|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: hodite skupaj ven?
14.11.2005 19:04:00   
Pupica

Sva hodila skupaj ven in tudi sedaj če greva ven, greva skupaj.Poznam vse njegove prijatelje on pa moje. Če želim jaz z kakim starim frendom ali frendico ven, ga vedno povabim s sabo. Enako on mene.
Pri bivšmu je bilo pa tako kot si ti napisala.On gre na žurko, kjer pač nihče ne pripelje prikolce. No in tam je dobil svojo prikolco - sodelavko.Nočem biti pesimistična ampak Tiha reka bregove dere. Zapomni si to.Zgledal je pa kot da do 5 ne zna štetuser posted image
Tudi sedaj si izbirava družbo, kjer so mlade družinice ali pari. In to mi je logično. To kar počne on je nezrelo. Ni odrasel. Potem je tako, kot bi se še vedno hodil v vrtec igrat. Človek mora z svojim odraščanje postajati zrelejši s tem si tudi družbo izbira zrelejšo oz.sebi primerno.Pomojeuser posted image
Premisli in odloči pa sama!Pa saj mislim, da s tem ko si to napisala si že vse imela pri sebi razčiščeno, le prebrati je bolje izpod drugih prstov.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
14.11.2005 19:04:53   
Anonimen
Veliko sicer res ne hodiva ven že na splošno, sploh pa zdaj ne, ko sem jaz noseča, ampak...
Skupaj sva dve leti in jaz poznam njegove prijatelje in prijateljice, on pa moje. Sodelavce imava pa tako ali tako iste, saj sva tudi midva sodelavca.
Na obiske k družinskim članom hodiva bolj redko, ampak ko greva, greva skupaj. Zelo redko posamezno, mogoče v enem primeru od desetih. Pričakuje se nas kot družino. Na rojstne dneve prijateljev je ponavadi povabljen eden od naju (odvisno, ali praznuje moj ali njegov prijatelj), ampak se mi zdi, da je kar nekako logično, da se pričakuje, da prideva oba. Tudi midva, ko kaj praznujeva, povabiva oba (če se gre za par). Ko greva ven, greva oba skupaj v recimo polovici primerov, greva pa tudi ločeno - on s svojimi, jaz s svojimi. Večina družbe, ki jo imava, je le iz časov, ko še nisva bila skupaj. Ampak sva si te prijatelje iz preteklosti predstavila ob prvi priliki, med drugim tudi tiste bivše partnerje, s katerimi imava še stike.
Jaz zagovarjam ločene žure. Tako meni kakor njemu paše sprostitev brez partnerja. Pa ne zato, da bi ga kaj srala naokrog, seveda. Ko greva pa skupaj, pa tudi ni problema, saj imava enake interese.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
14.11.2005 22:33:14   
Gina
7 let sta skupaj, pa ne poznaš ljudi, s katerimi žura? A to pomeni, da niso prijatelji, da samo pijejo skupaj? A to pomeni, da se mora napiti, če hoče biti z njimi? A v treznem stanju se pa ne more dobiti s kakšnim od njih na kavi pod blokom, pa še tebe povabit zraven? A ni ponosen nate, da bi te želel predstavit?

Meni je to malo mimo. Ne to, da se človek sem in tja sprosti - prav fajn je ženskam iti na ženski čvek, pa najbrž moškim na moški čvek, ampak ne vsako popoldne ali vsak vikend. Potem je v bistvu poročen z družbo, ne s tabo.

Jaz poznam vse njegove prijatelje, on pa moje. Vsak greva kdaj sama ven, dostikrat pa skupaj. Ampak v bistvu uživava, ko sva skupaj. A ni to bistvo?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
14.11.2005 22:52:26   
rija
Na daljše ture hodiva skupaj, s skupnimi prijatelji. Kofetkava pa ali skupaj, ali me babe in babji trači ali moški in moški trači. Jaz pa še uživam, če grem zjutraj na kavo čisto sama, s časopisom. Takrat mi zna bit še celo moj dragi odveč....
Samostojni izhodi so zelo redki, v primerih službenih zabav ali ene izključno moške decembrske fešte.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 29
14.11.2005 23:03:30   
Magi*
tako kot je napisala Splišni: ni pomembno kako imamo mi to porihtano, pomembno je, da to tebe moti. priznam, mene bi tudi. sem imela eno tako 5-letno vezo (sem bila še mlada in naivnauser posted image ) in me je zelo obremenjevala.

z možem pa zdaj poznava vse (moje, njegove, skupne;)) prijatelje, ven hodiva pa bolj poredko. tu in tam si kdo od naju privošči samostojni izhod (če je kak koncert, ki enemu bolj diši kot drugemu). nikakor pa ne beživa od doma in drug od drugega. ima pa večina najinih prijateljev že tudi družine in posledično se seveda dobivamo vsi skupaj z otroki.

