|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   tezave, skrbi in obup
14.11.2005 22:19:59   
Anonimen
Rabim malo tolazbe...danes sem malo zalostna in jezna. 3 mesece je odkar sem prenehala jemat KT in odtedaj delava na user posted image ...prva dva meseca sem se se zivcirala, ta mesec pa sem bila zelo na off....
Problem je drugje.Ze odkar ne jemljem KT (sredi avgusta) se mi sredi cikla pojavi rjav izcedek / vmesna krvavitev. M sem dosedaj dobila po 31. in nato po 33. dneh. Prvic se mi je rjavi izcedek pojavil po O (19.dan) in je trajal do M...drugic se mi je pojavil 24. dan cikla in se je pomalem packalo do M (a nikoli ni prislo do vlozka)....danes na 21. dan se mi  je zjutraj ko sem sla na WC pojavila- roza rdeca sluz...do zdjale je bilo potem se minimalno rjavo...
Pri G sem bila sept., naredila mi je UZ in je bilo vse okej. Pa ocitno ni. Res sem malo obupana in jutri se grem najbrz prijavit k G...
Ze ko sem jemala KT se mi je kdaj pa kdaj za kakšen dan pojavil rjav izcedek med jemanjem...ampak sem upala in si zelela, da bo to koncno izginilo vsaj zdaj, ko je ze 3 mesece po jemanju.
Danes se blazno sekiram in nevem kaj naj sama s sabo.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: tezave, skrbi in obup
15.11.2005 12:02:27   
mey
Draga anonimka...

Naj te malo potolažim, ta tvoj rjav izcedek ni nič tako nevarnega..Ne vem zakaj ti tvoj ginekolog tega ni povedal. (lahko si tudi na tu na forumu pogledaš pod temo "rjav izcedek" je kar nekaj napisanega o tem).
Jaz sem pred 1 mesecem nehala jemati kt in se mi je prav tako kot tebi, tam nekje 16 dan po menstruaciji pojavil rjav izcedek.
Ker bi pri nas tudi radi imeli bebico in ker bi rada, da bi bilo res vse vredu, sem takoj, še tisti dan poklicala svojega ginekologa, ki pravi takole, da je se to dogaja po prenehanju jemanja kt v času po ovulaciji (on pravi, da ovulacije takrat ni), da se pojavi rjav izcedek, ki pa nikakor ni nevaren ali kakorkoli drugače zastašujoč, če traja nekaj dni. Dalje paarvi...da v primeru, če bi to trajalo več kot 7 dni in bi se rjav izcedek spremenil v krvavitev bi morala oditi na pregled..
In tako je bilo pri meni..najprej 3 dni rjav izcedek potem 4 dan pa takšen roza in potem nič, le malo močnejši beli tok..
In zdaj čakam, da pride user posted image , vem da bo. Še nič ne upam nauser posted image , ker je prezgodaj za pričakovat, da bi se jajčniki tako hitro usposobli in začeli delovati po 5 letih mirovanja z kt.
Moje mnenje je takšno, da si ne rabiš ne vem kako razbijati glave s tem, če pa boš po obisku ginekologa mirnejša pa je najbolje, da povprašaš še pri njem. Upam, da je dober.
Sicer pa smo vse, ki si želimo user posted image in ki delamo na tem, bolj pozorne na takšne stvari in nas vse bolj skrbi okoli tega. Jaz si sama dopovedujem, da moram biti mirna, ker če preveč razmišljaš ali skrbiš okoli tega to povzroča neke vrste stres, ki pa tako za nič ni dober...

Tako, upam, da sem ti vsaj malo pomagala.
Javi kako si rešila...

Velikooooooo sreče za vse nas, ki delamo user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sladki pozdravi, mey

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.11.2005 12:20:44   
Monika79
Hallo Mey
Sedaj pa si mene prestrašila, praviš da ti je G rekel, da če imaš rjav izcedek (pri meni bi naj v tem času bila O) da potem O sploh nimaš?

Ali sem te narobe razumela user posted image

Če je tako, potem ta mesec ni bilo O in tudi pozitinega testa ne bo user posted image

Upam, da ti nisem preveč zakomplicirala  user posted image

lp Moni

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu mey)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.11.2005 12:55:10   
tinkamiška
Če so krvavitve ob O in se ne vlečejo vse do M so to ovulacijske krvavitve, ki jih pač nima vsaka ženska, ni pa čisto nič narobe, če jih ima. Jst sem jo imela samo enkrat in sem takrat tudi zanosila. Bomo videli kako bo po porodu.

