|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pričakujete M?
16.11.2005 21:15:54   
macka27
Ojla stuhica!

No sva že dve ki mislita da sta srečki user posted image !

Veš mene je par dni po ovulaciji začelo nekaj špikati spodaj dol, ampak na nek drugačen način, pa trebuh ( spodnji del ) mi je otrdel, joj da ne omenjam prsi - bolijo bolijo in bradavičke me tko čudno skelijo in srbijo! Joj ko bi se vsaj kaj prijelo ta mesec. Matrava se že več kot dve leti! Pa  vidva ? Kako se pa ti počutiš?

Držim pestke da si srečka nosečka, no pa zase jih tut držimuser posted image

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 51
16.11.2005 21:25:43   
stuhica
ojla mačkica!

ja občutek imam da sem ponovno noseča (2xIMN -obakrat klomifen) v glavnem znaki so zelo podobni drugi nosečnosti za katero sem po 10 dneh že bla sigurna da se zanosila.No  zdej dons sem clo bruhala, slabo mi je blo špika me tud majčkn, ampak upam da če sem da bo vse ok k  nebi prenesla še enga razočaranja! a ti imaš tud podobne znaki kdaj pa si ti imela M ! A vidva se tud že nekaj časa trudita? Jest semže skor fosilka glede priprav in želja po otročičku z mojim je vse v redu problemček je očitno pri meni ker imam neredne M in pa 2x sem zanosila ampak IMN!  a to bo tvoja prva nosečnost!?

(odgovor članu macka27)
Neposredna povezava do sporočila: 52
16.11.2005 22:36:58   
Sisy
evo še jaz!

Danes bi jo morala dobiti...in je še ni...Moj user posted image  mi stalno govori naj se ne veselim prehitro...jaz pa ...se stalno opazujem...in dogajajo se res čudne stvari....jajčniki me noooro bolijo (kot prvi dan menstruacijeuser posted image ko je najhuje),danes me je začel pa še neznosno boleti križ,ki kar ne popusti....user posted image ,rahle slabosti zjutraj in zvečer.... Stalno pa  si govorim da imam verjetno takšne "znake" ker sem bila ta mesec prvič na Klomifenu in da se mi bo zaradi tega verjetno podaljšal ciklus pa bla bla bla....potihem pa vseeno upam....

no zdaj pa šibam,se že user posted image

nočko vsem,lepo spite

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 53
16.11.2005 23:50:07   
KODA
A še katero tako zebe preden dobiuser posted image .?
Mene ful v noge zebe.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Teja K.)
Neposredna povezava do sporočila: 54
17.11.2005 7:31:11   
malicki
Mene zadnja dva dni mrazi po celem telesu, nonstop me zebe. Prej tega nikoli nisem opazila.
A je to znak da prihaja user posted image  ? Sem na enem druem forumu zasledila da je to lahko znak za user posted image .

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 55
17.11.2005 8:27:11   
ANA_P
No, pa je prišla user posted image . Sicer z enodnevno zamudo, prišla pa je.
Sisy, nekaj me zanima. Glede nato, da delava na otroku od aprila-maja in da še nič ni ratalo, sem se 30.11. naročila pri G. Zdaj pa me zanima za Klomifen. A misliš, da mi ga bo predpisal? Po kol'kem času ''mantranja'' za user posted image , ga G. predpišejo.

p.s.
Upam, da vama je tokrat ratalo...

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 56
17.11.2005 8:53:14   
Sisy
Žal mi je Ana...da je prišla...Moja tud zamuja vendar jo že čutim...danes al pa jutri bo ziher....kaj čmo,tak je lajf user posted image  V glavnem ... Klomifen sem dobila šele prejšnji mesec...Ker so za mano že HSG,laparaskopija in histeroskopija pa nič od tega ni pomagalo sem zdaj dobila še Klomifen...Je pa leto in pol odkar delava na user posted image .... Klomifena ne predpisuje G kar tako po parih mesecih poskušanja...Najprej morajo ugotoviti če sploh svoje ovulacije imaš....Ker Klomifen spodbuja ovulacijo....Vsekakor pa najbolje da vprašaš svojega ginekologa...

drži se,user posted image

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 57
17.11.2005 15:38:44   
ANA_P
Sisy, hvala za odgovor.Dobro, da zdaj vem kak' to gre. Sem mislila, da ga G. kar predpiše, ker sem opazila na forumu, da ga ima kar dosti punc.
Prvič od kar sem zaposelna na tej firmi ( v štirih letih), sem danes mogla domov, ker se mi tak' hudo vrti in take bolečine imam, zdaj ko je prišla user posted image .
Še nikoli nisem imela bolniške in sem zjutraj kar vztrajala v službi, potem pa več nisem mogla.
Sama sebe pa sem presenetila, da zjutraj, ko sem se zbudila in opazila user posted image , nisem bila fejst razočarana (kar je dobro, neuser posted image ), rekla sem si samo, ok bo že user posted image ko pač bo. V prejšnjih mesecih pa sem bila vedno čisto na tleh.
No, mali napredek je že tu. Prvo pošlihtam psiho, potem še O, te pa menda bo.user posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 58
17.11.2005 19:49:45   
Anonimen
Meni uradno zamuja od včeraj, imam pa izcedek že en teden, joški me max. bolijo že ene 14 dni, sploh ne morem spat na trebuhu, bog ne daj, da se jih kdo dotakne...špika ful po trebuhu, malo levo malo desno, včasih ne vem ali mi je slabo ali sem lačnauser posted image
Ampak nek notranji občutek mi pravi, da se bouser posted image  zdaj zdaj prikazal.Se je do zdaj še vedno, baraba umazana!!!!
Če se do sobote ne bo pa po test in pol jupiiiiii jeeeeee! 

(odgovor članu Teja K.)
  Neposredna povezava do sporočila: 59
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.