Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: prosim pomoč-bruhanje s sluzjo in krvjo 14.11.2005 20:25:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Mislim, da je to za zdravnika in ne za forum!
|
|
|
|
RE: prosim pomoč-bruhanje s sluzjo in krvjo 14.11.2005 20:29:04
|
|
|
|
lucky 111
|
Sej je takoj pediatra klicala, pa je reku, naj se oglasi jutri, če se bo to ponovilo. Pa naj opazuje, če se kaj drugače obnaša. Samo zanima me, če se je že kateri kaj takega zgodilo? Hvala.
|
|
|
|
RE: prosim pomoč-bruhanje s sluzjo in krvjo 14.11.2005 20:29:23
|
|
|
|
ZARA
|
Se strinjam s Seleno, takoj k dežurnemu.
|
|
RE: prosim pomoč-bruhanje s sluzjo in krvjo 14.11.2005 20:48:04
|
|
|
|
beti 1
|
Sluz pomešana z krvjo najpogosteje izhaja iz noska ali kakšnega drugega dela dihal. Zdaj, ko je hladno in so prostori ogrevani, je zrak zelo suh, zaradi česar lahko pri manjših otrocih pride do blagih krvavitev v nosku ali žrelu. Ko ta kri skupaj s sluzjo pride v žrelo jo ponavadi požrejo, če pa je pregosta, ali pa zaradi česa drugega pa lahko tudi bruhnejo. Če se je to zgodilo samo enkrat, je bilo zadeve malo in so bile bolj krvave nitke kot skupki krvi jaz ne bi zganjala panike, bi pa še vseeno deklico bolj opazovala kot ponavadi.
|
|
|
|
RE: prosim pomoč-bruhanje s sluzjo in krvjo 14.11.2005 21:00:42
|
|
|
|
lucky 111
|
Beti - **** se ti najlepše zahvaljuje za odgovor. Lep večer!
|
|
|
|
RE: prosim pomoč-bruhanje s sluzjo in krvjo 15.11.2005 7:36:06
|
|
|
|
buča
|
no,z Mašo je bilo ponoči vse ok,sem ti rekla,vseeno jo še malo opazuj,verjamem,da si prestrašena....kaj vse še bo...
|
|
|
|
RE: prosim pomoč-bruhanje s sluzjo in krvjo 15.11.2005 9:40:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojoj, pa zakaj tega, kar je povedala beti 1, pediater ne pove? Pa kaj je s temi zdravniki?! Koliko taka informacija eni pestrašeni mamici pove! Joj, joj, joj, res.
|
|
|
|
RE: prosim pomoč-bruhanje s sluzjo in krvjo 17.11.2005 21:22:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo mene-ja tamala je ok,živa kot ponavadi.Sem se pa dobesedno usrala ko je na belo brisačo izpljunila krvavo sluz.Vse mi je odpovedalo.JAZ SEM SI ŽE VSE NAJHUJE PREDSTAVLJALA .zdravnik je pa rekel da res ne bi vedel kaj bi blo to. Mi je pa včeraj še ena rekla,da je to točno to,kar je beti napisala.Če pa bi bla sama kri brez sluzi je pa druga pesem.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?