Vmesne krvavitve, ki nimajo veze z O pa so lahko posledica hormonskega neravnovesja...ampak take ugotovitve raje prepustimo G. Nekaterim puncam se to dogaja še kar nekaj časa po prenehanju jamanja KT, kako dolgo je to "normalno" pa ravno tako odloči G.

Vse se bo uredilo.

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.11.2005 13:25:53   
Monika79
oh najlepša ti hvala Tinka za odgovor user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Koliko pa je tvoj sonček star?
Dolgo že delate na drugem user posted image ?

lp Moniuser posted image

TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.11.2005 13:36:32   
mey
Hey Moni..

Oprosti za preplah user posted image  . Tako kot je rekla tinkamiška bo držalo..
Ko sva ravno na "liniji" kako je kaj s tem pri tebi, vse vredu?

Jaz že komaj čakam da bo datum tam nekje 30. nov....user posted image
da mine menstruacija pa pridejo ovulacijski dnevi..

poljub, mey

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.11.2005 13:54:09   
Monika79
Hallo Mey

Pri meni je vse OK, user posted image  bo prišla konec tedna, jaz upam, da je vseeno nebo user posted image
Če že govorive o 30.novembru, takrat je moj RD, pa me je moj user posted image  vprašal kaj hočem imeti, pa sem mu samo rekla, da pikico pod mojem srcu, pa je samo rekel, da se bo potrudil user posted image user posted image user posted image
Kaj praviš na to, bi bilo lepo darilo, a ne? user posted image

Ti pa sedaj čakaš user posted image  ?

lp Moni user posted image

TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu mey)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.11.2005 14:36:50   
mey
Draga Moni...

Glede rojstnih dnevov..Tudi jaz imam številko 3 nekje v mojem rojstnem datumu, imela sem ga to nedeljo, pa si žal nisem morala zaželeti takšnega darilauser posted image
Iz vsega srca ti želim, da bi se tvoje darilo čimprej pojavilo! user posted image
Tvoj dargi pa naj bo le priden in naj se potrudi za darilce....

lp, mey

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.11.2005 17:39:25   
mcerar
Hojla.
Bila pri G in dobila Dabroston...to so najbrz horm. motnje, je svetovala cimprej zanosit (kot da lahko na to vplivam...)....upam, da bo minilo!

(odgovor članu mey)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.11.2005 20:05:36   
Monika79
Hallo Mey

potem pa vse najboljše user posted image , tvoje darilo bo pač mesec dni kasneje (mislim na user posted image  user posted image  user posted image ) - pa ga boš tudi vesela user posted image user posted image
Potem si po horoskopu strelec, no pa mava nekaj skupnega user posted image  - jaz pravim, da smo strelci dobri ljudje, včasih predobri, pa se dostikrat opečemo (vsaj jaz sem se) - pa je tudi to mimo.
Saj nikoli ne veš, lahko pa bo res za RD darilo user posted image  user posted image  če pa ne, pa se bo pač user posted image  potrudil za božička - ni panike user posted image
Držim ti user posted image user posted image user posted image  in se ti kaj javim, ko bom vedela, kako je na stvari user posted image  - ti pa tudi user posted image

TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu mey)
Neposredna povezava do sporočila: 10
15.11.2005 20:32:53   
tinkamiška
Monika,

jst sem prvič noseča in čakam na srečni dogodekuser posted image , ki bi se pa naj zgodil za Novo leto...bomo vidli kdaj se bo res zgodilo.

Vsem pa želim, da bi čimprej zagledaleuser posted image user posted image

LP,
Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 11
15.11.2005 20:34:44   
Monika79
Tinka, želim ti čim lažji porod in čim več cartanja z user posted image

TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 12
15.11.2005 22:35:14   
mey
Hey Moni...

žal, a nisem strelka, temveč škorpionka....blizu. Imela sem rojstni dan 13.
Kaj te je tako razočaralo? Da smo včasih predobre...tudi jaz vem kako to gre..
Čeprav te ne poznam in te še nisem videla se mi zsiš zelo dobrosrčna in prijazna oseba. Če želiš si lahko kaj napiševa preko maila..Rada bi se malo bolje spoznala s teboj.
In vidim, da si s prlekije, od koder vedno prihajajo zelo dobri ljudje.

Če boš hotela, je moj mail pod mojimi podatki na portalu, pa mi lahko pišeš..

Velikooooo sreče user posted image user posted image user posted image user posted image

poljub, mey

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 13
16.11.2005 7:50:58   
Monika79
Mey
Se ti javim kaj na tvoj mail user posted image , sorry sem malo številke zmesala glede tvojega horoskopa user posted image
Oh hvala za vse lepe besede user posted image user posted image  , tudi meni se mi zdiš user posted image  oseba, bove kaj več rekle na mailu user posted image

TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu mey)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?