Anonimen
|
Tukaj anonimna. Hvala za odgovore. Moj dec ne hodi po gostilnah in niti ne pije.V 7 letih sem ga vidla enkrat pijenega, pa še to sem bila zraven. Druge nima, se mi niti ne da o tem razpravljat, ker enostavno vem.Recimo temu 6.čut. Vsak dan po službi z kolegi brklja po avtih ali kaj podobnega pri komu v garaži, pred leti sem šla parkrat zraven in umrla od dolgčasa.Čisto padejo not, jaz pa ne vem kaj početi.Zato se ne silim več zraven. Poznam vse kolege (no, mogoče katerega ne) in tudi oni vedo kdo sem jaz.Je pa res, da smo se videli samo parkrat, z nekaterimi samo 1x.Torej ga ni mene sram. Problem je ta, da ima do novega leta vse vikende že za nekaj zasedene,za 2 sedelavčeva rojstna dneva, zaključek leta, turnir v kartanju, zadnji dan dela v tem letu in jaz ne morem na niti eno stvar zraven.Ker pač nihče ne pripelje prikolice, torej je ne bo niti on.Če pa bi jo, pa bi tudi mene vzel zraven.Meni je to bedno.Če bi hotela vse viekende preživeti sama bi bila samska in bi vsaj vedela zakaj. Ko imajo kaj z kolegi so vedno samo oni, tudi če je to piknik. Če pa imam kaka moja kolegica kako praznovanje vedno uredim, da je tudi on povabljen.Meni se to zdi prav, glede na to, da živiva skupaj, torej se povabi ven par, ne pa samo posameznika.Tako sem vsaj jaz navajena. Res je, da v njegovi družbi so vsi ali samski ali v kratkoh zvezah in sva midva edina ki sva taka, zato morda niti ne razumejo, da z tem morda nekaj ne štima...ampak mene ne briga za druge...mene briga za njega oz. za naju, da nemore nikoli (ampak res nikoli) zrihtat, da grem tudi jaz zraven.Pa ne vedno, saj nebi na vse šla, ma včasih pa bi res lahko šla kam ven v družbi in ne vedno samo da gre sam. Drugače greva 1x tedensko na večerjo ven, ob nedeljah na kak izlet in 2x letno na dopust.Ampak vedno samo sama.In mene to miti in mi najeda.In ne vem kako to spremenit. In on še pravi, da marsikdaj ne gre, ker bi mu drugače težila.Vzami me s sabo in ti ne bom nič težila.To pa ne, raje ne gre in ostane doma. Sicer pa...ne vem no, veretno je to odvisno od posamezika koliko mu je to pomembno...meni skoz bolj...
|