče, večinoma pa sploh ne. Zaspi mi pa takoj, najkasneje po 10 minutah. In to brez joka! Samo temo in mir rabi, pa da je mami zraven - to je pa normalno, saj ima šele 8 tednov, hvala bogu, da me rabi. Takoj ko zaspi, jo prestavim v njeno posteljo in je vse ok. Včeraj mi je spala od 21.30 do 5h zjutraj. Nisem mogla verjeti. Zdaj vidim, da ful bolje spi, če zvečer zaspi brez joka. Ne vem, mogoče poskusi tako kot jaz delam. Nošenje otroka namreč ful utrudi in je lahko zaradi tega bolj utrujen. Pa mogoče prepozno hodite spat. LP, petja
|
|
|
|