jaz ne bi vztrajala v taki vezi. bi me dušila. to ni svoboda, je ravno nasprotno. sploh je pa slabo, ko začneš enkrat razmišljati, kako bi mu vrnila milo za drago.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
14.11.2005 23:24:28   
KODA
Vsake toliko časa,kadar imava varstvo greva kam sama ven.Drugače,vsak posebej nič kaj preveč.Jaz grem,kadar imamo kakšno službeno zabavo,drugače pa niti ne.On pa zelo zelo malo.Sva bolj zapečkarske sorte.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 31
15.11.2005 0:51:47   
Anonimen
Tukaj anonimna.
Hvala za odgovore.
Moj dec ne hodi po gostilnah in niti ne pije.V 7 letih sem ga vidla enkrat pijenega, pa še to sem bila zraven.
Druge nima, se mi niti ne da o tem razpravljat, ker enostavno vem.Recimo temu 6.čut.
Vsak dan po službi z kolegi brklja po avtih ali kaj podobnega pri komu v garaži, pred leti sem šla parkrat zraven in umrla od dolgčasa.Čisto padejo not, jaz pa ne vem kaj početi.Zato se ne silim več zraven.
Poznam vse kolege (no, mogoče katerega ne) in tudi oni vedo kdo sem jaz.Je pa res, da smo se videli samo parkrat, z nekaterimi samo 1x.Torej ga ni mene sram.
Problem je ta, da ima do novega leta vse vikende že za nekaj zasedene,za 2 sedelavčeva rojstna dneva, zaključek leta, turnir v kartanju, zadnji dan dela v tem letu in jaz ne morem na niti eno stvar zraven.Ker pač nihče ne pripelje prikolice, torej je ne bo niti on.Če pa bi jo, pa bi tudi mene vzel zraven.Meni je to bedno.Če bi hotela vse viekende preživeti sama bi bila samska in bi vsaj vedela zakaj.
Ko imajo kaj z kolegi so vedno samo oni, tudi če je to piknik.
Če pa imam kaka moja kolegica kako praznovanje vedno uredim, da je tudi on povabljen.Meni se to zdi prav, glede na to, da živiva skupaj, torej se povabi ven par, ne pa samo posameznika.Tako sem vsaj jaz navajena.
Res je, da v njegovi družbi so vsi ali samski ali v kratkoh zvezah in sva midva edina ki sva taka, zato morda niti ne razumejo, da z tem morda nekaj ne štima...ampak mene ne briga za druge...mene briga za njega oz. za naju, da nemore nikoli (ampak res nikoli) zrihtat, da grem tudi jaz zraven.Pa ne vedno, saj nebi na vse šla, ma včasih pa bi res lahko šla kam ven v družbi in ne vedno samo da gre sam.
Drugače greva 1x tedensko na večerjo ven, ob nedeljah na kak izlet in 2x letno na dopust.Ampak vedno samo sama.In mene to miti in mi najeda.In ne vem kako to spremenit.
In on še pravi, da marsikdaj ne gre, ker bi mu drugače težila.Vzami me s sabo in ti ne bom nič težila.To pa ne, raje ne gre in ostane doma.
Sicer pa...ne vem no, veretno je to odvisno od posamezika koliko mu je to pomembno...meni skoz bolj...

(odgovor članu Magi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
15.11.2005 8:04:25   
Anonimen
ful te ne razumem anonimna. najprej ga zagovarjaš in pravš da če greš z njim ti je dolgčas, pol pa v isti sapi govoriš da te nikamor ne vzame s sabo.

pa še to če te noče vzet s sabo in potem raje ne gre kot da bi šel s tabo, nej bo pa doma. ja tako simpl je to. če bi bil kej dec bi reku kolegom, jutr pridem s svojo pa bi uni rekl ne to pa ne, pa bi on reku, prov pol pa tut mene ne bo ker hočem bit z njo in znjo sem lahko tuki z vami al pa z njo nekje na svoje!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
15.11.2005 9:44:02   
rija
Anonimna, a nisti ti že po tem forumu enkrat za isto stvar jamrala?????

Se spomnim tega z šraufanjem avtov.....sem prepričana, da si že takrat dobila kup pametnih odgovorov in nobenega upoštevala....Nehaj se smiliti sama sebi.... Ali pa ima še katera zelo, zelo podobne probleme?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
15.11.2005 10:37:09   
Anonimen
Sem čist nova tukij gor, tako da ne vem kdo je imel podobne težave.Bom poskušala pogledat za nazaj, če najdem tam kak nasvet.

