pupika -> RE: Kakšen je bil vaš pregled po SS! (18.11.2005 10:51:50)
|
Joj Irmy se opravičujem, ker se nisem takoj oglasila. Jaz sploh nisem čutila, da sem imela IMN. Test mi je pokazal 1 dan izostanka pozitivno, nato sem čez kaki teden ali teden in pol začela rahlo krvaveti v obliki izcedka in sem šla do G. Tam mi je G rekla da verjetnos ploh nisem noseča in je to menzes ali pa gre za SS ali pa je še prezgodaj da bi kaj občutila na dotik. Je bilo pa zanimivo, da seem imela povečano sluznico in maternico trdo. No in po krvnih testih je bilo tazvidno da sem bila noseča, nakar so me spremljali na UZ in ni bilo čisto nič vidno, niti GV. V bolnici pa so mi ugotovili IMN, mi je pa doktor rekel, da je pri IMN značilno, da ti hormoni nihajo, enkrat naraščajo, drugič apadajo, kar so tudi meni na začetku so mi padali, nato so mi malo naraščali in zopet padali, na koncu pa so se mi ar dvakrat že podvojili in potem spet upadali. Kakšnih velikih bolečin nisem imela, le tu pa tam kakšno špikanje v predelu jajcevodov, tako da jaz pravim, naj se zelo hitro dela test po izostanku, ker je bil pri meni test pri G ko sem krvavela negativen. Vedno kadar test pokaže pozitivno gre za nosečnost.
|
|
|
|