|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: amniocenteza
23.11.2005 9:55:35   
niki#
Pozdravljena Ana Pia! Zakaj si se odločila za amnio? Ali je bilo na NS kaj sumljivega, da so te predlagali?

(odgovor članu Ana Pia)
Neposredna povezava do sporočila: 26
23.11.2005 10:54:12   
puncica
Ana Pia in kako si se potem odločila ko si izvedela za trisomijo 21 kromosoma? A si že rodila?

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu niki#)
Neposredna povezava do sporočila: 27
24.11.2005 12:38:43   
niki#
Ana Pia, prebrala sem, da si potem končala z nosečnostjo...

(odgovor članu niki#)
Neposredna povezava do sporočila: 28
24.11.2005 13:59:07   
Ana Pia
Na NS je bilo še vse OK. V 24. tednu pa je ginekologinja opazila anomalijo v možganih - preveliki ventrikli, nato so še ugotovili, da ni v redu nekaj z želodčkom, ker se ne polni in imela sem preveč plodovnice. No potem sem šla na amnicitnezo in FISH metoda je pokazala trisomijo 21. Potem sva se pa morala odločiti, in sem šla rodit v 26. tednu.
Bila je umetna oploditev.
Zdaj bo že skoraj dva meseca od poroda, sem se že pobrala, živiva naprej in upava na boljše čase.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 29
25.11.2005 8:14:32   
puncica
joj Ana Pia to je pa grozno, žal mi je da je do tega prišlo. Pa bi otrok preživel če bi ga donosila, verjetno bi imel ful težav. Upam da se čim prej pobereta in da dobista kmalu zdravo pikico. user posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Ana Pia)
Neposredna povezava do sporočila: 30
25.11.2005 8:22:04   
niki#
ana pia, žal mi je da se ti je to zgodilo...to resnično ne more imeti svojega namena... Tudi jaz sem prvega otročka imela s pomočjo ivf. Sedaj pa nama je uspelo po naravni poti. In ker sem starejša je tudi mene tega zelo strah... zato grem rajši sedaj v 16 tednu narediti amniocintezo...Upam, da bo vse ok.
Ana pia tebi pa želim, da boš čimprej ponovno zanosila in rodila zdravega zdravega otročka.

(odgovor članu Ana Pia)
Neposredna povezava do sporočila: 31
25.11.2005 8:48:19   
TiaSara
Tudi meni je žal, da si morala čez to. Občudujem te, ker si se uspela pobrati in ti želim enega (ali pa več) zdravega user posted image .

(odgovor članu niki#)
Neposredna povezava do sporočila: 32
25.11.2005 8:50:56   
rija
AnaPia, jokam s tabo.user posted image user posted image

A je skrivnost od kje si? V moji bližini se je približno istočasno zgodilo eni krasni punci zelo podobno....Lahko mi pišeš tudi zs....

(odgovor članu Ana Pia)
Neposredna povezava do sporočila: 33
26.11.2005 8:40:50   
Ana Pia
Hvala vsem za vzpodbudne besede.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 34
28.11.2005 12:38:25   
Anonimen
Ojej, pa saj to je grozno. Moje iskreno sožalje, Ana Pia. Upam, da boš prebrodila to žalost in da čimprej tudi za vaju posije sonček.
Pa oprosti moji radovednosti, kako pa to, da si rodila v 26. tednu, ali mu več ni bil srček ali so to tretirali kot splav ali kaj? Ali so rekli, da ne bi živel, če bi se rodil normalno? Malo sem zmedena ob tem.user posted image

(odgovor članu Ana Pia)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
28.11.2005 13:51:12   
niki#
blacky prekinila je nosecnost!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?