Napisala sem, da mi ni za hodit z njim po garažah, ker ni tam zame res nič zanimivega za počet, njim pa je le to skupno in je zato meni dolgčas.S tem sem želela utemeljiti, da se res ne silim povsod zraven, ker se ne želim prilepit nanj.In to so popoldnevi, ko sem jaz v službi ponavadi do 18h in me ne moti, če je v tem času on kje drugje.No, morda bi lahko bil doma kdaj ko pridem domov iz službe, ampak to sploh ni tako velik problem, včasih kar paše imeti mali miru med štirimi stenami in da kaj porihtam domauser posted image .In tudi jaz grem na kako babjo kavico po službi in tudi njega ne rabim zraven.

Mene motijo samo petki ali sobote zvečer, ko se gre ven žurat, za takrat pa res ne razumem, zakaj ne morem nikoli zraven.Pa na kak rojstni dan ali piknik bi res lahko šla zraven, al ne?Sicer pa je to povprečno 1x mesečno, le sedaj se je naenkrat kar vsulo nekaj povabil in ima že vse do novega leta splanirano.Sedaj pa se bo seveda kdo našel, pa kaj te moti, saj 1x mesečno res ni veliko...saj ni...ampak v 7 letih se teh 1x mesečno veliko nabere in v 100% vedno sam????Samo kaka družinska zadeva je skupna, ampak taščin rojstni dan in podobno pa menda ni žuranjeuser posted image ?

Pa saj ni važno, morda sem jaz čudna in zahtevam preveč, vse skupaj je še vedno zgolj stvar koliko mene to dejansko moti in kaj bom naredila glede tega.

Hvala vsem za odgovore.

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
15.11.2005 11:48:53   
malicki
Poglej ne glede na to kaj ti me povemo, tebe to moti in to bosta morala rešiti vidva ozir. ti. Nekatere moti toliko izhodov, spet nekatere pa ne.

Moj dragi niti 1x mesečno ne gre prav ven žurat. Občasno pade kakšna pijačka, roj. dan, drugače pa smo doma, lahko rečem da midva cele vikende preživiva skupaj.
Razumem, da pride obdobje, ko se zabave vrstijo kar ena za drugo, ampak pri naju je razčiščeno, da sva midva prva. In če je veliko praznovanj na kupu, se pogovoriva, največkrat pa dragi sam oceni kaj bo, opcija je tudi da pride hitro domov. Pa saj ne rabi do konca tam viset.
Mislim da neke meje morajo obstajati.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
15.11.2005 15:51:54   
Gina
Vsak človek ima svoje vrednote, in prepričana sem, da ima tvoj kaj takega, kar te vleče k njemu. Morda je to, da se vleiko pogovarjata, morda te zna pohvalit, mogoče te zelo ceni in ti to pripoveduje, mogoče te zna lepo pocrkljat, ali ti pa mogoče nudi dobro finančno varnost..... lahko je še množica drugega. In ti si tista, ki mora pretehtat, kaj ti je najbolj pomembno. Če ti to, da ga nikoli ni doma, tako zelo veliko pomeni (te mori), več kot tisto, kar ti nudi, potem imaš resen problem. Ko enkrat pride otrok, večina moških še bolj beži od doma, kot prej, ali so pa bolj sitni nekaj časa, ker so bolj obremenjeni. Torej to dosti boljše ne bo. On je zasvojen z odnosi - prijateljskimi. To mu najbrž tako ogromno pomeni, da je vprašanje, če bi kdaj hotel to zamenjat. Mogoče tudi, ampak bi se moral sam odločit. Težko ga boš ti prepričala v to. Lahko mu daš ultimat, ampak tudi če ti bo ustregel, ga bo znotraj najedalo,papcalo, da ne živi življenja, kot bi ga rad. Torej bo dolgoročno postal tečen in zamorjen. Razen v primeru, da se to, da je več vikendov s tabo, sam odloči prostovoljno iz notranjega nagiba. Samo to bi bila rešitev. Kako pa ga odvaditi te zasvojenosti, pa mi ni jasno.

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 37
15.11.2005 17:36:10   
tanikaa
vsepovsod greva skupaj. razen seveda na službene zabave, ki so izključno za zaposlene. mogoče parkrat vsak sam s kolegom ali kolegico na kavo.

