Anonimen -> RE: Po dieti! (16.11.2005 14:34:34)
|
Jaz mislim, da je tu predvsem pomemben čas med oborki, to, da kar skoz nekaj ne drobiš. Za ta čas itak vemo, koliko naj bi bil. Pa ne zdaj vsake dve uri jest, ker človek res ni lačen, lačne so oči. Evo, jaz še zdaj, po dieti, jem nekje med 12 in 13 kosilo, potem pa proti večeru še enkrat nekaj, včasih tudi še dvakrat, če mi zadiši, ampak jem kar se pač je v eni slupini. Recimo par koščkov sira ali sadje, ali jogurt ali skuto...pa res ne vsaki dve uri, ker nisem lačna. Dopoldne pa tudi samo sadje jem, včasih enkrat, včasih dvakrat, odvisno, kdaj imam zajtrk, zdaj če ob sedmih pojem dva kivija, potem še enkrat okoli 11 pojem kakšno jabolko. Pa na vodo se tudi ne sme pozabit. Jaz sem se med to dieto naučila piti vodo. res, prej sem pila raznorazne cocte, coca cole, ....zdaj pa mi sploh ne zadišijo več. Edino kadar mi pivo zadiši, se mu pa ne odrečem. Ne, za živo glavo ne. Ja, pa pazit še, da se ne je po 20 uri. To je bistvo, ampak saj tega smo se vsega naučile med dieto, ne? No, kot že enkrat danes rečeno, jaz sem zdaj 11. dan po dieti, pa imam še vedno popolnoma enake kile, ne gor, ne dol ni šlo. Tako da jaz sem s sabo zadovoljana, je pa res vse v glavi. Pa še nekaj sem opaziila: kruha v bistvu sploh ne jem več, pa ga tudi ne pogrešam. Popolnoma nič, ker če ješ enkrat na dan kuhano ali pa celo dvakrat, kakor narekuje dieta, res ne rabiš še kruha zraven. Sem pa opazila nekaj drugega, namreč zelo mi dišijo sladkarije, katerih prej sploh nisem pogrešala, mislim pred dieto. Mar mi je bilo zanje, zdaj pa mi skoraj vsak dan zadišijo...no, saj če mi, potem se jim ne odrečem, samo ni to zdaj škatla Domačice, ampak recimo par piškotov ali par rebrov čokolade...ko te prime da bi jedel, je najbolje vse skupaj spustiti iz rok, pa se z nemič drugim zamotiti.No, zdaj pa že nakladam [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
|
|
|
|