srki -> RE: Vneta ušesa - zdravnik sprašuje za izpuščaje? (16.11.2005 11:39:51)
|
Ojla puncica, jest vem kako je to z ušesi. Naš je imel pred kratikim že šestič vneto levo uho, iz ušesa mi je kar teklo ven. Je pa zanimivo to, da ni imel vročine, ni jokal, hvala bogu. Potem je dežurna dohtarca v ribnici dala napotnico za na polikliniko, tja smo šli 5-krat, vzeli so mu bris, da vidijo, če je zdravljenje z antibiotikom sploh pravilno, izdi so bili pa taki: vsa zdravila, razen penicilina?! Kaj je zdaj to? Danes je šel na pregled k našemu dohtarju, je rekel da je spet malo rdeče, da bo tudi skozi rdeče, dokler ne bo šel na operacijo za žrelnico, datum ima 1.2.2006. Ampak ta naš dohtar se ni zmigal, da bi me sam kaj poslal, sem mogla k drugemu dohtarju jokat in prosit, da mi dajo napotnico. Banda. Strah me je tega, da mu pusti posledice na sluhu, kar je možno. Komaj čakam tisti februar, po drugi strani mi je pa hudo, ker bo moral tam ostat. No, bomo že preživeli, upam samo, da bo potem vse OK in se ne bo to ponavljalo. A katera kaj ve o operaciji žrelnice? Našim [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] želim čim manj vnetij, vam pa lep dan!
|
|
|
|