Neposredna povezava do sporočila: 38
16.11.2005 17:56:43   
Anonimen
Tudi jaz sem prepričana, da sem tvojo zgodbo že enkrat pred časom prebrala, anonimna. Ista zadeva, popoldansko vsakodnevno šraufanje avtov, pohajanje s prijatelji med vikendi in to, da so njegovi prijatelji vsi (ali večin) samski in ne razumejo, kaj pomeni resna zveza.
Dejstvo je, da se očitno ne počutiš dobro v tej zvezi, se mi pa dozdeva, da si se na nek način že tako navadila na to zvezo, nanj, da ti je težko iti stran od njega, ker očitno poleg tega, da iščeš razloge, zakaj bi šla narazen, iščeš tudi izgovore, zakaj ni tako slabo. Mogoče se bojiš biti sama, čeprav na nek način to že si. Sama se boš morala odločiti zase, kaj tebi več pomeni. Jaz zase vem, da v taki zvezi ne bi mogla vztrajat. Saj ni važno, če ne pije in ne leta za ženskami, bistvo je to, da tebi vajin odnos ne odgovarja. Ni ga ob tebi, ne toliko, kot bi ti želela, pa kakršenkoli je že razlog.

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
16.11.2005 21:04:43   
Primoza
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
me zanima koliko hodite skupaj ven in koliko poznate prijatelje vašega partnerja?
Jaz ne poznam nobenih njegovih prijateljev, morda katerega bežno.Skupaj hodijo ven in preživijo skupaj veliiiko časa.

Moški, ki preživi večino časa s svojimi prijatelji je primeren le za ženske, ki se rade ukvarjajo s celodnevnim pomivanjem in pospravljanjem po hiši in jim ta dela predstavljajo popek sveta.

Če bi bil na vašem mestu bi takega gospoda poslal v rit, še posebno če je že polnoleten. Pa oprostite izrazu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 40
17.11.2005 8:18:05   
pupika
Anonimna jaz ne bi morala z taki človekom živet. Kaj potem sploh imaš od njega, vsaki dan hodi domov okoli 20-21h, med vikendom pa itak sami žuri, no večinoma. Taki odnos bi mene pri mojem motilo in tudi mojega bi motilo, če bi se jaz tako obnašala. Midva sicer hodiva vedno skupaj ven, velikokrat sva šla čisto sama brez družbe, tudi v disko, pa sva se imela enkratno. Edino če ima kdo v službi rojstni dan, gre moj sam na pijačo po službi za kake tri urce, ali če kateri sodelavec dobi otroka. Poznava pa vse prijatelje, sicer jih nimava veliko, jaz npr. imam dve prijateljice, ki smo včasih hodile na kofetke po službi, za kake dve urce. Sedaj pa je tega bolj malo, ker se je ena preselila, druga pa dobila hčerkico.
Malo razmisli, kaj pričakuješ od skupnehga življenja. Saj ne rečem, da bi se to zgodilo enkrat na mesec al pa enkrat na dva meseca, da pa je celi mesec ali dva odsoten med vikendi, to pa je preveč. Ravno takrat ko bi moral biti s svojo družino in svoj prosti čas preživeti s svojimi najbližjimi. no to je moje mnenje.

(odgovor članu Primoza)
Neposredna povezava do sporočila: 41
17.11.2005 8:47:54   
lory05
Veš kaj ti anonimna, najprej se sama odloči, če sploh veš, kaj bi rada. Najprej poveš, da si bila zraven s tvojim user posted image user posted image   pa si se na smrt dolgočasila, v naslednjem stavku pa poveš, da te moti , ker te ne povabi nikoli zraven. Halo????????????
Najbrž gre spet za kakšno potegavščino, a ne?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 42
21.11.2005 11:50:45   
nInAzWeRiNa
vem kako se počutiš ko so prjatli na prvem mestu namesto da bi bla ti,čeprav jst poznam vse njegove "kolege" in me za enkrat še povsot vlači s sabo,pa mi vendar vse to nič ne pomaga ker ko je med mano in kolegi+alkoholom se vedno odloči za slednje(posledica tega recimo ko sm ostala sama sred Rožnika za prvega maja)...je z vasi kjer se seveda vsi poznajo in povsot visijo skupaj,čeprav bi človek mislil da jih bi tam okoli 30 že moglo minit,kar so doživljali pri 18ih(ali pa še manj)-ampak ne,so kot čreda kjer vlada samo čredni nagon kar naredi en naredijo še vsi ostaliuser posted image ,za enkrat še ne živiva tam ker se tega izogibam...po pravici povedano me je strah k ps ker se bojim da bo tak kot so vsi tam(ob prvem problemu skrit za alkoholom in družbo),ko se z njim probam odkrito pogovoriti o vsej zadevi mi trdi da ne bo tako kot jst mislm...u glaunm štala,jst se tut sprašujm če bom pol sam še sama z otroci doma čakala....glupo!user posted image najrajš bi vidla da greva kam drugam žvet(ker je stran od doma čisto drug človek)kar pa noče in za enkrat tut še ni te šanse...
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 43
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Kam z otrokom na sankanje?
Zima je tu! Preverite, kam se z otrokom odpraviti na celodnevno in ultrazabavno sankanje.

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?