Kri v blatu in viroza (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


simona2 -> Kri v blatu in viroza (15.11.2005 20:25:51)

Ojla, končno vem vzroke za vse težave moje [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] ima namreč virozo (dali smo kri), se pravi nekdo, ji je "podaril! neko kapljično infekcijo - obiski pač. Sedaj se ne da več pomagat. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] kašlja in ima poln nosek in čisto zeleno balto. Baje je to običajno. Zdravila za tako majhne dojenčke ni (2 meseca in pol), si mora pač sam izoblikovati svoj imunski sistem. Sem pa že dvakrat opazila v blatu čisto majhno, ampak res majhno pikico krvi. Ali morda katera ve kaj bi lahko bilo to. Pediatrinja me je sicer vprašala ali sem opazila kri na blatu in ker je bilo do tedaj samo enkrat in to res komaj opazno sva se potem začeli pogovarjat nekaj drugega in nisem vprašala kaj to pomeni. Sicer imava v četrtek kontrolo, pa vseeno prosim za pomoč s kakšnim nasvetom.




mišek -> RE: Kri v blatu in viroza (15.11.2005 23:06:52)

Lahko bi bila alergija na prehrano (ponavadi na kravje mleko in na jajce), ki jo ti poješ, če svojega otročka dojiš.


LP




tjasa10 -> RE: Kri v blatu in viroza (16.11.2005 23:08:08)

Naša je imela kri na blatu pri 2 mesecih in so ugotovili, da ima kalici virus, ki naj bi se prenašal z bruhanjem in blatom, ampak so kljub temu rekli, da je alergija na mleko in jajce (na testiranju je bilo negativno). Bila sem na dieti, pa nič boljše.
To je trajalo do 7. meseca, takrat smo dali blato in je bilo prvič negativno na kri in tudi preiskave na kalici virus so bile prvič negativne.
Rekli so, da naj bi se ta virus v dveh dneh izločil, ampak pri dojenčkih je to drugače, saj ko podre kupček in malo bruhne, se spet okuži.
Zdaj imamo po dolgem času končno mir, so nas pa že hoteli dati na pregled črevesja.

Svetujem ti, da svoji pediatrinji rečeš za preiskavo na kalici virus, sicer traja 14 dni, da pridejo rezultati.
Ni nujno, da je vedno vse alergija.

Čao [sm=smiley21.gif][sm=smiley21.gif][sm=smiley21.gif]




Stran: [1]