|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nemirno spanje
15.11.2005 22:02:50   
bobek05
Najin angel že nekaj noči zelo nemirno.... (jutri bo star 5 mesecev). Saj vem, da to ni nič narobe, ampak se mi vseeno smili, ker se večkrat dogaja, da že nekaj ur spi, potem pa začne kar naenkrat jokat. Saj se sploh ne zbudi, tako da sklepam, da se mu nekaj slabega sanja user posted image , ampak mi je vseeno hudo, ker je tisti "rabim-te-mami" jok in takoj ko pridirkam do njega in mu dam v usta dudo je vredu. Spi dalje kot da se ne bi nič zgodilo. Se pa dosti tudi premetava in obrača - danes zjutraj se je npr. v svoji posteljci obrnil za 150 stopinj. Sklepam, da se je zato prej zbudil, ker je glavo tiščal v rešetke posteljce, pa nogice je imel čist pokrčene, ker itak ni prostora, da bi jih stegnil.. Potem je pa še odejico čisto s sebe zbrcal in je bil ves premražen user posted image - sem rabla kar nekaj časa, da sem ga segrela (nogice, pa rokice..).

Zakaj zdaj naenkrat spi tako nemirno? Sem nekje brala, da je lahko tudi podoživljanje vsega kar se mu je zgodilo skozi dan in da je to za njega hudo obremenitev... Kdaj to mine?? Aja, to se dogaja samo ponoči.

Ima katera kakšen nasvet kako naj preprečim njegovo obračanje? Do zdaj je imel okrog nogic (do pasu) blazino za dojenje, ampak je že prevelik in jo odrine stran...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nemirno spanje
15.11.2005 22:21:19   
morskadeklica
Moja tudi tako nemirno spi. V spanju joka, ko ji dam dudo, je ok. Pa čez 1 uro spet.... To se dogaja nekje do 2 ponoči, potem pa je do 8 ali 9h zjutraj mir.
Glede odkrivanja. Če se ti zdi, da ga zebe, ga raje malo bolj obleči. Premetavanja po moje ne moreš preprečiti (vsaj jaz si ne predstavljam kako), zato zbrca dekico dol. Lahko pa probaš z vrečo, ene jo full hvalijo.

_____________________________

Človek mora najprej imeti rad samega sebe, da bi lahko imel rad druge

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: nemirno spanje
15.11.2005 22:42:07   
Anonimen
Nik tudi ful nemirno spi..ampak le določen čas...ponavadi se nekaj med 22.00 in 23.30 premetava..malo jokca in jamra-vendar ves čas spi.To otrok sanja in študira kaj se mu je zgodilo čez dan!user posted image user posted image ¨Tak , da ni nič slabega..pomoje glede tega ni kaj za nardituser posted image

Če se razbrca pa kupi vrečo za spanje, tam se ziher ne bo!Boš vidla kak je fino, ko se otrokec zjutraj s toplimi rokcami zbudi!user posted image

(odgovor članu morskadeklica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: nemirno spanje
15.11.2005 22:43:13   
Anonimen
Tudi z mojo je podobno,le da nima dude.Včasih ko se tako premetava in brca,pomaga že da jo odkrijem.Potem se umiri in zaspi in jo nazaj pokrijem.Včasih jo samo pobožam in je OK.Ponavadi pa jo moram vzeti k sebi,malo poziza in spi naprej.
Sem pa ugotovila,da ima ful rahel spanec.Ma samo ponoči.Podnevi bo lahko spala kjerkoli,pa ne bo niti trznila niti če bo ful kažin okoli.
Ponoči pa se samo obrnem in se predrami.
Slabo spi tudi,ko je ful štala zvečer.Če se ne umiri dovolj,preden gre spat.Zato sedaj kar malo zatežim,da ni televizija ful naglas,da gorijo samo tamale luči in da se ne derejo vsi povprek.
Mogoče res podoživljajo še enkrat vse,kar se je dogajalo čez dan.Kdo ve,kaj se dogaja v teh bučkah?!
Ja,jutri bomo 5mes.!user posted image

(odgovor članu morskadeklica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: nemirno spanje
15.11.2005 23:16:31   
bobek05
bolj oblečti ga ne upam, ker mu bo prevroče (preden se zbrca), pa tudi ne zbrca se vsako noč.. glede vreče pa imam tak nor občutek, da je nekam not zadelan, pa kaj ga naj potem sploh pokrijem??? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: nemirno spanje
15.11.2005 23:25:49   
KODA
Tudi naš triletnik še zmeraj spi nemirno.Ko je spal v otroški posteljici je bil vsako uro na drugem koncu.To ni nikoli mirno spal.Vedno je odejico zbrcal s sebe.Zdaj smo pa jima kupili kotni pograd,pa tamali spi spodaj.Prvo noč je bil vsako uro na tleh,tadrugo noč je pa moj moral montirat doddatno ograjico.V otroški posteljici se je lahko svobodno premetaval,tukaj pa je bil takoj na tleh.

_____________________________

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: nemirno spanje
16.11.2005 18:40:29   
suzy007
Tudi moja Lara se je full premetavala. To je trajalo en teden, ravno takrat, ko je dopolnila 5 mesecev. Zdaj ima 5 mes. in pol in zdaj spi zopet mirno. Sicer pa uporabljamo vrečo. Zdaj sem vsaj brez skrbi. Vseeno pa jo še pokrijem z lahko dekico.
Mirno in lahko noč želim tebi in tvojemu user posted image

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: nemirno spanje
16.11.2005 22:11:02   
Alina_alin
Tudi meni se zdi vreča super. Edini problem je pa v tem, da ima naša zadnje dni, ko se zbuja ponoči za dojenje, roke hladne kot led. Seveda ima nad bodi oblečeno pižamo in potem vrečo. Ker pa spi z rokami nad glavo, ima kljub temu, da je še pokrita z odejico, roke ven - izven odejice. Vreče pa so povečini brez rokavov. Mi imamo sicer vrečo z rokavi - je zadrga, da lahko snameš ali daš gor. Sem zadnje dva dni dala gor še rokav in je boljše, roke tople. Ampak kaj, ko se mi zdi, da je preveč "prifiksirana", da se ne more lepo gibati... A vaši/e spijo v vreči brez rokavov in imajo tople roke?

(odgovor članu suzy007)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Meningokokna okužba najbolj ogroža otroke ...
Invazivne meningokokne okužbe so med najpogostejšimi vzroki za gnojno vnetje možganskih ovojnic ali meningokokni meningi...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...




Znaki poroda.
пеперутка16

Kakšni so bili vaši zadnji simptomi pred porodom tisti dan ali dan ali dva prej? Če ste imeli kakšne simptome?